Бати цървулите,аз съм бил простия ама вие не можете да смятате.Ако бях 88 щях да съм на 18!89 съм,освен това никъде не съм ви питал кой кво мисли за мене.Колко съм прост не знам,след като карам Gillera явно не съм толкова прост.И кво като мисля че момичетата са само за украшение,говоря за красивите.Никога не съм бил с грозна,а всички знаем че красивите не са от умните.Но на кой му трябва умно гадже?Аз съм се мислел за много голям,така ли?А 14-15 годишните които ни идват на всеки ,натискат се да ги пуснем и като влязат вътре почват да пият,да се натискат и да свалят дрешки само и само да ни впечатлят???Тц хлапаци,кво ви питам все едно можете да ми помогнете
Пчелата благодаря приятелю във твоето мнение видях много полезен съвет.Ако можеш да дадеш още някой полезен съвет пиши с удоволствие ще го прочета!
п.п.Много съм ви противен а момичета?Спокойно така е и на живо,но като въртя гуми с мотора и се събирате фенки,така че който не ме познава лично да не пише

Аз си знам че съм надуто копеле,но не ме е срам от това,гордея се!Всичко съм постигнал сам и самочувствието ми оправдано.А то е голямо знам!

И признавам си много се кефа някоя мацка като вземе да се тръшка че ни и обръщам внимание...