.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Hahahahaha nie "skeityrite" sme etiket4eta.Ti kvo ne predpo4ita6 li edin hubav skate park s edna gotina rampa?6toto v BG vert-a vuob6te ne se razviva...Are stiga sme sporili koi e poza i koi ne.Az nito hodq s originalni kecove nito s dunki za 100lv... hodq si nai-normalno! i by the way si izpolzvam skeita za pridvijvane...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    sXe...
    вие не сте хора, а просто етикетчета...
    трябваше ли сега и straight edge да засягаш? Просто не виждам какво има в момента sXe със скейт.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ami dai mi parite za vsi4ko tova i li4no az 6e go napravq !!! ba6ta mi ne e Bil Geits !

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    da we bratle.. kato gledam e pulvo s jelae6ti da sponsorirat ideqta za skate park.. napravo na opa6ka se butat.Az osven ot zakuski li da subiram pari kvo? I pak ti kazvam edinstvenata skupa pokupka mi e skeita ni6to drugo.

Ina4e si4kite sa naviti da napravime skate park. Skate pistols, Du.S.T , Insomnia... samo deto ne6to te se skatavat! Te sa tiq s parite ne az!Tqh gi sponsorirat taka 4e ne zavisi ni6to ot men!

'wan`a`doo'
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Dobre de kakuv skate e imalo predi 15 godini kato togava pametnika ne e bil skate park?kude sa karali skeiturite?6tom 2002 se broqha na prusti skeiturite sigurno predi 15 godini moje i da e karal 1 4ovek.Az li4no ne poznavam takuv,koito e karal predi 15 godini (estestveno govorq za BG). Mnogo mi e interesno da mi porazkaje6 6tom e imalo takiva.
    E mnoo qsno 4e e imalo i az poznavam hora det sa karali togava...a tfa 4e ti ne znae6 mnoo me u4udva 6ot ti si kara6tiqt ne az...i sa si karali na ndk,po kvartalite kfo da ti kaq...a za malkoto pametni4e ne6to si zamul4a axxaxa a do nego ima edna ulica ama idealna-gladuk asfalt strumna ne minavat mnoo koli extra si e... v 38mo e gotin asvalta...v 121vo ima edno malko mestence kato vuv 22ro...pfff se se namirat mesta ili ti iska6 samo na takifa mesta da kara6

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Dobre de kakuv skate e imalo predi 15 godini kato togava pametnika ne e bil skate park?kude sa karali skeiturite?6tom 2002 se broqha na prusti skeiturite sigurno predi 15 godini moje i da e karal 1 4ovek.Az li4no ne poznavam takuv,koito e karal predi 15 godini (estestveno govorq za BG). Mnogo mi e interesno da mi porazkaje6 6tom e imalo takiva.
    E mnoo qsno 4e e imalo i az poznavam hora det sa karali togava...a tfa 4e ti ne znae6 mnoo me u4udva 6ot ti si kara6tiqt ne az...i sa si karali na ndk,po kvartalite kfo da ti kaq...a za malkoto pametni4e ne6to si zamul4a axxaxa a do nego ima edna ulica ama idealna-gladuk asfalt strumna ne minavat mnoo koli extra si e... v 38mo e gotin asvalta...v 121vo ima edno malko mestence kato vuv 22ro...pfff se se namirat mesta ili ti iska6 samo na takifa mesta da kara6

abe predi 15 godini da ne ti pokazvam s kakvo sa karali.. A i sega6toto karane dosta se razli4ava s togava6noto. Imalo e mnogo malko hora i to te sa karali a ne sa pravili trikove.Imali sa nqkakvi slalomni skeitove.

A za parka.. emi podpiska se subira6e o6te predi nqkolko meseca ama tq s ni6to ne ni pomogna... Uj Boiko obe6ta da napravi ne6to po vuprosa.... Na men ne mi e tolkova zora za skate park.Prosto edno e da kara6 na ulica , a suvsem drugo na uredi prednazna4eni za trikove.Ako i amerikanskite skeituri misleha kato vas to togava nqma6e da imat tolkova mnogo parkove.Eto sega v Barselona zabraniha karaneto na skate na ob6testveni mesta. Vie ne razbirate 4e sega e mnogo po-razli4no i dokato predi horata ne sa praveli problem za karaneto, to sega pravqt.Kudeto i da otide6 rano ili kusno te gonqt.Eto dori i ot Pametnika ni izgoniha ve4e.. za tova iskam skate park - mqsto ot koeto pone znam 4e nqma da me izgonqt ako edin den mirno i krotko otida da butna malko za6toto mi e strast...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    az li da se zapoznaq s istoriqta be pi4? kvo da ne misli6 4e te luja? mi eto ti malko da popro4ete6:

http://skatebg.com/skatebg.php?id=54

http://skatebg.com/skatebg.php?id=51

http://skatebg.com/skatebg.php?id=36

are sega kaji ne6to?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ta eto da dobie6 predstava gore-doly s kakvo sa karali predi godini

Чичка, exploitedteen е прав. Ревеш като някоя жена. Като не можеш да караш по улиците - мобилизирай хората около тебе и си направете някакви уреди. Никой няма да ви построи парк и да ви каже "карайте, момчета, кефете се". Като искаш парк, трябва да си го направиш сам. Така че стига си циврил...
    exploitedteen каза и друга истина - ако всичките пари, които сте ги хвърлили за кецки и тем подобни щуротии, ги бяхте отделили за парк, досега щяхте да сте си посторили такъв.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

'wan`a`doo'
    Guest
    Pffff a ve teq skeitove da ne sa ot nekoi stenopis ot kamennata epoha axaxaxax pfff i tuk moga da ti kaja 4e i trikova sa pravivli...a kolkoto za podpiskata to o6te si te4e i az li4no dosta otdavna sum populvala ime ala bala i na dosta moi priqteli...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    v na4aloto na 90-te godini li? axxXAaxxaxaxaxxa az sum ograni4en... qsen si mi...

Samo da ti kaja 4e prez 80-te godini sme imali svetoven/evroipeiski 6ampion po freestyle skateboarding. Rodney mu e stisnal rukata i li4no mu e vru4il priza. Vasko Kauboq su6to kara po tova vreme. Are ne mi obesnqvai koga e preturpql renesans 6toto to4no sus spe4elvaneto na tiq nagradi zapo4va "renesansa"

'wan`a`doo
    Guest
    Abe momko ti use6ta6 li se 4e az kat napisah 15godini i ti mi vika6 dali se se6tam 4e govorime za BG a sq ti kfo pi6e6... mai po dobre prosto da mu4i6 trikove

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Чичка, exploitedteen е прав. Ревеш като някоя жена. Като не можеш да караш по улиците - мобилизирай хората около тебе и си направете някакви уреди. Никой няма да ви построи парк и да ви каже "карайте, момчета, кефете се". Като искаш парк, трябва да си го направиш сам. Така че стига си циврил...
    exploitedteen каза и друга истина - ако всичките пари, които сте ги хвърлили за кецки и тем подобни щуротии, ги бяхте отделили за парк, досега щяхте да сте си посторили такъв.
    dobre be 4ovek koi reve ne moga da razbera??? dreme mi na huq vse pak az moga da si namerq kude da karam.I stiga s tva "samo davate pari za keckove i dre6ki". Koito ima pari da dade.Koito nqma 6e doprinese s drugo kvo ste se ozybili ?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от 'wan`a`doo
    Abe momko ti use6ta6 li se 4e az kat napisah 15godini i ti mi vika6 dali se se6tam 4e govorime za BG a sq ti kfo pi6e6... mai po dobre prosto da mu4i6 trikove
    offff ne sum kazval 4e ne e imalo skateboarding prosto da e imalo 6epa narod koito da sa mu4eli da butat edna prosta duska s 4 kolelca..

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    dobre be 4ovek koi reve ne moga da razbera??? dreme mi na huq vse pak az moga da si namerq kude da karam.I stiga s tva "samo davate pari za keckove i dre6ki". Koito ima pari da dade.Koito nqma 6e doprinese s drugo kvo ste se ozybili ?
    През цялата тема повтаряш "искам скейтпарк, искам скейтпарк". Разправяш ми, че в Америка имали паркове. Може да имат, ама карат и истински стрийт.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Mi to e logi4no 4e 6e karat istinski street, freestyle i vert .. kato imat usloviqta nqmat problemi.

Mi to e logi4no 4e 6e karat istinski street, freestyle i vert .. kato imat usloviqta nqmat problemi.
    Тук няма условия за стрийт, така ли?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    axxaaxax kvi ulici be? te za koli ne stavat vie za skate mi govorite.Aide be golemi razbira4i se izvadihte. Kvo misli6 4e me drazni6 kato mi vika6 poza li?Mi ne mi puka kvo govori6 za6toto tiq koito me poznavat ne mislqt taka..are stiga ste govorili gluposti kak tuka ima ulici, dolinki i nz si kvo koito stavat za karane.Osven da hvana skeita i da trugna po Carigradsko a?Ako edno vreme se e karalo prosto ei taka slalom , to sega se u4at nqkakvi trikove.Az moga i s kolelo da si karam prosto ei taka za udovolstie nali?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    axaxxaxa kato ne me poznava6 po-dobre ne se obajdai.Nqma da ti kazvam koi sum 6toto moje i da sum ti poznat.6e te ostavq da si plqmpa6 ne mi pre4i6...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    emi ima6 si pravo na mnenie i se radvam 4e go izkaza.

Ako edno vreme se e karalo prosto ei taka slalom , to sega se u4at nqkakvi trikove.
    Момче, ти не можеш ли да скачаш стълби или да качваш бордюри с кикфлип?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    emi ska4al sum nai-mnogo 8 stupala.A za kick-flip pravq da... za6to?

emi ska4al sum nai-mnogo 8 stupala.A za kick-flip pravq da... za6to?
    Защото това не се прави в парк, тоест можеш да си го правиш и в квартала ти - пред блока.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    айде сега...
    за това нещо се изискват поне 4 уреда, супер-мега-хипер скъп скейт, специална музика (ама да не е пънк), скейт парк със специална настилка, лекарски екип и позволение от полицията, пожарната, Бойко Борисов, НЗОК, Лекарския съюз и Летище София...
    И по възмножност пари в брой и публика, че иначе няма стимул...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    6e kaja samo edno - prostotiqta hodi po horata i kato gledam ne e podminala i vas!

P.P Samo za edno ne6to moga da kaja 4e ne sum prav v tazi tema i to e koga zapo4va skateboarding-a.Naistina mnogo podcenih polojenieto na sporta v BG.Popadnah na edna statiq ot 89-ta godina. V zaglavieto pi6e6e 4e tova e desetiqt iubileen turnir , koeto ozna4ava 4e o6te prez 1979 e bil purviqt.Naistina tova me vpe4atli i iznenada dosta.

27 godini organiziran skateboarding v Buglaria!!!

Пламен Костурков "Ламбо"- фрийстайл, Здравко Боговев "Мегафона"-стрийт, Антон "Стефанов"Тони"-стрийт, рампа направиха много за популяризирането на българскиият скейтбординг на световното в Мюнстер в годините преди 1990.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си