.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Ami az karam blizo 2 god no v posledni dni se ot4aivam 4e ve4e parka go dorazroshavat a na ndk prosto nqmam dumi bg sk8 scenata e mn zle ve4e :/

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Sid
    Ami az karam blizo 2 god no v posledni dni se ot4aivam 4e ve4e parka go dorazroshavat a na ndk prosto nqmam dumi bg sk8 scenata e mn zle ve4e :/
    pi4 ako ima6 jelanie nqma6 nujda ot park.. pone na men ve4e ne mi trqbva
    A i to koe PRO kara v parkovete? Ako nqkoi put se nujdae6 ot kompaniq za skate samo drasni edno ls

P.P. Koito iska utre da ska4ame stulbi6teto na BNB da idva

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Мамка му в нашия град пък останахме 3ма...другите са някви лапета дето сега се зарибяват и такива които вече не карат...само седят и си пият бирата.Аз съм от Хасково...ако идвате някой път драснете по някое ЛС да се видим.Има яки места
    маа фака

Guest

Re: Skate Or Die :)

Цитирай Първоначално написано от smile_f
    Skate Or Die това не беше ли девиза на най-яката марка за hip-hop облекло "Ruff Ryders"
    за самите Skate-ове има много яки хорца,които карат заради самото чувство... но има и няк'ви там гъзета,които мислят,че впечатляват някого като мъкнат Skate-четата си с тях и се правят на много велики ....
    Уважавам тези,които карат заради себе си,а не да се правят на "вижте ме колко съм велик!"
    точно казано =D>

Guest
    skater-i SUX
    nqkvi razvla4eni ligliovci sa powe4eto...myrlqwi..i taka natataka

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    skater-i SUX
    nqkvi razvla4eni ligliovci sa powe4eto...myrlqwi..i taka natataka

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Аз карам 2 години също. Ако трябва да съм честен, когато карам с приятели го правя за кеф. Много си е обичам тая дъскичка, ама ако наоколо има момичета... почва газърнята. Но повечето го правя за удоволствие. Аз съм от Асеновград и сега мн се радвам, че направиха нещо и в моя град за това. Сега има достатъчно места, и може си караш най спокойно. Само че, повечето скейтари тук карат само за гъзарня. Гледам ги нещо идват, дъскичката под ръка и почват да се правят на майстори... аман от тях. За да се насладя на това удоволствие, трябва да излизам с 2-3 години по голями от мен, за да може заедно да караме. Иначе с онея... само си стъпнал на скейта и разказваш как правиш по принцип...

heh mi az sa6to karam sk8.znam,4e e stranno momi4e da go kaje,sigurno vednaga 6te si pomislite 4e sum ot oniq deto iskat da vpe4atlqt golqmite batkovci i zatva se pravqt na interesni,no ne e taka.karam ot blizo godina i malko.v na4aloto se bqh zapalila bezumno mnogo,no nqmah daska i dalgo 4akah parvata si.o6te sum si s neq i karam naistina usileno.ne obi4am da karam po parkove i t.n. osobeno ndk.predpo4itam na nqkoi po-tiho mqsto,da si se sasredoto4a varhu karaneto i taka ... abe stranna natura sum i az .... a kolkot do tva 4e sk8ta e komers ve4e ...d aopredeleno.no naistina to v 1 moment horata,koito naistina cenqt sporta 6te si ostanat verni na nego,a drugite 6e se otkajat.vapros na vreme i volq e.a za sk8 parka kakvo da kaja.vzeha ni go.dosta pati sum hodila tam.ima6e si gotoni horica,ima6e kade da se kara,obstanovkata si be6e super.sega vs se iznesaha v ndk-to i stana nekva ludnica ... pfuuu ...no az sum optimist i mislq,4e sus ili bez sk8 park pak sk8tarite 6te pokajat kakvo mogat,6te dokajat na vs kolko pe4eni horica sa i 6e prodaljavat da karat za kefa ....
    jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....

я да вдигна темата нагоре, че като гледам кви скейтъри има в тоя форум ще ми е интересно да видя какво ще пишат
    Око за око, четка за зъби !!!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Аз карах преди,но се пребих и лекарите казаха,да оставя спорта настрана!
    Иначе пак си се обличам скейтърски!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Аз пък съм зарибен по фингъра.

FINGERBOARDING IS NOT A CRIME !

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Skateboarding IS a CRIME ! And I'm a CRIMINAL
    Око за око, четка за зъби !!!

Hora vie kazvate "za da kara6 ne tie nujen park" a pitate li me men??? N men mi trqbva za6toto karam na rampata!!!!!Tova ne e re6enie prosto ei taka da gi ostavim da razru6at vsi4ko!!!
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    те ми се смеят че съм различен а пък аз им се смея че са еднакви
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

skate-more Евала!! =D> \/
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз не съм скейтър по простата причина че нямам финанси за този спорт за съжаление..но пък се радвам че вчера най-после си намерих лепенки и си купих..питате се защо толкова много ме греят тея лепенки а не съм скейтър..ми кефят ме темите им и си ги лепя по колата...а относно парка ви не се притеснявайте до края на годината ще ви е свободен и даже новичък!!!!

P.S.Пак не намерих на Volkom ако някой има нека ми продаде поне едно диамантче!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    skate is dead

punk's not dead ,

P.S skate is dead (NEVER)
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    абе аре днеска който кара зимайте дъските и 15:00 до подлеза на НДК да сте там ! ше си сцепиме задниците от каране

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    е сори братле аз съм от враца ама се пак ще карам
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    хахах сигурно караш на паметника на Ботев Я метни един пик да те видя.. може да те познавам

Повече от фен Аватара на air_wisp
    и ние в Хасково се разглобяваме от каране Всеки ден блъскаме по площада. Ся чакаме партито по награждаването и сме в София
    маа фака

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    samo ne moa razbera kak kato karash sketi she ti se lepqt mackite?
    koi vuobshte haresva kloshari na duska s kolela?
    Ми как кой - клошарките . Ма не бе те са генгстъ, щото клошар произлиза от ЛОШ .
    точно така - кло-шар, к-лош-ар или някой който слага смъкнатите панталони за да се направи на лошо момче и да го харесват мацките.. ее така е трябва да сме модерни като гангстерите, как иначе

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Точно , че и хабер си нямам от скейт ! Но ето - нося кецове , но не карам скейт !? И да , слушам Менсън - комерс ! Нося кецове , но не ги заслужавам - комерс ! Та на кой мамка му , му пука вече ? Всеки слуша квото си иска , всеки се облича както си му харесва . Защо сте потънали в такива размисли кой къв бил ...
    офф ама разбира се то и аз нося кецове ама слушам сяква музика кефя се на сичко яко, подяволите! независимо дали става въпрос за скейт, блейд, байк или блек метъл ако е яко КЕФЕТЕ СЕ ако нещо ви кефи ПРАВЕТЕ ГО, по-малко позирайте, повече бъдете другото да върви по дяволите кой какъв бил а какво носел все тая бе, кфо значение има..

kefi me skateboarding-a kato cqlo,no nemoga da karam.....gadnoto v cqlalta sistema e 4e predi sk8-arite edno...a sq...sa samo selski guzari...malko sa skaterite koito ne sa nadufki i praveji

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    хахах сигурно караш на паметника на Ботев Я метни един пик да те видя.. може да те познавам
    Какво стана? Нали ни напускаше...или вече се завърна...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си