- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Възможно ли е преди да свърши, докато е в мен да
iskam da vi pitam...ta zna4i s priqtelq mi pravi me seks bez prezervativ i toi svar6va varhu men...a predi da svar6i sam zabelqzala 4e ot 4lena mu te4e ne6to kato vodi4ka,moje li da se zabremenee ot tova?a i vazmojno li e predi za svar6i dokato e v men da izhvarli malko sperma bez da oseti???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
napylno vyzmojno e mili4ka .Първоначално написано от nomii
Възможно е, но шансът е минимален. Иначе методът "прекъснат полов акт" нямаше да съществува. Все пак изключения винаги има...
Ако пича знае кога да го извади нема опасна страшност...а ако незнае, по-добре ползвайте гумички
Ние играем с мойта жена на тото вече втори-трети месец и досега всичко е шест...то никога не е късно да стане мизерията де, ама все пак...![]()
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
iWannaFeelYou
ХахахХ....скоро може удариш 6-ца от ТОТО-то
![]()
![]()
![]()
Ай успех!!!
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
за кво секи требва да напише че може, един пост е достатъчен ...
ne 4e iskam da kritikuvam ama moje li da pravite sex bez da imate elementarni poznaniq - dali mojelo da ima sperma dokato go pravite - golqma 4east ot spermata si izti4a o6te togava![]()
Е твоето гадже ако е лъскал бастуна поне един път ще знае. Питай си го.
Това, което най ме възмущава и ме изпълва с повече ужас от орда кръвожадни печенеги - това са потребителите, които успокояват: "Спокойно, вероятността е малка" Това е пълна лъжа! Както казвам вече трети път - рискът е същият, независимо дали момчето си го изкара преди оргазма или не.
Искате ли да знаете кои са тези, които най-често използват "прекъснатия полов акт"? Циганите. Защото нямат пари за контрацептиви. Както виждате, изглежда не работи толкова добре този ваш метод.
Като се замисля, колко много хора дължат живота си на великите методи "прекъснат полов акт" и "календарен метод"...![]()
Аз самата съм рожба на календарния!![]()
И аз съм дете на глупостта. А майка ми е лекар! Както и да е, аз съм много доволен от факта ^^
Абе хора я се по интересувайте малко какво съдържа тази течност която се отделя по време на акта...Та вие го изкарахте, че е като да си свърши направо в теб, което е Глупост!!!
аз мисля,4е тази течност,която се отделя по време на полов акт е някаква мъзга,както и при момичетата,нали и те отделят мъзга по време на секс![]()
Съмнявам се да го използват, а дори и да го използват е очевадно че не работи... делат се кат мравки и са насекадеПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
Да и служи за овлажняване, от нея НЕ можеш да забременееш, зашото не съдържа сперма! Ама няма кой да чете, всеки мисли, че много знае, а това е много по опасно от колкото изобщо да не знаеш!
mravkiПървоначално написано от kin
po skoro kat bacili !
Изобщо да не знаеш като теб нали!Я отвори една инциклопедия за секса или потърси информация в гугъл и после ми се прави на големия отворко!Да,тя служи за овлажняване и ДА тя съдържа малък брой,изтощени,но все пак годни за оплождане на зряла яйцеклетка сперматозиоди!Ей такива като теб са най-дразнещите,едно че не знаят,а на всичкото отгоре критикуват етзи,които искат да помогнат на дугите.Първоначално написано от Анонимко
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Съдържа сперматозоидиПървоначално написано от Анонимко
Били глупости. При царящата вездесъща простотия наоколо трябва да се удрят камбаните, не да се успокояват хората с лъжи и заблуди. Така или иначе достатъчно хора, които не могат още да пишат, правят безразборно секс, остава и такива като анонимните необразовани гости да им говорят измислици, в които е лесно да се вярва, защото свалят от гърба ти отговорността.