Хахахах тъпи комплексирани хлапета.Не влизам в чата да се правя на никакъв,тъпо е защото никой не ме познава,не знаете от кой град съм и дали всичко написано е вярно.А и не търся известност доказал съм се пред който трябва
СТЕСНИТЕЛНАТА благодаря много мило.Радвам се че ме разбра.Плейбой не съм,просто имах кофти живот до тук и научих някои неща твърде рано...А за тия години кой квото да ми казва,ме лъже или е на 14-15.За това време ти се променя мозъка и започваш да мислиш като възрастен лека полека.Аз на 14години ходех само на компютри пия бира от 15годишен и си учех уроците тогава...За тия години психиката се променя много,а колко провали с момичета съм имал...докато се науча как става.Ей лигли малки вие си мислите ,че момченцата и по-големите момчета са супер много загорели и тепърва откриват себе си,така е само ако налетите на 15годишен келеш или някой по-здръстен 18-19.Да ви кажа,такива лигли като вас ги ползвам като парцали...Като видите нещо лъскаво, златно,кинти и ае ставате любвеобилни,а по грозничките и по-тъпичките вярват в любовта.Смешно!Баси,остави се на една пача да ме пасе един единствен път и съжалявам супер много,тогава пак писах в тоя форум,бях на 16 години и всички еее айде отиди при нея обади и се,6месеца тичах след нея,звънях й,и тя пък си помисли ,че ще тичам вечно след нея ,а аз тъпакът и до сега твърдя че я обичам.Ебати парадокса,а тя ме заеба заради кола,по-хубав от моя мотор и кинти,ходи с един цървул на 20години.След момиче ама никгоа няма да тичам,никога :P Много кофти се пада и те боли дълго,ставаш и смешен в очите на останалите.Една приятелка ми отвори очите и ми каза:Абе ти си готин,защото толкова взимаш чуждото мнение,защо се оставяш да те съдят хора,които не са преживели това което си преживял ти?И защо тичаш след тая мърла,тя заслужава да и го набиеш в устата,не виждаш ли че иска само пари,намери богато момче и те заеба,той не е по-добър от теб.Викам си,да бе приятел в нужда се познава,вината е в мен.Ама не.Спрях да и говоря на тая,не я поздравявах не я поглеждах.И един ден наистина нея не я видях,тогава тя сама ме спря.Почна всичко отначало,пак се дръпнах,пак дойде при мен.Сега точи кинтите на един гашник на 19-20 който се мисли за играч,но с такава тъпа курва или ще си профука кинтите ,може и скоро да отиде в пандиза,играчи като него много...
Ей хлапета за вас живота е като чалга песен нали?Само любов има...А всичките момиченца тепърва откриващи се като жени ви е ударил хормона и се мислите за единствени и най-красива,но дори и до сега да са ви пазили ваште много скоро живота ще ви ебне.Може да съм саркастичен и циничен(ако знаете кво означава като незнаете питайте някой),но съм видял много неща ,повече лоши и тук там хубави,ще видя и още много,дано повечето да са хубави.В даскало ме мразят,в къщи ме мразят,на улицата ме уважават,във салона ме обичат.Не се спирам пред нищо,луд съм,който ми пречи ще го смачкам.Ударих ви тая лекция,да прочетете пък дано вземете малко акъл от един човек,който е бил доста пъти на ръба.Кефете се сега докато още сте безгрижни,но не претендирайте да сме на един акъл,защото не сме.
И да се уточня,това моторче сам съм си изкарал парите,сам си плащам бензина,не са ми го купили мама и тати...
И много ме кефи,на морето момичетата как ме гледат.Съдрах си задника от тренировки,не пия и не пуша вече,освен мания към кинтите развих и мания да излглеждам винаги безупречно.180см 85кг,само мускули,перфектен съм мамка му,всеки пък като се погледна в огледалото се кефя на себе си.На морето мацките ме изпиват с поглед,и това го постигнах сам.Да си секси не е само външност а и държание,голям лъжец съм също.Тия всичките работи,които ги пиша тук никога не съм ги казвал на глас,това значи да си плюя на имиджа,мисля си ги,пиша ги сега,но никога не ги казвам и няма да ги кажа.Това важи и за красивите момичета,знайте си цената,но не я назовавайте.
И сега кой е смешния?Аз или тия които ми се "смяха"?
Никога ама никога няма да бъда безхарактерен парцал,без собствено мнение...Курвар съм и кво?Кво като има твърде много леки момиче,когато видя че някоя ме обича истински,ще я обикна и аз и тогава може би ще направя компромис.Четете го това,това си е направо наръчник "Как да бъдеш готин".Не съм бил нито красив,нито богат,но сега се гордея със себе си и с това което съм.