.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Guest
    samo ne moa razbera kak kato karash sketi she ti se lepqt mackite?
    koi vuobshte haresva kloshari na duska s kolela? ai razbiram da imash audi A4141332 oba4e s toq kerliv skate...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    samo ne moa razbera kak kato karash sketi she ti se lepqt mackite?
    koi vuobshte haresva kloshari na duska s kolela?
    Ми как кой - клошарките . Ма не бе те са генгстъ, щото клошар произлиза от ЛОШ .

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    lele gospodi naroda ni e prost ama 4ak tolkova ... to ne bqhme "narkomani,vandali,4algari,poboinici,huligani" ... sega ve4e sme i "klo6ari"

Guest
    Аве за тия 2 страници почти никой нищо не каза.Разбрахме,че повечето от скейтърите сега са пози,че трябва да казараш за чувстото..бла-бла..тфа ше го каже всеки... Аз не карам скейт.Преди две-три години бях супер зарибена и надъхана наистина да се занимавам с тфа..ама сега..баси смешката е всичко.Обаче мисълта ми е за друго..
    Dosega trqbva6e ve4e parka da e gotov no nikoi ne si mrudna i prusta za da ima kade da karame.
    Нямам нищо против момичето,дето е написало тоя пост,ама имам въпрос.Ти какво направи,за тоя парк?Щото говориш е първо лице,мн. ч.,тоест за да караш и ти..ама излиза,че само чакаш някой да го направи и ти после да караш..И само плюете,че никой нищо не прави..добре ве,ако скейта за вас означава наистина нещо,ше се фанете и ше си направите така,че да ви е добре,тоест да карате..ше намерите хорица,които да не ги мързи да се борят за тоя парк и постоянно ше драпате,докато не стане..ама не,секи чака да му го направи другия..Е сигурно няма да ви огрее скоро,щото повечето са такива..И тва,че на скеитърите им лепят някфио тъпи етикети..Вярно е,че хората имат супер мн предразсъдъци,ам сигурно има откъде да са дошли тия обвинения..И тфа е щото не е най-важното да се кара скейт,а куп други простоти..В крайна сметка:Действайте и не се оплаквайте и не забравяйте кво значи скейтър и що го правите!

Са не карате на паметника щото го размазаха камионите Метрото съкс. Кво толко има да намираш къде да караш. Ако сте около 6, 7 човека и сами може да си напраите и рейл и бордюр. В квартала има един любо. Той и брат му карат и изкартиха едно бордюри и си ги наредиха в даскалото да си карат.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ti smqta6 li 4e ne sme probvali?Prosto kudeto i da otide6 rano ili kusno te gonqt. Alternativnite mesta bqha: 22 SOU,NDK,Denica,Billa,Muzeq "zemqta i horata" i pred Bulbank.Ot vsi4ki tezi mesta sa ni gonili.Ako nqkoi znae udobno mqsto za karane da kazva.. az ve4e sum pas...

LoLa_F
    Guest
    WILD_BOY
    sluchaino da si ot drujba?

mi koito ima volq i jelanie osushtestvqva mechtite si. Az imam edin super qk proekt za skate park s super ludi rampi, na hartiq sedi otlichno...no dano sled vreme imam vuzmojnostite da sbudna tazi moq ideq...no stiskam palci )))

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Ti smqta6 li 4e ne sme probvali?Prosto kudeto i da otide6 rano ili kusno te gonqt. Alternativnite mesta bqha: 22 SOU,NDK,Denica,Billa,Muzeq "zemqta i horata" i pred Bulbank.Ot vsi4ki tezi mesta sa ni gonili.Ako nqkoi znae udobno mqsto za karane da kazva.. az ve4e sum pas...
    Откога ви гонят от ДНК-то?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ami v podleza na NDK idva 4i4o Security i ni kazva po nai-byrziq na4in da se iznasqme.A pred NDK ni bqha vzeli vsi4ko koeto si bqhme naredili i daje vednuj edin "predstavitel na zakona" doide da mi kaje da hodq da si karam na Pametnika 4e tva ne bilo skate park.

Еми скейта мноо ме радва,както и доста други еХтремни спортове. По едно време много исках да си зема дъска и бех буквално с мисълта Ride or diе...мъчила съм с рибка,ама нищо не стааше,то тва почти не отлепя. Та после ми поотмина...сега още се кефя дам и никфо глеам некфи снимки по нета ала-бала,ама нищо по-специално. Не ме грее кой позира,кой не...нека всеки зарибява,не е забранено да се кефиш Ам а аз лично мноо рядко съм виждала на малкото паметниче над музея някой да кара,а там става...съвсем малко по-нагоре винаги има патрулка една,ама ся-шанс
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аве за тия 2 страници почти никой нищо не каза.Разбрахме,че повечето от скейтърите сега са пози,че трябва да казараш за чувстото..бла-бла..тфа ше го каже всеки... Аз не карам скейт.Преди две-три години бях супер зарибена и надъхана наистина да се занимавам с тфа..ама сега..баси смешката е всичко.Обаче мисълта ми е за друго..
    Dosega trqbva6e ve4e parka da e gotov no nikoi ne si mrudna i prusta za da ima kade da karame.
    Нямам нищо против момичето,дето е написало тоя пост,ама имам въпрос.Ти какво направи,за тоя парк?Щото говориш е първо лице,мн. ч.,тоест за да караш и ти..ама излиза,че само чакаш някой да го направи и ти после да караш..И само плюете,че никой нищо не прави..добре ве,ако скейта за вас означава наистина нещо,ше се фанете и ше си направите така,че да ви е добре,тоест да карате..ше намерите хорица,които да не ги мързи да се борят за тоя парк и постоянно ше драпате,докато не стане..ама не,секи чака да му го направи другия..Е сигурно няма да ви огрее скоро,щото повечето са такива..И тва,че на скеитърите им лепят някфио тъпи етикети..Вярно е,че хората имат супер мн предразсъдъци,ам сигурно има откъде да са дошли тия обвинения..И тфа е щото не е най-важното да се кара скейт,а куп други простоти..В крайна сметка:Действайте и не се оплаквайте и не забравяйте кво значи скейтър и що го правите!
    E ne beshe li Boiko Borisov tozi koito kaza 4e 6te ni
    napravi park, koito bi trqbvalo v momenta ve4e da su6testvuva i da se kara tam....

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Izvinqvai 4e go kazvam ama se namirame v BG... nqkolko godini dokato obmislqt ideqta i o6te nqkolko dokato postroqt parka.I kato stana na 40 kogato sigurno nqma da moga da sko4a 2 stupala i nqma da mi lepi flip posmurtno,moje bi togava 6te se radvame na skate park...

Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    E ne beshe li Boiko Borisov tozi koito kaza 4e 6te ni
    napravi park, koito bi trqbvalo v momenta ve4e da su6testvuva i da se kara tam....
    Ако ти кажат, че лайната са вкусни, ще си хапнеш ли?

П.П. Надявам се, че разбра какво имам предвид.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Защо мамка му все трябва да изкарате всичко комерсиално ? Може би , защото е модерно да се правиш на по-разбиращ , на по-мрачен , на по-различен ???

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Защо мамка му все трябва да изкарате всичко комерсиално ? Може би , защото е модерно да се правиш на по-разбиращ , на по-мрачен , на по-различен ???
    Q ti sega mi kaji poneje vijdam 4e ot vsi4ki tuk nai-mnogo razbira6 - skeita v BG ne se li komersializira??? Karam ot 4 godini.Prez 2002 skeityrite se broqha na prusti.Sega vseki 2-ri e s markovi kecove i pretencii 4e e skater... Na NDK ne moje6 da se razmine6 ot takiva tipove. Az vuob6te ne se smqtam za razbira6t, prosto izkazvam svoeto LI4NO mnenie

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Точно , че и хабер си нямам от скейт ! Но ето - нося кецове , но не карам скейт !? И да , слушам Менсън - комерс ! Нося кецове , но не ги заслужавам - комерс ! Та на кой мамка му , му пука вече ? Всеки слуша квото си иска , всеки се облича както си му харесва . Защо сте потънали в такива размисли кой къв бил ...

'wan`a`doo'
    Guest
    Q ti sega mi kaji poneje vijdam 4e ot vsi4ki tuk nai-mnogo razbira6 - skeita v BG ne se li komersializira??? Karam ot 4 godini.Prez 2002 skeityrite se broqha na prusti.Sega vseki 2-ri e s markovi kecove i pretencii 4e e skater... Na NDK ne moje6 da se razmine6 ot takiva tipove. Az vuob6te ne se smqtam za razbira6t, prosto izkazvam svoeto LI4NO mnenie
    Добре фе ти като си старо куче 4 години за олд скуул скейтър ли се водиш,щот тва животно скейта и преди 15 години го е имало и пак такива квито и сега карат и тогава са карали...с ганджи4ката и с кецовете макар и малко по-различни...Да това си е мода,ама кажи не ти ли е било кеф кат друите са се зарибявали...щто си4ко требва си пазиш за себе си...който ше кара за поза ше кара 1месец и после ще си окачи дъската на стената,ама тебе кво те грее. Нали ти караш и ти лепят триковете и се кефиш и ти се дига адреналина и падаш и ставаш и искаш още...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Добре фе ти като си старо куче 4 години за олд скуул скейтър ли се водиш,щот тва животно скейта и преди 15 години го е имало и пак такива квито и сега карат и тогава са карали...с ганджи4ката и с кецовете макар и малко по-различни...Да това си е мода,ама кажи не ти ли е било кеф кат друите са се зарибявали...щто си4ко требва си пазиш за себе си...който ше кара за поза ше кара 1месец и после ще си окачи дъската на стената,ама тебе кво те грее. Нали ти караш и ти лепят триковете и се кефиш и ти се дига адреналина и падаш и ставаш и искаш още...
    emi mnogo qsno 4e e taka. Ne se mislq za old school, to tva ne6to i predi 30 godini go e imalo ama ne i v Bulgaria se6ta6 li se kude e razlikata?To nqma lo6o da se zaribqvat drugite az li4no sum zaribil dosta moi priqteli i sega i te karat.Za pozior4etata mi pisna da govorq. Da pravqt kakvoto iskat ne me interesuva.Daite da si govorime po temata , a ne da obsujdame koi kakuv e za6toto nqma smi

'wan`a`doo'
    Guest
    Еми брао на тебе...радвай се...за разликата се сещам,ама преди 15 години точно в нашата хуава старана България е имало скейт. А ти започна темата не по темата ама аре тва беше от мене. РЕАСЕ и туй то

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Dobre de kakuv skate e imalo predi 15 godini kato togava pametnika ne e bil skate park?kude sa karali skeiturite?6tom 2002 se broqha na prusti skeiturite sigurno predi 15 godini moje i da e karal 1 4ovek.Az li4no ne poznavam takuv,koito e karal predi 15 godini (estestveno govorq za BG). Mnogo mi e interesno da mi porazkaje6 6tom e imalo takiva.

Dobre de kakuv skate e imalo predi 15 godini kato togava pametnika ne e bil skate park?kude sa karali skeiturite?6tom 2002 se broqha na prusti skeiturite sigurno predi 15 godini moje i da e karal 1 4ovek.Az li4no ne poznavam takuv,koito e karal predi 15 godini (estestveno govorq za BG). Mnogo mi e interesno da mi porazkaje6 6tom e imalo takiva.
    Пич, много ме радваш! Скейтърите през 2002 се били брояли на пръсти... ти добре ли си? Тогава на Паметника не можеше да се разминеш от хора, които караха дъски.
    Естествено, че преди 15 години е имало скейт в България.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Скейтърите през 2002 се били брояли на пръсти... ти добре ли си? Тогава на Паметника не можеше да се разминеш от хора, които караха дъски.
    molq? ne e mojelo da se razmine6 ot hora? Izvinqvai pi4 ama govorime za 2002 , a ne za 2006 i to4no togava nqma6e tolkova zapaleni.Edni i su6ti 30-40 4oveka si karahme na pametnika... Ako za tebe 40 za edin sport sa mnogo to nqma kakvo da kaja prosto...

P.P a ina4e az ne sum kazal 4e ne e imalo skateboarding v BG po tova vreme.Govorime kolko sa bili horata koito go praktikuvat.A ina4e prez 1986 i az gledah edni batkovci kak karat v parka sys slalomni skeitove...

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Скейтърите през 2002 се били брояли на пръсти... ти добре ли си? Тогава на Паметника не можеше да се разминеш от хора, които караха дъски.
    molq? ne e mojelo da se razmine6 ot hora? Izvinqvai pi4 ama govorime za 2002 , a ne za 2006 i to4no togava nqma6e tolkova zapaleni.Edni i su6ti 30-40 4oveka si karahme na pametnika... Ako za tebe 40 za edin sport sa mnogo to nqma kakvo da kaja prosto...
    Това може да се каже за BMX-a, но не и за скейта.

Guest
    spored mene tova sa edni ot nai-golemite tapaci samo karat skeit za da se pokazvat pred horata!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ne govori takiva gluposti! Da ne misli6 4e karam za da se pravq na gyze?! Kefi me toq sport! Kefi me da vidq nqkoi trik po televiziqta i da izlezna v parka i da zapo4na da go mu4a ! Ne znaete kakvo e udovolstvieto kogato napravi6 nqkoi trik. Vsi4ki si mislqt 4e tova sa mazohist4eta , koito se 4udqt kak da si razbiqt glavata , no nikoi ne se zamislq 4e s trenirovki i postoqnstvo moje6 da stane6 mnogo dobur! Mnogo golemi razbira4i se okazahte!Prosto ne govorete takiva gluposti za6toto ne ste izpitali udovolstvieto ot sporta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си