.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ne stava6 za rapEr ...

ММММНОГО Мразя теми в които се говори само за ПОЗЬОРИ !!! Айде спрете се бе, кво ви пречат ? Хапят ли ? Може би са отровни ? Колкото повече са толкоз по-добре - правят обороти в skate shop-овете, а благодарение на техните парички от въпросните шопове си позволяват да спонсорират все повече и повече хора които карат наистина яко А и признайте, че е яко когато един от тях осъзнае, че не е за това е яко да си купиш чистак-бърсак машинки или про дъска за 40-50лв
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Така...в Моя град - Стара Загора помагам с каквото мога - пари за парка ни, почистване...всичко, стига да мога. Ако СОФИЯНЦИ ми кажат "ей, чшшш, стенли.... помогни малко за парка" ще помогна, въпреки, че там е пълно с боклуци. Не говоря за тия дет' позират, а за тия дет се мислят за БОГОВЕ щот' могат да карат И все пак знам, че има печени хора които го заслужават - Фори(Globe), Юрий(фрийстайлъра) Малък Тошко и още доста.
    -
    Колкото до Анархията....Ами да речем, че в днешно време политиците и други които се мислят за "БОГОИЗБРАНИ" нарушават чисто-човешките права. Аз съм против сексизъм, расизъм....против всякаква форма на дискриминация. Ето - някакви полицаи ми правят проблем - спират ме както си карам и искат да ме джобят....защо ? Имат някакви доказателства ли ? НЕ - ПРОСТО СЪМ СЪС СКЕЙТ И СЪМ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ...заблудени еднакви хорица които се двежат по улицата със сведени глави защото се примиряват с нещата такива каквито са...аз не поддтиквам към бунтове и т.н. но все пак....обаче ако погледнеш какви идиоти има в БГ в днешно време това БЕЗЗАКОНИЕ ще прерастне в БЕЗРЕДИЕ и тогава става лошо....България мисля, че не е узряла за една евентуална анархия....абе ако искаш да си говорим за това дай да се разберем в IRC, skype. icq, че не ми се пише тук
    ...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Mda dosta e moderno da ima6 teniska s nadpis "Skate & Punk" ili "Skateboarding is a crime and I'm a criminal" - koeto e mnogo protivno za6toto v deistvitelnost se opitvame da dokajem 4e tova e prosto obiknoven sport , a ne prestuplenie.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Така...в Моя град - Стара Загора помагам с каквото мога - пари за парка ни, почистване...всичко, стига да мога. Ако СОФИЯНЦИ ми кажат "ей, чшшш, стенли.... помогни малко за парка" ще помогна, въпреки, че там е пълно с боклуци. Не говоря за тия дет' позират, а за тия дет се мислят за БОГОВЕ щот' могат да карат И все пак знам, че има печени хора които го заслужават - Фори(Globe), Юрий(фрийстайлъра) Малък Тошко и още доста.
    -
    Колкото до Анархията....Ами да речем, че в днешно време политиците и други които се мислят за "БОГОИЗБРАНИ" нарушават чисто-човешките права. Аз съм против сексизъм, расизъм....против всякаква форма на дискриминация. Ето - някакви полицаи ми правят проблем - спират ме както си карам и искат да ме джобят....защо ? Имат някакви доказателства ли ? НЕ - ПРОСТО СЪМ СЪС СКЕЙТ И СЪМ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ...заблудени еднакви хорица които се двежат по улицата със сведени глави защото се примиряват с нещата такива каквито са...аз не поддтиквам към бунтове и т.н. но все пак....обаче ако погледнеш какви идиоти има в БГ в днешно време това БЕЗЗАКОНИЕ ще прерастне в БЕЗРЕДИЕ и тогава става лошо....България мисля, че не е узряла за една евентуална анархия....абе ако искаш да си говорим за това дай да се разберем в IRC, skype. icq, че не ми се пише тук
    Stenli iskam da ti kaja 4e ne samo tezi koito izbroi zaslujavat skate park.Vseki koito ima jelanie i seriozno smqta da se zanimava s tozi sport go zaslujava.

Ti se oplakva6 4e 4engetata te bili sprqli.. ami ti sigurno ima6 teniska "SKATE & DESTROY" ili "Skateboarding IS A CRIME AND I"m a CRIMINAL" ili ne6to ot tozi sort... moje bi "Anarchy" ? I az da sum i az 6te te spra..

Guest
    Поздрав за всички с КОЛОВРАТ - МОСКОВСКИЕ СКИНХЕДЫ

Не...значи Полицая ни спира с един приятел и вика "що карате толкоз бързо, ще блъснете някого - тук не е за скейтбордове...дали да проверим кво имате по джобовете", аз му показвам рисунката на скейт на земята и му викам "точно тук от 1997 е за каране на скейтборд, ролери и колело - едва ли от кмеството рисуват скейтбордове по улицата за красота". Аз доброволно му показвам празни джобове(въпреки, че не съм длъжен) и той некъв се ухили и вика "Айде момчета, със здраве....и внимавайте" ама стаа дума в началото беше некъв ядосан щот виде скейтъри и си каза "НАРКОМАНИ !!!". При положение, че в СтЗ от 60 човека(скейтъри) 4-5 пушат треволяци и нема никой на твърдо(преди имаше един ама...ПРЕДИ). А в моя клас от 12 човека има 4-5 които пушат трева и зимат X пред местната дискотека...Това е така защото обществото се страхува от това което не познава - все едно още живеем по Тошово време...
    В СтЗ парка преди се е заплащал, сега не, но от скейт и блейд клуба събираме пари за поддръжката, също има спонсорчета - ала-бала...Това лято ще го направим по следния начин - тези които сме в клуба ще плащаме по 10лв на месец и ще имаме един карти, а ако някой външен - хлапета с роЙлери и рибки иска да влезе 1лв за цял ден. Така или малките няма да пречат(използват уредите като пързалки и така не само ние може да се нараним, но може да ударим и тях) или ако пречат ще допринасят за поддръжката
    -
    А тоя дет` каза, че ме спират щот` приличам на нарко....не пуша(и никога не съм пушил), не пия, не друсам(и никога не съм) и не само, че не го правя, ами си ми личи, че съм некъв задръстен добряк
    -
    Уориър - случайно да съм писал, че са само те ? За тях се сетих, а и тях познавам или съм имал честта да говоря с тях поне за малко и веднага си пролича, че са добри хорица...
    Фори(Globe), Юрий(фрийстайлъра) Малък Тошко и още доста.
    ...

Guest
    ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СЪС СРАМ И ПОЗОР - НА КОГО МУ ПУКА

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

поздрав за теб Los Fastidios - S.H.A.R.P.
    поздрав със грозния шведски наци скин от Skinhead Attitude дето викаше SHARP SKINS MUST DIE!

Хора, искам да живея в Добрич - як паметник, печени хора, пънкари и скинове са ръка за ръка - аз съм против тази глупава война между едните и другите. Все в началото са били едно цяло. Сега....в днешно време нито едните не са това което са били преди, нито другите - кефя се на хората които са останали себе си и знаят защо са пънкари или скинари, а не тези които обикалят с кубинките и камуфлажа за "фасон".
    -
    А я сега кажете кой къв стил кара и откога
    ...

Guest
    Хора, искам да живея в Добрич - як паметник, печени хора, пънкари и скинове са ръка за ръка - аз съм против тази глупава война между едните и другите. Все в началото са били едно цяло. Сега....в днешно време нито едните не са това което са били преди, нито другите - кефя се на хората които са останали себе си и знаят защо са пънкари или скинари, а не тези които обикалят с кубинките и камуфлажа за "фасон".
    -
    ти мани че сега се мразят скинове и пънкове,
    ми че аз следя един пънк форум и оставам с впечатление, че дори тия дето са анти-расисти се мразят...
    традовете мразят ой скиновете, щот били бръсанти пънкари и развалили скинхед културата...ебаси простотоиите честно....

Guest

поздрав за теб Los Fastidios - S.H.A.R.P.
    поздрав със грозния шведски наци скин от Skinhead Attitude дето викаше SHARP SKINS MUST DIE!

