.
Затворена тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    6e kaja samo edno - prostotiqta hodi po horata i kato gledam ne e podminala i vas!

P.P Samo za edno ne6to moga da kaja 4e ne sum prav v tazi tema i to e koga zapo4va skateboarding-a.Naistina mnogo podcenih polojenieto na sporta v BG.Popadnah na edna statiq ot 89-ta godina. V zaglavieto pi6e6e 4e tova e desetiqt iubileen turnir , koeto ozna4ava 4e o6te prez 1979 e bil purviqt.Naistina tova me vpe4atli i iznenada dosta.

27 godini organiziran skateboarding v Buglaria!!!

Пламен Костурков "Ламбо"- фрийстайл, Здравко Боговев "Мегафона"-стрийт, Антон "Стефанов"Тони"-стрийт, рампа направиха много за популяризирането на българскиият скейтбординг на световното в Мюнстер в годините преди 1990.
    Добро утро!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    6e kaja samo edno - prostotiqta hodi po horata i kato gledam ne e podminala i vas!

P.P Samo za edno ne6to moga da kaja 4e ne sum prav v tazi tema i to e koga zapo4va skateboarding-a.Naistina mnogo podcenih polojenieto na sporta v BG.Popadnah na edna statiq ot 89-ta godina. V zaglavieto pi6e6e 4e tova e desetiqt iubileen turnir , koeto ozna4ava 4e o6te prez 1979 e bil purviqt.Naistina tova me vpe4atli i iznenada dosta.

27 godini organiziran skateboarding v Buglaria!!!

Пламен Костурков "Ламбо"- фрийстайл, Здравко Боговев "Мегафона"-стрийт, Антон "Стефанов"Тони"-стрийт, рампа направиха много за популяризирането на българскиият скейтбординг на световното в Мюнстер в годините преди 1990.
    Добро утро!

Dobre de dobre.. ne mi kazvaite sega 4e vie ste go znaeli tva..

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Az li4no ne go znaeh.....

'wan`a`doo'
    Guest
    axaxxaxa kato ne me poznava6 po-dobre ne se obajdai.Nqma da ti kazvam koi sum 6toto moje i da sum ti poznat.6e te ostavq da si plqmpa6 ne mi pre4i6...
    Eeee dai joker...ima li te v Boulevard? A az ne znaeh 4e ima 27godini skate v Bg ama znaeh 4e ima otdavna 6ot i snimki sum gledala s nekfi trik4eta det praqt na ndk ama vsu6tnost ne az go "treniram" toq sport...axxaax ma to ne e zaduljitelno da znae6 takifa ne6ta ama kato 6e pretendira6 za ne6to...a btw kato videh temata i si vikam e nekuf pi4 pusnal gotina tema ama ti kat po4na da pi6e6...afe neam vsu6tnost ne moe6 da govori6 za nekoi kato ne go poznava6 naistina ama malko tupo se izkaza

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    i za koe sum se izkazal tupo? ne we nqmam ni6to protiv kazvaite si mnenieto za mene dobro/lo6o nqma zna4enie prosto se draznq kak vseki se zybi i mrazq ne6ta ot roda na "mi napravete si vie skate park kvo 4akate nqkoi da vi napravi na gotovo".. emi ne e taka ebasi vseki trqbva da pomogne s kakvoto moje.Edin den moje i va6ite deca da karat na toq park kvo tolkova vmesto da se ozybite i da kajete nqkakva prostotiq za koqto samo da se skarame.Ae peace \/

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    mi da ti kaja za skeita sum sybiral ot djobni.Za drehite davam kinti ot stipendiqta mi.Ako imah dostatu4no pari dosega da sum napravil ne6to...

'wan`a`doo'
    Guest
    Mi purvototo det mi naprai vpe4atlenie tfa 4e ne znae6e za skate-a predi v Bulgariq,vika6 ne sa praili trikove, posle edva li ne si izprotivore4i ili kakto tam se kazva...razpraq6 nekfa duska na 4kolela...a tfoita duska kfo e-absolutno su6tata pododbrena ama se pak ne6tata se razvivat...okey i verno vuv vseki post vika6 skate park skate park...emi kato tolko reve6 organiziraite si edno 6estvie kato na promena pone 6e e ne6to...i koito s kfoto moe da pomaga-emi eto az sum populnila nekfo si za podpiskata. A i kolko 4oveka gi sponsorirat...po su6tata logika moat da se sponsorira i za skate park...a i ima hora det sa si namerili nekfi zabutani mestenca opraili sa si gi i si hodqt da si karat tam...samo det teq mestenca se pazqt v taina

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Mi nemoga vsi4ko da znam.. vse pak kato znaeh 4e purviq skate shop e Insomnia i e suzdaden prez 97 kvo da si mislq?Ne sum bil prav de kazah si.Ae ne mi se govori ve4e za toq skate park.Nali se oplakvate 4e za tva govorq?Prosto iskah da 4uq nqkakvi mneniq po vuprosa i eventualno ako se subreme da iskame ot ob6tinata mqsto za parka da ima koi da ni podkrepi.Da ne sa samo skeityrute tezi koito da go iskat a i drugite. Tva e pove4e nqma da povdigam vuprosa...

