- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- мариана попова-изпълнителката ,която ще ни представя на Евро
какво мислите,знам че има тема ама никой не е споменал за победителя.Смятам че песнта е много добра и имаме големи шансове с нея,ако не спечелим поне ще стигнем до финала и ще се хареса на много хора!
АУУУ< Мариана ПОпова ли спечели бе??? УЖАС< тази не я понасямПървоначално написано от оуоу
![]()
Just let me
,taq pesen li>>>
![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
ами в сравнение с другите песни които участваха,тази е най-добрата.готина е и дано да се хареса и на Евровизия.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
супер дразнител ми е тая![]()
много е самовлюбена,а песента и не ми допада изобщопредпочитах Ивайло да спечели.. по ме кефи песента,а и той ми е по-симпатичен от тази крава
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мен пък ме кефи песента,дано успее да направи впечатление и на другите,не само на българите.Макар,че ако беше някоя бърза песен,щяхме да имаме по-голяма възможност
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
гледах точно първите 3 песни
ами мога да кажа че бяха отврат, казаха ми че и другите са били така
абе като цяло аз мисля че няма свястна евровизия про нас
то направо си е евробърдак(като отпесента)
каквото и да пряват все немогат да измислят някакъв свестен регламент.........
"Целувка за лека нощ"
Нямаше НИТО една песен, която има потенциал да спечели. Така все ми е тая, нито е завладяваща песента, нито нищо. За такъв конкурс трябва една бързичка, ритмична песен. Нямаше и една такава, а всъщност има доста, но както и да е....
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз съм реалист...с тази песен няма да спечелим Евровизия. Песента не е лоша, няма спор, но според мен е прекалено посредствена...няма нищо по-ново, по-интересно, което да се хареса на публиката.
Дано, въпреки всичко, стигнем максимално далеч.\
/
Офф честно да си кажа аз тая Марана-каква-беше до конкурса за бълг.песен на Евровизия не я бях чувала,нито като певица,нито като к`вото и да е било другоА пък ми казаха,че била сравнително известна изпълнителка и имала доста песни
![]()
![]()
![]()
Абе незнам на мен лично нито една от песните от конкурса не ми хареса,само 2 горе-долу ставаха-тая на Ивайло и на една група-с 2 момичета вокалистки или нищо такова
И затва и гласувах за тях,ама...
Абе гола вода е според мен тая Мара,песента има нещо интересно в аранжимента си,ама тая като почне да си извива гласа...Анелия го прави по-добре
....
ПП Някой знае ли откъде мога да си дръпна песента на тая...?Не че ме кефи ама искам да я чуя още няколко пъти...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Дай си мейла да ти я пратя.Първоначално написано от Axel_f
![]()
uff i na men taq vaob6te ne mi dopadna ... za pesenta nz ama spored men na ivailo be6e po hubava pak i toi e po simpati4en a tq e nqkfa majkarana .. tfa e moi to mnenie i az sashto mislq 4e nqma da spe4elim i sashto spored men pesenta trqq6e da e na bylgarski a mai nikoi ne ispq pesen na bylgarski ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Наистина би било яко, ако песента е на български език.Първоначално написано от tainstvenata
![]()
одобрените още от самото начало песни които бяха 24 са леко казано смешни..тази не прави кой знае какво
изключение,но всеки случай е по-добра от тая на Каффе миналата година![]()
![]()
абее като цяло..ужас
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Tazi s Azis li be6e?Ako e tq,tq be6e nai-predstavitelna i po glas i po viziq!Za drygite nqmam dymi...No ne,4e sam pesimist,no ne mislq,4e 6te vzemem nagrada,nai-dobre be6e nqkoi paynerka-govorq za tezi,koito y4astvaha v tynetata da ni predstvai na Evroviziq,no ...A be za Evroviziq si trqbva hybavo par4e,a ne nqkoe ymrqlo
![]()
![]()
Сравнително най-добрата песен от тоя ужасно посредствен конкурс тази година... Единствената която според мен става за слушане. А и тва че и Азис е там придава допълнителен колкорит =D> ... А и ще привлече много гласове отевропейската гей-общност...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не е чак толкова зле песничката, бих казала даже, че е хубава (естествено има и по-хубави, но...).
А колкото до Марияна Попова - не може да и се отрече, че има хубав глас! Поне това не казвайте, че звучи смешно! И аз не я харесвам кой знае колко, въпреки че до 1-2 години живееше в моя блок, в съседния вход. Тя преди пееше в една група "Коко мания" мисля, че се казваше или нещо такова (не съм съвсем сигурна).НО си има хубав глас момичето!!!
p4elata_brumze, мерси ама аз си я намерихСамо 2 слушания вече категорично ме убедиха,че тази песен няма място на Евровизия...бавна,мудна,пис аща...офф аре млъквам
![]()
ПП http://eurovision.free.bg/audio.htm Вижте т`ва е сайт с всички песни,които ще се състезават за Евровизия!Има много яки песнички,особено ме кефи тая на Fabrizio Faniello-I do жестока е просто :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Hmmmm тази евровизия...и тя се превърна в пълен провал....смс-те от Мтел въобще не са пристигнали...демек гласуването отново не беше измислено добре...но все пак не забравяйте,че живеем в България,където всичко е толкова измислено,че нямам думи!Аз лично съм мн разочарована,защото песента на Иво и там на тези Мелъди Трафик бяха мн по-хубави...а и Азис?!? УЖАС!!!!
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
blqk nili ne moje da pee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pesenta e hubava,a tq q izpalnqva dobre,taka 4e imame niakakvi 6ansove.i m/u drugoto pesenta se kazva "Let me cry"
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Smqtam,4e momi4eto ima talant da pee.Pesenta ne e lo6a.Puk kakvo 6te stane - 6te vidim! [-o<![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
A moje li naistina da napishete linkche s pesenta...az ne sym q chuvala, a mnogo mi se iska. Nali vse pak shte ni predstavq? Moje li nqkoi da mi q prati? Plssssssss...
Ne moga da gi drypna ot linkcheto, koeto e dadeno.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
taq mi e nqkva bezizvestna. pesenta ne e lo6a, no ne smatam, 4e trqbva da ni predstavq na evroviziq, prosto ne e za tam. ako q haresat tam - 4udesno, ako puk ne - zdrave da e :P
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!