Onq den mi se vklu4i edno momi4e v 4ata,vikam si 6te i otgovorq,po princip ne sum 4atur,no toq otgovorih.Posle tq mi dade snimka,okaza se gotina,stava dori za gadje.Dadoh i az moq,tq mnogo me haresa.Postoqnno mi pra6te6e nekvi tupi {} v 4ata,abe flirtuva6e si s men.Oba4e az sum na 17,a tq na 15.Sladka e mnogo,iska6e da izlezem o6te v4era.Dade mi i nomera si,oba4e az vse pak kato gotino mom4e si imam dostoinstvo i ne se vurzah vednaga,kazah i 4e sum zaet.Tq oba4e kaza 4e skoro nqma da vliza v 4ata i nastoq da i se obadq skoro,oba4e ve4e sum dostatu4no golqm i znam gore dolu psihikata na jenite,ako si lesen ne si 4ak tolkova interesen.I osven tova barierata v godinite mnogo me burka.Men ve4e za kazarma me vikat,i ako kaja pred nqkoi po golqm priqtel 4e gadjeto mi e na 15-16 6te si e leko sme6no.Vqrno samo 2 godini razlika,no az sum po4ti pulnoleten,znam kvo iskam ot jivota,ne mi trqbva nqkoq pikla da mi se burka v rabotite.I neznam kvo mi e,tva psihi4eski problem li e kvo e,vinagi si padam po takiva kolkoto men ili 1-2 godini po golemi.I drugoto ne6to e,nikoga ne sum imal seriozno gadje,seki put sum si lqgal s razli4no momi4e.Kvo da prava hora?To e qsno 4e 6te izleza s taq malkata sladurana,ma trqbva da stane nqkak si taka nebrejno,v smisul,ne da izleze 4e az sum zagorql i ti4am sled neq,6tot ne e taka
No puk prili4a mnogo na momi4e koeto mnogo obi4ah i s tva me privli4a