.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Molq PomoGnete?!?!?!

Moeto gadje ne6to na posledak ne iska da pravim SEX.Za6to taka molq pomognete mi.

Nadqvam se na otgovori

Ти си мъж и гаджето ти е момиче или обратното? Или сте от еднакъв пол, ако да поне кажи от кой?

И какво очакваш всъщност? Някой от форума да те изчука или да ти върже гаджето да не ти бяга?

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    q verno kaji kuv pol si ti i kuv pol e gajeto ti 4e ot posta ti ni6to ne se razbra!!!

Po temata, mi govori s nego/neq i razberi za6to ne iska da q 4uka6/te 4uka

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Tazi tema i tupa.E kaji pone zashto ne siak da pravi sex spored tebe?Mnogo malko si kazal\a i nemoga da precenq taka..pi6i pove4e...I nai hubu pitai neq\nego....

Град
    MainA CitY
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Tazi tema i tupa.E kaji pone zashto ne siak da pravi sex spored tebe?Mnogo malko si kazal\a i nemoga da precenq taka..pi6i pove4e...I nai hubu pitai neq\nego....
    Suglasna sum...
    Mislq 4e nikoi ot nas nemoje da ti pomogne....trqbva da govori6 s neq/nego i da razbere6 kakuv e problema.Puk togava moje6 da se oburne6 kum nas,za da ti pomogem s razre6avaneto mu,ako iska6 Uspeh :P

явно не можеш да и/му доставиш удоволствие...(от какъвто и пол да си)

spored men taq tema izbo6to ne e trqqlo da q slaga6 tuka v smisal.....kvo iska6 4ujdi mneniq naprao vari i pitai gadjeto vse pak ti go/q poznava6 ne nie deto sme vav toq forum(tuka si pozvolqvam da govorq ne samo ot svoe ime no se nadqvam da ne mi se sardite i mislq 4e sam prava)

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Еми ако почетеш малко ще видиш. Или има друга или гаджето ти е видяло, че не се къпеш баш-баш (имаше подобна тема). Със сигурност нещо се е променило. Говори с него.

Къвто и да е случая май е време за късане

Град
    София
    Не ако той е момче, и гаджето му е девствена... или си на друго мнение ?! Знаете че може да има и 1000 други причини... Явно някой не си казва, и така няма да можем да му помогнем...
    Е, ти явно и като отидеш при лекаря, единственото което му казваш е "Болен съм"...
    Проблемите си имат вече решение...

Град
    Svoge
    Hora blagodarq vi vse pak.Az sam mom4e no blagodaraq 4e napravihte kakvoto mojahte da mi pomognete 10x mnogo.
    (0.o)Don't worry,
    (0.o)Be Happy .

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от darkko
    Hora blagodarq vi vse pak.Az sam mom4e no blagodaraq 4e napravihte kakvoto mojahte da mi pomognete 10x mnogo.
    Темата се изчерпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си