.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    Пловдив

Проблем с приятелите

Здравейте!Имам проблем и търся съвет:
    Напоследък много се карам с приятелите ми незнам защо се получава така винаги попадаме в ситуаций в които се караме за пълни глупости!Просто не издържам вече всичките ми приятели бягат от мен.Давам пример на училище сме с моя приятел (Георги) имаме свободен час,но на вън е адски дъжд и на него му хрумна да сме ходили да си вземи от тях други дрехи и така аз му отказах и той се разсърди и вече 1 месец не ми говори!Друг случей болен съм имам температура 39 градуса звъни се по телефона вдигам и 1 от мойте приятели ми предлага да сме ходили на фитнес и аз му обеснявам че съм болен и немога при което ми затваря телефона и не ми говори вече 2-ра седмица!Незнам какво да правя много съм разстроен останах без приятели за пълни глупости!Всеки ден се опитвам да им се извиня да поправя грешката но те не ми дават шанс!Само се чудят какво мръсно да ми направят!
    Моля ви за помощ

Абе кви са тия сърдитковци. Намирай си истински приятели а не пут-ки. И все пак ако утре някой ти звънне да ходиш да помагаш че са се събрали да го бият и ти пак не помогнеш вече и ти си под въпрос в приятелско отношение.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това не са никакви приятели . Ако бяха такива, изобщо нямаше да се сърдят за това, че не си отишъл с тях на фитнес или да си вземат дрехи....да се правят на путки!..пълни глупости.
    Замисли се, кой ти е истински приятел и кой само се прави на такъв.
    Успех.

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Това не са никакви приятели . Ако бяха такива, изобщо нямаше да се сърдят за това, че не си отишъл с тях на фитнес или да си вземат дрехи....да се правят на путки!..пълни глупости.
    Успех.
    Мерси за успокоението,но не се намират такива

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Успех.
    Мерси за успокоението,но не се намират такива
    Истинските френдове са супер малко, но какво да се прави...ще си намериш истинки такива, споко.

abe stiga gluposti we kak moje da si misle6 4e te sa ti priqteli pri tiq situacii se vijda koi kakyv e

a ti siguren/sigurna li si 4e se e slu4ilo to4no taka moje da ima ne6to koeto ne kazva6???
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

edin istinski priqtel nikoga ne bi se razsurdil,4e ne si izleznal s nego,za6toto si bolen.priqtel ozna4ava da te razbira i da pravi kompromisi,a ne da se cupi za vsqka glupost.tova ne e priqtelstvo.spri da gi goni6 i da im se izvinqva6 ,taka nqma da postigne6 ni6to.pokaji im,4e ako sa ti priqteli trqbva da se suobrzqvat s teb i da te razbirat.a ti dobre si pomisli dali si zaslujava da se sdobri6 s tezi taka nare4eni priqteli
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Супер фен
    ee kakvi sa tiq priqteli.....6tom taka se surdqt na4i ne durjat na tebe ,,,,nameri si dr kompaniq

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    ahtopol
    abe kvi sa tezi hora...za gluposti se sardqt...
    tva ne sa istinski priqteli...
    kak 6te ti pravqt mrasno.ha.bahti.znai6 li k`vo 6ti kaja.nameri si drugi priqteli tezi ne sa qvno za tebe.6tom nemogat da te razberat v dadeni situaci na4i nqma nikaf smisal ot tqh...
    priqtelite sa za da te podkrepqt i razbirat,da ti pomagat v trudni momenti.ama te qvno neznaqt kfo sa istinskite priqteli.moqt savet e nali ti kazah zareji gi i tva e...izob6to ne se zanimavai s takiva nekadarnici kato tqh))
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си