- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- IsKaM SaVeT PlSsSs NuJeN Mi E
ZdR Na VsI4Ki ImAm PrObLeM V SeXa Na 17 G ImAm StRaHoTnO TqLo,JeLaNa SaM Mn Ot MaJeTe.VsEkI Si MiSlI 4E SaM GoLqMa TiGrIcA V LeGlOtO,A VsA6NoSt Ne SaM I TaKa RaZo4ArOvAm PaRtNiOrItE Si.HoRa KaJeTe Mi KaKvO Da NaPrAvQ Za Da SE OtPuSnA NaPaLnO.ImAm OgROmNo JeLaNIe!!! NeIsKaM SeKI PaT Da Go PrAvQ DaRvO PiQnA,ISkAm Da Sam Si AZ I Da ZnAm 4e ToVa KoEtO PrAvQ HaReSvA Na MaJa Do Men,A nE dA Se SraMuVam!![]()
ами то горе долу всяко момиче в началото се притеснява да ли ще се хареса на момчето .. ама ти сама казваш,че имаш секси тяло ,ето ти един голям плюс .. просто се отпусни ,знаеш че това е нещо хубаво,невероятно ,и двамата ще изпитате наслада,ако ти самата се отпуснеш,няма нищо страшно (със предпазните мерки) просто спри със срама си ..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ако го правиш само с момче, в което си страшно влюбена и само когато много го желаеш, тогава няма да имаш никакви проблеми! Всичко само ще си дойде...![]()
mislq si 4e towa ti e stanala fiks ideq da se 4uka6.Parwo si nameri 4oweka koito da te obi4a i ti nego i togawa go naprawi.........ot dumite ti razbiram,4e se 4uka6 samo piqna i smenq6 partnqrite si postoqnno samo i samo da izpita6 udowolstwie.EEE nqma da stane taka sigurna sym.Seks bez 4uwstwa e prostitutsko![]()
дам това е отговора на въпроса ти... за да си легнеш с някой трябва да се чувстваш добре с него и да бъдеш такъв какъвто си... той да те харесва и уважава такава каквато си... нещата идват от самосебе си ако човека срещу теб е точнияПървоначално написано от Анонимко
![]()
успех... просто гледай следващото ти попадение да е някой който наистина обичаш и на който имаш голямо доверие...
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!
Ти ако лежиш в леглото докато той те чука и ти си чоплиш семки е много ясно че няма да му се хареса.Отпусни се и се опитай по някакъв начин да му доставиш удоволствие.Поне охкай,пъшкай,врътни малко дупето прави се че ти харесва дори да не ти е гот.Айде и кажи какво е станало а ако се приресняваш толкова ела при батко![]()
![]()
Mi vij mila..Kato za na4alo ako ima6 jelanie moje6 da se porovi6 tuk i tam v neta i da pro4ete6 nqkolko statii v koito da e opisano s kakvo moje6 da dostavi6 po-golqmo udovolstvie na partniora si...Tova e ednoto.Ako go napravi6 i ti samata 6te se 4uvstva6 mn po-spokoina...
Puk drugoto:
ostavi se da te vodi jelanieto,a ne pritesnenieto...otpusni se i pravi tova koeto ti haresva,taka i na muja to teb 6te mu haresva pove4e...Uspeh,i deistvai po smelo!![]()
много правилно ти отговори девойката![]()
ami ako si v na4aloto s malko opit ne se pritisnqvais vremeto ne6tata 6te se opravqt a ako si otdavna v toq biznes (sexa) i pak si e su6toto trqq da smeni6 podhoda :P ae Uspeh
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Kato go prawish s razlichno momche wsqka vecher, nqma kak da se otpusnesh.
е не ти си тая, която трябва да мисли как да успокои нещатата, в смисъл, че именно момчето трябва да те успокои, за да ви е приятно и на двамата. Възможно е да си попадала на неопитни.
xexexe perfektno tqlo,ogromen napliv na muje,oba4e problema e na lice-ne moje6 da pravi6 sex-ami taka e mili4ka nemoje da si perfektna navsqkade....
saveta mi e da pravi6 lubov a ne sex s niakoi si tam za broikata! za6toto kogato pravi6 lubov vsi4ko ti idva otvatre i ne se 4udi6 kvo da napravi6 v opredelen moment! za tva iz4akai niakoi koito ima 4uvstva kam teb a ne kam tqloto ti i nai vajnoto i ti da ima6 kam nego-6te useti6 razlikata!
be samiqt seks moi da nqma nikva razlika ot tova dali go prai6 s nepoznat ili s priqtel/ka ot edi kolko si vreme. vij oba4e kogato ima 4uvstva togava psihi4eskata naglasa i jelanie za seks sa mnogo po-razli4ni, a spored men - i po hubavi otkolkoto s nepoznat/a
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Разликата е, че постоянният партньор би трябвало да познава много по-добре тялото ти и да може да ти доставя много по-голямо удоволствие. Естествено, има всякакви инвалиди, дето и цял живот да се пробват, нищо не могат да научат, ама за тях не говорим ^^
kakvo da kaja osven 4e na vsi4ki vi mn blagodarq znam 4e ste pravi imah postoqnen partnior no i s nego be6e taka,nz prosto ima ne6to koeo me spira moje bi tova 4e kato neznam ne6to i ako tragna da go pravq 6te se izloja tova nai mn me pla6i zatova go pravq piqna za6toto togava ne mi puka lo6oto e 4e nesam na4inae6ta,imam pfff mislq 4e dosta broiki za vazrasta si i tova sa6to me pla6i prosto sam adcki obarkana dori i kogaato obi4ah 4oveka do sebebsi nemojeh mamka mu ako znaeh za6to e taka???![]()
kakvo da kaja osven 4e na vsi4ki vi mn blagodarq znam 4e ste pravi imah postoqnen partnior no i s nego be6e taka,nz prosto ima ne6to koeo me spira moje bi tova 4e kato neznam ne6to i ako tragna da go pravq 6te se izloja tova nai mn me pla6i zatova go pravq piqna za6toto togava ne mi puka lo6oto e 4e nesam na4inae6ta,imam pfff mislq 4e dosta broiki za vazrasta si i tova sa6to me pla6i prosto sam adcki obarkana dori i kogaato obi4ah 4oveka do sebebsi nemojeh mamka mu ako znaeh za6to e taka???
![]()
Cheti knigi da se obrazovash i podaboti nad samochuvstvieto si![]()
ne e sa seriozno....emm vmisal to ne moga da ti kaja kak tochno da se otpusnesh...ama deam...otdai se na miga...pravi tova koeto na nego mu haresva shtom dyrjish da se dokajesh ....deamm...moje i nekfa literatura da ti pomogne da razberesh ...tam za nekfi erogenni zoni...ae prai tva koeto ti e na glava...bydi shtura...
Еми,хора какво да ви кажа освен,че бяхте адцки прави.![]()
В момента съм с момче което много обичам,а и е явно че и той има някви чувства към мен.Сега неправя просто чукане сега правя любов и разликата е Огромнаааа.
С него не се притеснявам дори веднъж не съм била пияна.Просто ви послушах,отпуснах се и ето.На лице са си удоволствие,страст абе всичко.Нямам думи.Сега няма нужда да сменям партниори и да се напивам,сега имам нужда само от него.А той вече знае какво искам,какво харесвам и така нататъка.
Благодаря ви много.Бяхте безумно прави. :P =D>
НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!
Procheti malko statii ,tam e opisano kakvo haresvat mujete (ot tam mn sum nau4ila ).Kakto ti sama kaza , strah te e dali 6te se izlojish , ako napravish ne6to , ami napravi tov a ne6to i posle go pitai haresva li ti ili po-vremeto na pravenete go pitai dali my haresva.Spored men mujete nqmat nishto protiv da se eksperimentira v/hu tqh i da gi pitat dali im haresva, na men lichno mi kazvat kato pravq ne6to , to4no kak im haresva
мерси и на теб.Ама за какви дати говориш.По-всяко време съветите ми действат положителноПървоначално написано от XXX_f
![]()
НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!
Просто се наслади на момента и имай самочувствие като правиш секс.Но не мога да разбера как секса за 1-2 вечери и никакви чувства ти носи удовлетворение и удоволствие?Тъпо е това според мен.
Mи такъв секс не ми е носил удовлетворение,изобщо.Напр отив на следващия ден се чувствах като курва,а то може би си беше и така.Незнам,правех единствено защото си мислех че така ще се науча или пък ще изпитам удоволствие.Първоначално написано от koalka
Сега съм,с човек който обичам и неправим просто чукане,правим любов...и наистина има разлика в усещанията.Сега сам щастлива,доволна и тн.Няма срам(е малко де),правим това което но доставя и на двамата удоволствие.Яд ме е че пропилях доста време мислейки,че безразборното чукане,ще ми помогне.Напротив.
![]()
=D> to4no taka!Първоначално написано от _Nightmare_