.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 205

Тема: Skate Or Die :)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    хахах сигурно караш на паметника на Ботев Я метни един пик да те видя.. може да те познавам
    Какво стана? Нали ни напускаше...или вече се завърна...
    кой съм напускал.. ? наистина не те разбрах

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Е не нас, а форума де - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#1192127
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    ...po su6tata logika moat da se sponsorira i za skate park...
    'wan`a`doo', пише се "могат", а не "моат" и следователно "sponsorira" трябва да ти е в множествено число.. първо се научи да пишеш правилно, пък след това бързай да се изказваш.. пък и какво знаеш ти за спонсорирането за направата на един скейт парк, за това трябват страшно много пари които нашата бедна държавица едва ли би могла да даде.. няма пари за болници, хората няма какво да ядат а ти ми говориш някой да спонсорира.. аре първо провери как стоят нещата и със отърваването на тия лекари в либия и недей говори на изуст, щото тва сички го можеме

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Афе,остай хорицатЪ дЪ си пишЪт как си щЪт!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Какво? Само не казвай, че не си го писал ти (ако човекът, който пише в момента си ти).
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    Афе,остай хорицатЪ дЪ си пишЪт как си щЪт!!!
    о да да слушайте тия които не могат да пишат правилно а говорят за спонсориране на скейт паркове.. много ви е сладък лафа а, BraInLesS_f

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Какво? Само не казвай, че не си го писал ти (ако човекът, който пише в момента си ти).
    сега гледам датата.. 23-ти... тогава нямах достъп до комп.. бях на селото ми... някой си е направил ебавка... веднага си сменям паса..

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Кфа е тая дискриминация да не се земат съвети от хора,които правят правописни грешки???

\/

Guest

Re: Skate Or Die :)

Цитирай Първоначално написано от smile_f
    Skate Or Die това не беше ли девиза на най-яката марка за hip-hop облекло "Ruff Ryders"
    за самите Skate-ове има много яки хорца,които карат заради самото чувство... но има и няк'ви там гъзета,които мислят,че впечатляват някого като мъкнат Skate-четата си с тях и се правят на много велики ....
    Уважавам тези,които карат заради себе си,а не да се правят на "вижте ме колко съм велик!"

=D>

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Die or skate, mon, ye know, meh be pro skater, and Im gonna rape your ass, cuz ye know, I am teh pro skater, moron! Yeah!

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    абе хора вие имате ебат изкривените представи

и ако някой носи смъкнати гащи за да е модерен му пожелавам да го ебат скинари ...

и скейтърите не са клошари и не карат скейт да ги харесвам мацките а някой ден може и да разбереш кво чувство доставя скейта , лично на мен - свобода , забавление и тонове болка
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

дали?

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    стани скейтърка и ше разбереш за ко говоря
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee

Кфа е тая дискриминация да не се земат съвети от хора,които правят правописни грешки???

\/
    тука става въпрос да пишеш нормално, първо защото е по-лесно и второ защото ~*дА_нИ^сЪ-пРаИш*нА иНтИPеСен_%~~..! тфа да не ти е ник ебати относно правописа - именно той те издава колко компетентен си всъщност за да даваш съвети по даден проблем. и сега само не ми казвай че не съм права..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ехх... къде сте бе, скейтъри

Цитирай Първоначално написано от skate-more
    стани скейтърка и ше разбереш за ко говоря
    ее и скейтърка ли да стана ебаси

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

\/
    тука става въпрос да пишеш нормално, първо защото е по-лесно и второ защото ~*дА_нИ^сЪ-пРаИш*нА иНтИPеСен_%~~..! тфа да не ти е ник ебати относно правописа - именно той те издава колко компетентен си всъщност за да даваш съвети по даден проблем. и сега само не ми казвай че не съм права..
    Права си,признавам си грешката! Ще те черпя една бира,когато си дойда!/ако пиеш бира де/ :P

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не карам, но се кефя да гледам...Случвало ми се е да се спирам и да наблюдавам странните прехвърляния и т.н. Интересно ми е, но едва ли бих се справила с един скейт :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

\/
    Права си,признавам си грешката! Ще те черпя една бира,когато си дойда!/ако пиеш бира де/ :P
    обичам бира

ToBa CbM a3
    Guest
    SKATE SUX ! p1lni balaci ste si4ki skeitari

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    може да сме балъци ама ебем майка ти
    може да няма рима ама е верно!
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee

heh samnqvah se,4e v tozi forum 6te ima takava tema,no eto ... ami az karam sk8,no nqma da tragna sa da obqsnqvam kvo 6to,poneje kato iz4etoh temata vidqh,4e ima baq hora deto pi6at,4e ne karat puk davat akul ... e to normalno de,takviz navsqkade ... 6te kaja samo,4e karam ot 2 godini i ne smqtam da se otkazvam.karam zaradi samiq kef(banalen otg,no tva e istinata)prosto otkakto po4nah da karam otkrih strahotni priqteli,donqkade preotkrih i sebe si i razbrah 6to za 4ovek sum.hora,koito karate seriozno - kefete se dokato mojete i tvorete... peace \\//
    go skateboarding go ...

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    е то секи тва прай
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee

e po4ti vseki ... no ako ti go pravi6 to fakta e izkliu4itelno radva6t ... evala ...
    go skateboarding go ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си