.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    xaxa поне не се смея само аз!! нали знаете момчетата са едни нямам думи направо!!kво се връзват всички момичета на такива момчета не мога да разбера!!!!! самочувствието на 6+ и това е!!поне се посмях докато четах :P

lelle maj za tebe 4ove4e jivotyt pyk e samo edna rap pesen-samo sex pari i samo4uvstvie.
    i az ne sym ot tipi4nite optimistki koito kazvat"lubovta 6te spasi sveta",no tova e edno mn silno mnenie da kazva6 4e sme ligli za tova 4e vqrvame 4e 4uvstvata ne sa iluziq....
    govori6 za povyrhnost pri nas ami kato kazva6 4e moje edna da ne ti pusne ama 1000 drugi sled neq 6te go napravqt ne ti li zvu4i leko...povyrhnostno?
    6te dojde edin moment v kojto tova 6te ti doteji za6toto okolo tebe nqma da ima nikoj i ni6to....nqma da ima 4ovek na kojto da moje da se razkrie6,4ovek kojto da te razbira i znae6 li za6to?za6toto si postavq6 tazi maska na 4ovek na kojto ne mu puka za nikoj(a taka otblyskva6 mn gotini hora ot sebe si ot koito moje da izvle4e6 samo polojitelni emocii) ama ne vqrvam da si takyv..za da govori6 po tozi na4in sym sigurna 4e ne6to ili nqkoj te e naranil jestoko i tova te e nakaralo da zagubi6 vqra v 4istite i istinski 4ove6ki otno6eniq....
    znae6 li...vseki e imal malko ili mn gadni momenti v jivota si i ne6toto s koeto sym syglasna s tebe e tova 4e kazva6 4e sled 15-16 god ve4e zapo4vame da mislim kato normalni hora-realno.ama za da misli6 realno ti trqbva da byde6 naranen po nqkakyv na4in,da useti6 bolkata i da q usmisli6....za6toto samo tq moje da te nau4i da ne se hvyrlq6 vtori pyt v ogynq sled kato ve4e vednyj si se oparil ot nego
    ne znam dali razbira6 kakvo se opitvam da ti kaja....
    prosto syvetyt mi kym tebe e da mahne6 tazi maska za6toto tq 6te te napravi o6te po-tyjen i 6te zagubi6 o6te pove4e vqra v dobroto...ponqkoga syvsem myni4kite ne6ta mogat da te napravqt 6tastliv nau4i se da gi otkriva6...nau4i se da im se radva6...
    no edva li me razbira6...sigurno pak 6te si kaje6"teq typi ligli...samo si mislqt 4e svetyt e edna prikazka....edna me4ta.."e az pone ne go mislq ...znam 4e nqma smisyl ot prikazkite samo syzdavat iluzii na horata da vqrvat v "happy end"-a ama ne vsqka edna istoriq zavyr6va s nego....vsy6tnost sa mn malko...
    ne ti e neobhodimo da se samozalygva6 vqrva6 v iluzii za da otkrie6 6tastieto(kolkoto i malko da e to)
    eee ne znam zavisi ot tebe kakvo smqta6 za 6tastie...ako e tova koeto izjivqva6 sega...ami evala ..
    no ako se zamisli6 malko i otkrie6 4e ima nqkakva logika v dumite mi...posledvaj pone malka 4ast ot syveta mi...moje bi 6te se po4uvstva6 po-dobre
    uspeh 4ove4e
    i uspeh s taq macka ot neta deto ste si pisali....ako ti go jelae6 dano da se polu4i ne6to gotino mejdu vas...ili tam kakvoto ti si pojelae6...
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Голям фен
    abe az samo az li si mislq 4e temata be6e druga...po-dobre q vi6te otkolkoto da se zaqjdate
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    abe az samo az li si mislq 4e temata be6e druga...po-dobre q vi6te otkolkoto da se zaqjdate
    Ами друга беше ,права си,ако имаш мнение по темата кажи ще се радвам.

Аз съм си аз,няма мисля че е излишно да обсъждаме моя живот и начин на мислене,всеки сам плаща за грешките си някой ден.
    Грешно разбраха някои че съм богаташ,не е така,просто малко дрехи,малко вещи и това е,не съм от тези с много пачки.Понякога дори нямам пари за бензин.По-горе едно момиче каза,че съм наранен,така си е,много правилно позна,но не позна,че това което го говоря,не го мисля.Мисля го,цял живот не видях добро от никой,всеки дори приятелите ми имат някакви интереси,няма нищо случайно.Каквото повикало такова се обадило,няма да се дам на никой.Сам срещу всички,бих преебал всеки щото и той би ме преебал.
    Оная която се изцепи че си противореча,посочи ми едно мое противоречие и докажи че греша

ami...da prav si 4e horata naranqvat...prav si 4e ne vsi4ko e edna krasiva rozova iluziq izpylnena s lubov i krasota no 4ove4e ima edni hora koito sa pove4e ot drugite...hora koito te podkrepqt ,hora koito te obi4at,hora koito ne biha te ostavili da zatyva6 i ne biha te ostavili v tejyk moment (kato onova momi4e za koeto govori6 4e ti e pomognalo da preodolee6 nqkakva macka)tezi hora sa istinskite priqteli...na men to4no tezi hora mi dadoha smisyl za jivot i to4no kogato mi be6e naj-tejko kogato gubi6 smisyla v jivota si ...to4no te mi pomognaha i ne mi pozvoliha da vlqza v gre6niq pyt za6toto ako me bqha ostavili i ako ne im se bqh doverila ...6te6e da stane taka 4e sega da sym mn po-razli4na ot tova koeto sym...nqma6e sama da moga da se pogledna...6tqh da zakysam...no NE te ne mi go pozvoliha...bqha do men i mi pomognaha
    za tova te molq ne kazvaj 4e vseki edin 4ovek bi ti zabil noj v gyrba i bi se podigral s 4uvstvata ti...ne vsi4ki sa samovlubeni egoisoisti vqrvaj mi...
    a za temata ...da hora pravi ste temata be6e druga...sorry 4e se otdelih ot neq ama ne mojeh da se syglasq s nqkoi tvoi repliki i za tova re6ih da ti predloja mnenie po tezi vyprosi.....
    a otnosno momi4eto ve4e ne znam za koj pyt 6te go kaja ama...vi se s neq..za6to da ne se vidi6..moje pyk i da si stuva a tova 4e e na 15 ne zna4i 4e ne e svqstna i 4e e ligla a i dori da e takava kakvo gubi6?samo 1-2 4asa koito 6te prekara6 s neq....ako ne ti haresa ...kajete si 4ao i vsi4ko be6e do tuk
    ne vijdam ot kakvo se pritesnqva6
    dano se polu4i ne6to i tq da uspee pone da te nakara da razbere6 4e priqtelstvoto ne e lo6o ne6to...
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained

Гаджето ми затова ме обича,защото съм хем хубава хем умна... а колкото до теб,сега ще кажа само като пораснеш може и да говорим пак.И само да те успокоя,да не се притесняваш за казармата имаш още две години да учиш.Дечко,след време как ще се смееш на тези твойте изказвания

Guest
    лошковец,ти си един смешник. имал си гадже,ама само в сънищата ти. личи си къв си измислен герой. щом за момиче от чата,която дори не си виждал градиш такива "тактики". клоун смешен. и какво са 2 години разлика бе,17-годишния смешник

No Pain...No Gain
    Guest
    И нужно ли беше да се самоизтъкваш По скоро си смешен в очите на хората.Пич вземи се стегни, вижда се че имаш някакъв комплекс, ако имаш проблем с момичетата по-добре го сподели с някой или тука във форума, а не да се надяваш някое момиче от чата или от форума да ти се лепне защото си "85кг чиста мускулна маса и караш Gillera" Точно по твоя начин разсъждава някой лигльо на 14-15 годинки.Не ми е за цел да те обиждам.И повярвай ми на 17 години незнаеш почти нищо за живота.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mo za6toto prili4a na momi4eto koeto si obi4al
    ako ispitva6 ne6tu kam neq kakvo 4aka6 obadi i se vednaga

0biChkam SlyNcEt0 :}

pet pari ne struash ei . na 17 godini da ne mislish 4e si mn porasal !!! i ti si sashtiq piklio deto se misli za neshto poveche. i kfo kato mi karash tam skyp motor i kola tfa vpe4atlqva na pyrvo vreme posle se tyrsqt dr neshta koito ti ne pritejavash.i dokato imash takova mnenie 4e jenite sa okrashenie seriozno gadje nema da imash , no ne se pritesnqvai to rano ili kasno se vrashta

Guest
    stiga be 6to si4ki 91 nabor trqbva da sa ligli dobre az sam na tolko i kvo ne se opitvam da vpe4atlqvam nikakvi `batkovci`ne hodq po diskoteki i kafeta ne sam se celuvala s mom4e...i kakvo maga da kaja 4e si4ki takiva otvorkovci kato teb me mislqt za zadrastena i 6to 6toto nrosto ne sam ot oniq povarhnostni zai4eta deto im se vrazvat na idiot6tinite i prespivat s tqh...kakto i da e misalta mi e 4e ne si4ki 14-15 godi6ni sa ligli

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    stiga be 6to si4ki 91 nabor trqbva da sa ligli dobre az sam na tolko i kvo ne se opitvam da vpe4atlqvam nikakvi `batkovci`ne hodq po diskoteki i kafeta ne sam se celuvala s mom4e...i kakvo maga da kaja 4e si4ki takiva otvorkovci kato teb me mislqt za zadrastena i 6to 6toto nrosto ne sam ot oniq povarhnostni zai4eta deto im se vrazvat na idiot6tinite i prespivat s tqh...kakto i da e misalta mi e 4e ne si4ki 14-15 godi6ni sa ligli
    ne slagai si4ki pod 1 znamenatel ! az sam na 14 pyk da ti kaja s nikoi ne se celuvam e taka ili pyk oshte poveche da se vpe4atlqvam ot typi izrazi kato " oo kotence" "hi baby" ili selski podsvirkvanq . povecheto naistina gledat da se haresvat na po-golemi kato varshat kfi li ne raboti no tova ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne slagai si4ki pod 1 znamenatel ! az sam na 14 pyk da ti kaja s nikoi ne se celuvam e taka ili pyk oshte poveche da se vpe4atlqvam ot typi izrazi kato " oo kotence" "hi baby" ili selski podsvirkvanq . povecheto naistina gledat da se haresvat na po-golemi kato varshat kfi li ne raboti no tova ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva
    evala macka i az sym na tova mnenie ..tova 4e sega na taq vyzrast momi4etata-kompleksarki , gotovi za da trygnat s nqkoj da prespqt s nego...tova ne ozna4ava 4e vs sa takiva...typo e vs da vqrvat 4e 6tom si da kajem na 14-15 ili dori 16 si gotova da pusdn6 na vseki za6toto nqma6 akyl v glavata si...ne vsi4ki mislim samo za skypite grim4eta,markovite dre6ki i bogatite gadjenca
    a za teq izrazi"kotence "zaj4ence"i dr takiva jivotinski proizvodni...ako mom4etata si mislqt 4e sa super efektni...jalko za tqh za6toto ima qvno mn hora(kakto vijdam i po tvoeto mnenie)koito izob6to ne im se kefqt i dori gi smqtat za typi i ligavi
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained

hahahahahaha e 4e umrem da se smeem az sam nabor 88 i da vi kaja daje nema kfo da vi kaja. hahahahaha samo se smeq a ova 2 god si nishto ;D moqta priqtelka e na 15 pa nevijdam nishto losho v tova(zapoznahme se v 4ata !) i e nai gotinoto momi4e! :P

bah ti tupanara si 4ove4e!!!!!!!!
    tq e samo 2 godini po malka
    egati otno6enieto..........i kvo da ne ti razvali imiga........
    e tup si,brato.......

loshkoveca pak
    Guest
    Излязох най-накрая,първия път отложих в последния момент че бях зает,втория път успях обаче.Отивам аз и какво се оказа,въпросното момиче ме излъгала,може би не точно излъгала а заблудила-пратила ми снимка на нея и още едно момиче.На снимката едното момиче е много красива,прилича на тази която обичам,другата си е направо противна.С едни раздалечени очи,и пълно лице,абе крокодил(може да има вътрешна красота незнам ахахахахах).Отивам аз там,шокиран съм и забелязвам че имам среща с грозната от снимката а не красивата...Мисля мисля кво да права и тъкмо когато се реших да изляза от кафето и да си спестя срама тая дойде при мене и ме закова Останах ей така от уважение,незнам защо някво съжаление изпитах,премълчах грешката си защото все пак не исках да я нараня,но освен че не беше красива се оказа много тъпа и с кофти характер.След това ми се обади да ми се извини че се държала като мърша,после пак в чата ми се включва,разказвала на всичките си приятелки,една ме разпитва и тя, и ме въвлякоха в типично лапешки интриги Аз може да не съм много голям,но не съм на този акъл Сега разбирам че е чатърка,която си уговаря срещи с хората и отчаяно си търси гадже ,няква загоряла е...Че на всичкото отгоре се държи много гадно и как ли не ми досажда,много се преебах като излязох,но бях заслепен,явно все още обичам моето момиче за да тръгна да излизам с някоя ,която поне малко прилича на нея...Дали ще е пак моя някога,такава като нея никога не съм имал-с нея можех да гледам футбол,да си псувам,да си права простотии,абе тя ми е приятелка дори сега,само дето ме заряза заради един по-голям и богат парцал

Радвам се че не всички от набор 91 сте курвички,аз лично много се радвам на момичета,които са красиви и сдържани,сериозни,не разни лигли и използвачки на мъже/момчета.Аз точно такава си търся

lele ma si se pre**al ti ne si li pital koia e ot dvete na snimkata ? mn kofti se e polu4ilo , no ti e trqbvalo da proverish neshtata predi da se vidite

Guest
    Баси имаш ли въпрос бе човек какво си си изливал душата нещо май и ти неможеш да решиш какво да правиш и как да го направиш.

И все пак ти съчувствам за преживяния шок.

loshkovec
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Баси имаш ли въпрос бе човек какво си си изливал душата нещо май и ти неможеш да решиш какво да правиш и как да го направиш.

И все пак ти съчувствам за преживяния шок.
    Страшен шок,абе питах коя от двете е ма явно съм гледал с оная си работа Наистина немога да реша кво да права...Аз сам се преебах 90% щото се надявах тя да е другото момиче.Преебавка голяма!
    Баси сега се чуда кво да права с моето момиче,понякога ме отблъсква друг път сама идва при мене,така вече стана 1 година да не кажа повече,станах за смях пред всичките ми приятели.Приятели сме си с нея,но ме обича май само когато имам доста кинти,а аз нямам Искам да е моя,това ми е комплекс вече,мога да имам хиляди други но искам нея!
    А незнам как да постъпя с нея,тя е различна от другите.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от loshkovec

Страшен шок,абе питах коя от двете е ма явно съм гледал с оная си работа Наистина немога да реша кво да права...Аз сам се преебах 90% щото се надявах тя да е другото момиче.Преебавка голяма!
    Баси сега се чуда кво да права с моето момиче,понякога ме отблъсква друг път сама идва при мене,така вече стана 1 година да не кажа повече,станах за смях пред всичките ми приятели.Приятели сме си с нея,но ме обича май само когато имам доста кинти,а аз нямам Искам да е моя,това ми е комплекс вече,мога да имам хиляди други но искам нея!
    А незнам как да постъпя с нея,тя е различна от другите.
    ami na si4ki sa takiva sorry za slu4kata no pove4eto sme po4tenni i si kazvame 4e sme si grozni

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Shte si manerish maistora Ako ne si si go nameril veche... xaxaxx Qvno "tvoita" macka iska i tarsi neshto po-dobro ot teb i qvno go e namerila
    Vapreki zadovolstvoto koeto izpitvam ot polojenieto v koeto se namirash... shte te "posavetvam" da se hvanesh na nqkakva rabota deto da ti nosi poveche kinti Shtom "tvoita" macka tova q pravi shtastliva i tova iska ot mujete... badi tova koeto iska za da si s neq.
    Kolko interesno... iskash krasiva madama sas qk harakter i t.n. - iskash perfektnata. Samo deto ti ne si perfektniq i nai-mlakoto dokazatelstvo e che tq e otishla pri drug poradi edikakva si prichina. Zatova ne se izhvarlqi i NE SE ZABLUJDAVAI che ako dadena madama e perfektnata za teb ti shte si perfektniq za neq
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

))ako ne ti puka i neiskash nqkva malka pikla da ti se burka nqmashe da go napishesh tva i daje da iskash suvet kvo da praish)i ako stava na vupros i po-malki m-cheta gi vikat na komisiq2 godini mogat da budat i golqma i mn malka razlika za edna vruzka..no tova zavisi ot vas samite...tva che si pochti pulnoleten ne znachi che znaesh kvo iskash ot jivota ..i obratnoto pri momicheto s koeto se zaribqvate godinite ne sa glavniq kriterii..zavisi si ot choveka ima mn jeni koito neznaqt kvo iskat i kvi da budatpak kazvam zavisi ot chovekai ne e smeshno tva che moesh da imash vruzka s 15 godishna ,a tova che te interesyva kvo shte kajat ostanalite ....ti nqmash li svoe mnenie i lichen izbor?Ti li jiveesh za horata ili te trqa da jiveqt za tebe?Napravi tova koeto iskash a ne koeto iskat dr-te...nali si gotino momche),a ako te kefi samo zaradi prilikata i s x-gadjeto ti po-dobre se vurni pri neq))...ne tupchi na edno mqsto i ne se vrushtai obratno a tursi neshto novo...vednuj se jiveebye

Ооо не тази тема за пореден път доказва че вие момчетата сте абсолютно еднакви!!! 17,18,19 години се еднакво мислите жените били за украшение 15 годишните мацки били тъпи tти кво за много по голям и по умен ли се мислиш??? И ко като въртиш гуми с мотора си??. Ще се радвам ако тва момиче не ти обърне никакво внимание не го заслужаваш

Супер фен
    Eee bre,golema rabota si ti,ia po-dobre ostavi mometo na mira,4e kato te vidi s kva mutri4ka si ima rabota lelel.
    Sa seriozno:
    Abe mom4e,osuznai se ili i aharesva6 i trugva6 s neia ili ni6to,dori ne i davai nadejdi,no po dumite ti razbiram 4e si pada6 jenkar4e,taka 4e ako tia naistina e hlutnala po tebe po dobre ne i razbivai surceto!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Ооо не тази тема за пореден път доказва че вие момчетата сте абсолютно еднакви!!! 17,18,19 години се еднакво мислите жените били за украшение 15 годишните мацки били тъпи tти кво за много по голям и по умен ли се мислиш??? И ко като въртиш гуми с мотора си??. Ще се радвам ако тва момиче не ти обърне никакво внимание не го заслужаваш
    Shte se radva6 ama 6te go zaduha6,ne samo 4e mi oburna vnimanie,oburnaha mi vnimanie i si4kite i priqtelki!Ma men ne me kefi i zatova tq nqma nikav 6ans!Sega vsi4kite sa ludi po batkoto,az se naduvam a te ti4at sled mene.Vsi4kite ste ednakvi,edni i su6ti nomera vi minavat,dano nqkoi den si namerq momi4e,koeto ne e tupa kurva i ne se nalaga da i prava nomerata koito minavat na vsqka!Triite temata,tuka nqmate s kvo da mi pomognete pove4eto a i ve4e se svur6i!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си