- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ne se vljubvai,posle boli,kogato te razo4arovat"
Est kakto spomenaha vsi4ki do sega...liubovta 4uka na vratata na syrceto ti bez da pita gotov li si da q i otvori6...
no znaete li ... spored men moje6 da si zabrani6 da obi4a6, da si kaje6 NE... ot tova liubovta nqma da stane po slaba, no ti 6te se opita6 da pritypi6 4uvstvata si... dali 6te uspee6, zavisi ot tova kolko silna e bila liubovta... ili obrazno kazano ti moje da ne iska6 da otvori6 syrceto si za neq no tq pak da vryhleti ako e istinska...
a ina4e...boli mn...stra6no mn... ima6e 4ast ot jivota mi v koqto misleh po sy6tiq na4in, kazvah si za6to da obi4am, ta liubovta ne e li syzdadena samo za da me naranqva...
no vsy6nost libovta ne naranqva, tq samo izostrq 4uvstvata pravi te mn po 4uvstvitelna i syotvetno mn po lesno naranima i tezi koito te naranqvat sa horata okolo teb...zatova ne trqbva da se pla6i6 ot liubovta, za6toto ako edin pyt se e slu4ilo nqkoi da te narani tova ne zna4i 4e sledva6tiq pyt nqma da sre6tne6 drug s koito da byde6 naistina neizmenno 6tastliv...
i moq izvod e...4e tova da byde6 vliuben i lesno naranim e 100 pyti po hubavo otkolkoto da byde6 bezrazli4en kym jivota i nesposoben da useti6 6tastieto na liubovta...
10x na vsi4ki onezi koito imaha tyrpenieto da pro4etat celiq roman koito napisah![]()
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!