Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Basi idiota!Po dobre mal4i 4e kat ne govori6 6te izglejda6 po umen.89 nabor i se pravi na koi sym az....oligofren!
Много ме кефи да съм омразен,омразата е безсилието на хората,завиждат ти "Идиота" е много по-умен от теб,вероятно,но кажи умнице ти кой набор си?91-92,в най-добрия случай 90.Ай върви на детскотека и давай на батковците да те обарват,щото си толкова тъпичка че само с това ще си останеш и пари няма да ти дадат С най-добрия ми приятел така праснахме една умница като тебе двамата,беше много отворена,като видя марковата пиячка,420лв в кеш,злато и някои други екстри.И ми разправай че няма курви ахахахахахах Ае мацко жива и здрава и дано си намериш някой будала да го пасеш,щото има някои хора ,на които не ни минават Може да не успея да имам някой,но 1000 други ще имам,а почти всички сте еднакви Нали знаеш мила,чук и чао,така правим лошите момчета
Извинявам се за циничния език по-горе на 2 момичета които ме подкрепиха и се опитаха да ме разберат и на пича,който даде съвет Приятелите не го заслужавате,извинете