Цитирай Първоначално написано от devetoklasni4eto
Napravo ve4e ne izdarjam ne mi se jivee tova ne sa hora predi v klasa mi vsi4ki me haresvaha ot taq godina sa plapnali nqkvi sluhove 4e sam se bila podmazvala 4e sam bila izpolzva4ka licemerka i vsqkvi ei-takiva, aa da i slaboharakterna i prosta i tapa , i otkakto tragnaha tiq sluhove vsi4ki sa povqrvali v tqh i az ne znam kak e vazmojno absolutno vsi4ki da mislqt tova pri polojenie 4e mnogo golqma 4ast ot tqh ne me poznavat otblizo ta tova e samo na4aloto-kato doida na u4ili6te vsi4ki po4vat da mi se smeqt ednata kazva na priqtelkata si ne6to za drehite mi mom4etata me osvirkvat ebavat se s mene postoqnno a tva e tolkova tapo pri polojenie 4e vi kazvam 4e minalata godina se razbirah s absolutno vsi4ki a sega nikoi ne iska da me gleda ili ako me pogledne e s nqkakva podigravka! i az se kompleksirah potanah v edin izcqlo moi svqt i ve4e ne moga da bada sa6tata a predi bqh tolkova gotin i osvoboden 4ovek.te me napraviha na ni6to! i zaradi tova postoqnno si mislq kak izglejdam v tqhnite o4i,ne moga da bada estestvena. UMIRAM! P.S.-ot Sofiq i minalata godina kandidatsvah ne sam dopuskala 4e e vazmojno da sre6tna takiva hora,kak da izlqza ot depresiqta i otnovo da povqrvam v sebe si?
Оу,мила, много е трудно да се даде съвет за твоето положение,но наистина искам да ти помогна,защото съзнавам,че ти е трудно.
Виж, трябва да анализираш по-дълбоко поведението си. Щом всички са се обърнали срещу теб има няколко причини: или абсолютно всички да са повърхностни и да вярват на слухове без доказателство, или просто да си направила нещо несъзнателно,с което да си предизвикала или завист, или да си ободила някого много жестоко,така,че той да иска да си отмъсти. А ако си умна и симпатична на външност,то тогава от момичетата ще има много естествена завист!!! Понякога,когато никой не се познава с другия всички гледат да са в добри отношения,а после ,след като забележат лоши черти , веднага се настройват негативно. Да, много е тъпо,но така се случва.
Моят съвет-вгледай се в себе си, но ако все пак не откриеш нещо нередно у себе си, то ,колкото и да е трудно,гледай да бъдеш пак себе си. Не се дръж мило,ако те са гадни,ама бъди уверена и гледай да намираш други хора,от др класове, ходи с тях и се радвай на постиженията си. Не се давай да те обиждат,да те помрачават,защото явно това целят!!!! Ще видиш как ще започнат да те уважават ако държиш на себе си!!!! НЕ ИЗГУБВАЙ СВОЕТО АЗ!!!!