хем е грозен, хем е тъп...
    ама другия- гейчето по ме кефи- I want to kill...
    ахахахаха

The Oppressed - The A.F.A. Song
    Амм...поздрав с Landser - Opa War Sturmfuhrer Bei Der SS

Guest
    -
    ти мани че сега се мразят скинове и пънкове,
    ми че аз следя един пънк форум и оставам с впечатление, че дори тия дето са анти-расисти се мразят...
    традовете мразят ой скиновете, щот били бръсанти пънкари и развалили скинхед културата...ебаси простотоиите честно....
    традовете са на изчезване...
    явно говориш за Herberts, а защо ли имам чувството, че знам и за кой форум става въпрос...
    Същия форум, в който пишеше (не точно така де ама така го приемам). че ако си пънкар, нямаш право да слушаш друг стил освен пънка, щото иначе тогава не си истински пънкар и изневеряваш на идеята като цяло хахах.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    абе 50 на 50 ми е мнението хем са смешни хем понякога правят яки неща с дъските. но повечето номера вярно трудни са ама не си заслужават

pachanga_girl
    Guest
    Xm..az mnogo iskam da karam sk8, ama nqma koi da me nau4i. Az sym ot VidiN i nqma mn sk8yri A i brat mi ne mi dava da karam, 6oto bili nqkvi ludi..abe to i az ne znam 6to iskam da karam..ama qvno e, 4e nqma da stane. ina4e mn me kefat...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от pachanga_girl
    Xm..az mnogo iskam da karam sk8, ama nqma koi da me nau4i. Az sym ot VidiN i nqma mn sk8yri A i brat mi ne mi dava da karam, 6oto bili nqkvi ludi..abe to i az ne znam 6to iskam da karam..ama qvno e, 4e nqma da stane. ina4e mn me kefat...
    Povqrvai mi ima na4ini stiga da ima6 jelanie.Eto naprimer imam edin priqtel na seloto mi , koito jivee tam i iska6e da kara.Az hodq tam vsqka vakanciq i mi dade kinti .Az mu vzeh skate, kato otidoh mu go dadoh i sega vinagi kato otida tam karame.Kato mu potrqbva ne6to mi dava pari i az mu kupuvam ne6tata.Vinagi ima na4in

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ами...
    аз си признавам че съм една от хилядите тийнчета,завлечени от модната скейт вълна
    то и това ше отмине
    ама в действителност на мен тва наистина много ми харесва
    и съм сигурна,че ако тва го нямаше като мода пак щях да се мъча

в крайна сметка в днешни времена днес може да си чалгар, утре скейтър,па в другиден пънкар
    всичко е относително

А нема лошо да си Скейтър Пънкар/Скинар, рапър...дори чалгар - Стефан(Jah или Jay - от форума на бас - много яко кара и много му се кефя) слуша всичко - дори и чалга
    ...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ako govori6 za Stefan - Leteca RESPECT! pi4 e toq nqma zna4enie kvo slu6a vajnoto e 4e e seriozen i si kara

Да, и аз така викам - ставаше дума, че тя отдели ПЪНКАР/ЧАЛГАР и СКЕЙТЪР като две изключващи се неща, но всички знаем, че всеки, с каквото и да се занимава слуша някакъв вид музика - БЛЕЙДЪР и СКЕЙТЪР - ДА - нямо човек който да ги съчетава така, че да вървят и двете...
    Говоря за ей тоя Стефан - www.dsk.hit.bg - мноо яко кара...и не е надут !
    ...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Da qvno govorim za edin i su6ti 4ovek Toi kakto i Iurii - Rodney sa mnogo pe4eni i vuob6te ne se naduvat.

A ina4e vseki moje da si slu6a kakvoto si iska tova ne e ot zna4enie.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    аре ше направя друго сравнение-ъндърграунд скейтър-чалгар...
    туй имах предвид

а иначе аз съм фенче на негъра

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    наречете ме музикален фашист, ама да караш на чалга...

я по- кротко де...
    E vuprosniq Stefan slu6a 4alga ma tva ne mu pre4i da kara skate.. ne vijdam kuf e problema

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    E to i az mrazq 4algata ama 6tom nego go kefi da si q slu6a

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    звучи ми някак...извратено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове