- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skate Or Die :)
Ami az karam blizo 2 god no v posledni dni se ot4aivam 4e ve4e parka go dorazroshavat a na ndk prosto nqmam dumi bg sk8 scenata e mn zle ve4e :/
pi4 ako ima6 jelanie nqma6 nujda ot park.. pone na men ve4e ne mi trqbvaПървоначално написано от Sid
A i to koe PRO kara v parkovete?Ako nqkoi put se nujdae6 ot kompaniq za skate samo drasni edno ls
![]()
P.P. Koito iska utre da ska4ame stulbi6teto na BNB da idva![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Мамка му в нашия град пък останахме 3ма...другите са някви лапета дето сега се зарибяват и такива които вече не карат...само седят и си пият бирата.Аз съм от Хасково...ако идвате някой път драснете по някое ЛС да се видим.Има яки места![]()
маа фака
точно казано =D>Първоначално написано от smile_f
skater-i SUX![]()
nqkvi razvla4eni ligliovci sa powe4eto...myrlqwi..i taka natataka
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз карам 2 години също. Ако трябва да съм честен, когато карам с приятели го правя за кеф. Много си е обичам тая дъскичка, ама ако наоколо има момичета... почва газърнята. Но повечето го правя за удоволствие. Аз съм от Асеновград и сега мн се радвам, че направиха нещо и в моя град за това. Сега има достатъчно места, и може си караш най спокойно. Само че, повечето скейтари тук карат само за гъзарня. Гледам ги нещо идват, дъскичката под ръка и почват да се правят на майстори... аман от тях. За да се насладя на това удоволствие, трябва да излизам с 2-3 години по голями от мен, за да може заедно да караме. Иначе с онея... само си стъпнал на скейта и разказваш как правиш по принцип...
heh mi az sa6to karam sk8.znam,4e e stranno momi4e da go kaje,sigurno vednaga 6te si pomislite 4e sum ot oniq deto iskat da vpe4atlqt golqmite batkovci i zatva se pravqt na interesni,no ne e taka.karam ot blizo godina i malko.v na4aloto se bqh zapalila bezumno mnogo,no nqmah daska i dalgo 4akah parvata si.o6te sum si s neq i karam naistina usileno.ne obi4am da karam po parkove i t.n. osobeno ndk.predpo4itam na nqkoi po-tiho mqsto,da si se sasredoto4a varhu karaneto i taka ... abe stranna natura sum i az .... a kolkot do tva 4e sk8ta e komers ve4e ...d aopredeleno.no naistina to v 1 moment horata,koito naistina cenqt sporta 6te si ostanat verni na nego,a drugite 6e se otkajat.vapros na vreme i volq e.a za sk8 parka kakvo da kaja.vzeha ni go.dosta pati sum hodila tam.ima6e si gotoni horica,ima6e kade da se kara,obstanovkata si be6e super.sega vs se iznesaha v ndk-to i stana nekva ludnica ... pfuuu ...no az sum optimist i mislq,4e sus ili bez sk8 park pak sk8tarite 6te pokajat kakvo mogat,6te dokajat na vs kolko pe4eni horica sa i 6e prodaljavat da karat za kefa ....
jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....
я да вдигна темата нагоре, че като гледам кви скейтъри има в тоя форум ще ми е интересно да видя какво ще пишат![]()
Око за око, четка за зъби !!!
Аз карах преди,но се пребих и лекарите казаха,да оставя спорта настрана!![]()
Иначе пак си се обличам скейтърски!![]()
Skateboarding IS a CRIME ! And I'm a CRIMINAL![]()
Око за око, четка за зъби !!!
Hora vie kazvate "za da kara6 ne tie nujen park" a pitate li me men??? N men mi trqbva za6toto karam na rampata!!!!!Tova ne e re6enie prosto ei taka da gi ostavim da razru6at vsi4ko!!!![]()
Дъ бест аватар от галерията
те ми се смеят че съм различен а пък аз им се смея че са еднакви![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
skate-more Евала!!=D> \
/
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.
Аз не съм скейтър по простата причина че нямам финанси за този спорт за съжаление..но пък се радвам че вчера най-после си намерих лепенки и си купих..питате се защо толкова много ме греят тея лепенки а не съм скейтър..ми кефят ме темите им и си ги лепя по колата...а относно парка ви не се притеснявайте до края на годината ще ви е свободен и даже новичък!!!!
P.S.Пак не намерих на Volkom ако някой има нека ми продаде поне едно диамантче!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от exploitedteen
punk's not dead ,![]()
P.S skate is dead (NEVER)![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
абе аре днеска който кара зимайте дъските и 15:00 до подлеза на НДК да сте там ! ше си сцепиме задниците от каране![]()
е сори братле аз съм от враца ама се пак ще карам![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
хахах сигурно караш на паметника на БотевЯ метни един пик да те видя.. може да те познавам
и ние в Хасково се разглобяваме от каранеВсеки ден блъскаме по площада. Ся чакаме партито по награждаването и сме в София
![]()
маа фака
точно така - кло-шар, к-лош-ар или някой който слага смъкнатите панталони за да се направи на лошо момче и да го харесват мацките..Първоначално написано от Стеснителната
ее така е трябва да сме модерни като гангстерите, как иначе
![]()
офф ама разбира се то и аз нося кецове ама слушам сяква музика кефя се на сичко яко, подяволите! независимо дали става въпрос за скейт, блейд, байк или блек метъл ако е яко КЕФЕТЕ СЕ ако нещо ви кефи ПРАВЕТЕ ГО, по-малко позирайте, повече бъдете другото да върви по дяволите кой какъв бил а какво носел все тая бе, кфо значение има..Първоначално написано от VAMP_GIRL
Какво стана? Нали ни напускаше...или вече се завърна...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg