- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- tva hora li sa
purvo potursi pri4inata za durjanieto na tvoite ex priqteli,taka 6te razbere6 kude si sgafila i 6te moje6 da si popravi6 gre6kata,za6toto vse ima nqkakva pri4ina za durjanieto im i sluhovete po tvoi adres.posle pogovori s tqh(ili pone 4ast ot tqh)obqsni im kak se 4uvstva6 i ako pri4inata e v teb se izvini za gre6kata si.taka 6te se po4uvstva6 po-sigurna v sebe si,za6toto pone 6te si izqsnila vsi4ko i 6te moje6 da zapo4ne6 na novo da pe4eli6 uvajenieto na sau4enicite si.ne sum suglasna s tezi,koito kazvat da ne ti puka,za6toto ti vse ak 6te si nqkolko godini v edin klas s tezi hora i ako ne drugo to pone trqbva da ima vzaimno uvajenie.tova da te mrazqt vsi4ki v klasa eujasno,znam go ot li4en opit.az su6to bqh taka,a minalata godina,kogato bqh i az 9 kl v klas se slu4i su6tata situaciq s edno dr momi4e,koeto namrazihme celiq klas i q izolivahme.tq se okaza mn silna i govori s nas i se izqsnihme.sega vseki q uvajava i bi i pogonal vinagi.taka,4e deistvai ne ostavqi ne6tata taka,za6toto e mn trudno da si sam sre6to 20-26 du6i.uspeh!!!!!!!!!!!!!!
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...