P.P Tva deto kazah "nqkakva prosta duska na 4 kolelca" trqbva6e da go razberete kato obiknovena durvena duska,bez koi znae kakvi izvivki i vse pak ne sa bili s ma6inki Destroyers i kolelca Spitfire...Za tova go kazah

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Mi to i az za skate, za kecove i za drehi spestqvam..ama tva za parka poprincip trqbva da se napravi ne6to po vuprosa vupreki 4e mene me ustriva i NDK de..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    Mi to i az za skate, za kecove i za drehi spestqvam..ama tva za parka poprincip trqbva da se napravi ne6to po vuprosa vupreki 4e mene me ustriva i NDK de..
    To i mene me ustroiva NDK perfektno ima si stulbi za ska4ane, viraji i e pulno sus spotove ama prosto rano ili kusno i ottam 6e ni biqt 6uta..

"mi napravete si vie skate park kvo 4akate nqkoi da vi napravi na gotovo".. emi ne e taka ebasi vseki trqbva da pomogne s kakvoto moje.
    Само го каза. Но вие предпочитате вместо да помагате, да си седите на НДК и да си позирате кротко-кротко...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    машинките не се ли казваха Destructo...
    както и да е...
    бъди по- ясен..
    to4no za tiq govoreh 4ak sega vidqh kva prostotiq sum napisal..Emi hubavo mersi za podkrepata aide az otivam da poziram...

Абе тая тема ми е по интересна и от вип брадър. Тука секи се има за истински скейтър а всички останали за позьори. Готини дискусии се получават.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Абе тая тема ми е по интересна и от вип брадър. Тука секи се има за истински скейтър а всички останали за позьори. Готини дискусии се получават.
    ne be te sa PRO skeituri az sum pozior

Къде съм казал, че карам скейт?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Къде съм казал, че карам скейт?
    A az kude sum kazal 4e govorq speciqlno za teb?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    emi pisah ti ama mai ne si gi 4ete6 btw ti kakvo raboti6?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    neka vseki da populni tova tuk moje da se okaje dosta polezno:
    http://skatebg.com/petition.php

Re: Skate Or Die :)

Здравейте!
    Не знам дали има вече такава тема аз лично не намерих.Та интересно ми е дали има хора оттук , които се занимават със skateboarding, фенове и въобще фенове на екстремните спортове в БГ?Какво ви е отношението към хората , които се занимават със спорта , какво мислите по въпроса с буквално ОТКРАДНАТИЯ НИ скейт парк.Това е засега надявам се да има хора, с които да обменя няколко приказки на тази тема А и искам да пишат тези , които не се занимават с това.Просто да видя какво впечатление имате за този спорт и хората, които го практикуват
    mi az li4no ne go praktikuvam no mn me kefqt sk8arite :P imam dvama bratov4edi deto s sk8ari i sa super pe4eni tipove . sashto ima 1 ot nashiq klas deto se zanimava i toi e pe4en awe sk8vaneto si e qko neshto no trudno se uchi

Съмнявам се да го прокара общината. Най много да ви прекара. И без тва ще внасят закон където скейтовете ще се пишат дребно хулиганство в особено големи размери.

Съмнявам се да го прокара общината. Най много да ви прекара. И без тва ще внасят закон където скейтовете ще се пишат дребно хулиганство в особено големи размери.
    Естествено, че ще ги прекара.

Хуу ше направят. Цената ше е примерно 2-3 лева на час предвид инвестицията... Как ти се струва.

Хуу ше направят. Цената ше е примерно 2-3 лева на час предвид инвестицията... Как ти се струва.
    Никой няма да кара в тях. И май ще са повече от 2-3 лева на час, като се има предвид, че поддръжката на един такъв парк не е хич евтина.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    vuzmojno e i da iskat kinti za nqkakuv vhod.Zavisi ot sponsorite na proekta.A ne znam ob6tinata kakuv platen vhod moje da naloji kato tq samo otstupva mqsto i dava razre6enie za postroqvaneto.Ottam natatuk koito e dal parite za parka toi opredelq kak 6te se polzva.

Град
    Da Ghetto
    Ей ей скейтърчета,
    вие сте едни малки хейтърчета,
    с дъската по главата бих ви утепал,
    след това бих пръснал вашия анал,
    за нищо не ставате вие,
    някой трябва да ви убие!
    Bling' bling' излиза на улицата,
    пазете си децата,
    аз съм хип-хоп поет,
    вкарвам тъпаците във кофите за смет,
    никой не може да ме спре,
    аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си