- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skate Or Die :)
я се скрийте бе.. ахахдебиш и позьорчетата.. днеска съм си сцепил задника да карам а вие тука само пишете по форума и обсъждате.. и к'во като сте големите скейтърджии що днеска нямаше никой на НДК? Сам карах с още 2-ма луди.. цяла София скейтъри.. деба... па и карали за кеф... елате да видите кой наистина кара за кеф... ае пийс аут и хепи ню иар
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
аз съм от враца...
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
мале хора ето каква мода още не се е появила тука... да си скейтър... или да ходиш с такъвама виж модата да се ходи с брейкър отмина миналата година хаха
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
апф че ако някой е скейтър да е модерен.... ниггъ плииз![]()
п.п ся е модерно да се ходи с райтър![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
идиоти...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ми кво да кажа мишки са нищо немогат както трябва особено тия на НДК
аа а ти можеш сичку !? или просто ти изглежда лесно ? а те немогат нищо ?
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
хахах абе сичките дето казвате, че тия на НДК нищо не могат не са много прави... айде от към трикове не коментирам, ама дори и да се научиш да караш хубаво (имам предвид само да се возиш без трикове) пак не е толкова лесно... досега колко хора съм качвал на скейта ми(НЕ скейтъри) и те едвам заставаха на него, а какво остава да го подкарат.. така че не е чак толкова лесно колкото си мислите![]()
уърд ъп! ама ми е много чудно че едва стъпват ебах тия дървени хора аз кат бях малък на първия ми скейт не съм толко дървен , тия стъпат и немоо мръднат ебати смотаняците
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
еми качвал съм много приятели и сичките седат кат дървета ебах тия смотаняци...Първоначално написано от oTPoBHa
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Дишай си лепилцето,не псувай!Първоначално написано от skate-more
![]()
hah vsa6tnost dnes bqh na NDK posle hodih do parka i pak se varnah na NDK ... tui 4e ... i drugo za6to se nervite,4e vsi4ki deto ste ka4vali na sk8tovete si ne mojeli da pomradnat,4e vie da ne bi da ste gi podkarali vednaga pri parvoto si ka4vane ... az kato se ka4ih za prav pat ne mojah da zapazq ravnovesie i se izrusih,ama kvo puk sega si karam.dale4 ne sum ne6to blestq6to,no se kefa na tva,koeto moga ...Първоначално написано от skate_warrior
go skateboarding go ...
флай скейт.. като казах това имах предвид, че не е лесно да се кара скейт.. а всичките тука говорят как скейтърите били смешни.. точно това имах предвид - че не е лесно !
То няма много лесни неща на тоя живот като се замислиш ммм?
ima imaПървоначално написано от scion_of_Storm
![]()
Око за око, четка за зъби !!!
може би защото са ти приятелиПървоначално написано от skate-more
Ето, ето за това те уважавам!Първоначално написано от BraInLesS_f
![]()
дава ли значение че са ми приятели !?Първоначално написано от oTPoBHa
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
поздрав за всички хейтъри - Afroman - Lets All Get Drunk![]()
шшт!
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ei hora stiga ste se zaqjdali pomejdu si ... temata e za sk8 zatva si4ki deto karat neka se pohvalqt s ne6to - karali li sa dnes,kvo im e lepnalo,kvo ne im e lepnalo,nau4i li li sa ne6to novo,kak sa si izkarali atc ...
az dnes si izkarah hiper qko,lepna mi bs tail na 1 peika,1 kickflip(sled mn maki) i t.n. ... davaite vmesto da se hapete za gluposti ...
go skateboarding go ...
аз правя импосибъл с един крак..повече ми връзва 360 флип... а ето ви един мой шоув ит 360...
П.П. няма да се разсърдя ако пуснете един хубав вот в моя полза :P
http://youtube.com/watch?v=pOPQVVUrTRA
enjoy![]()
аз правя фингър флип
и факе 180 баксайд![]()
и стъпвам кикфлип с 1 крак![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee