.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    plovdiv

OBI4AM GO!!!NO TOI NE ME RAZBIRA!!!

imam problem i tozi problem produljava ve4e godina i polovina.obi4am edno mom4e no toi ne me razbira.smqta 4e sum malka a razlikata ni e samo 3 godini.pls pomognete mi.daite mi suvet kak da postupq.dali e uda4no da go zabravq i kak,ili da produljavam s tazi liubov.HELP MEEE!!!!!
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Guest
    Ami dokaji mu che ne si malka, che vazrastta i razlikata v godinite vi nqma znachenie ako tolkova mn mu prechat teq 3god... Mislq che parvo trqbva da opitahs predi da se otkajesh
    Uspeh mila

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami dokaji mu che ne si malka, che vazrastta i razlikata v godinite vi nqma znachenie ako tolkova mn mu prechat teq 3god... Mislq che parvo trqbva da opitahs predi da se otkajesh
    Uspeh mila
    Tova bqh az
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    на колко години си ти,на колко момчето?

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Докажи му противното ! Нищо не се постига лесно...... ама накрая...

e ako ne6te da ti oburne vnimanie ,to nema smisal razbiram te 4e 6te ti e trudno no nema kak
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

musik
    Guest
    ako i toi te haresva 6te ti oburne vnimanie-no qvno ne e taka i prosto se opravdava s vuzrastta-tui 4e prosto trqbva da priemem 4e 4ovek ne vinagi moje da pe4eli-ponqkoga prosto ne6tata ne sa takiva kakvito bihme iskali da budat i togava ni e gadno,no az mislq 4e vseki edin mig si zaslujava nai malkoto za6toto e prekrasno da se 4uvstva6 jiv-
    6te sre6ne6 i drugi mom4eta-ne idva kraq na sveta i qvno tova mom4e ne zaslujava vnimanieto ti

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    heheeh...mnogo shte e qko da napravish "chudesa ot hrabrost" za da mu pokajesh kolko si golqma i posle da se otkaje savsem ot lapeshkiq ti akal. Nqma k'vo da mu se dokazvash...ili ne te ucenq ili naistina ne stavash..

musik
    Guest
    nqma smisul da se pravi6 na takava kakvato ne si-budi sebe si-ako tova mu haresa-suer-ako ne-pak super-kazah 4e jivotut ne svur6va s nego
    i tova 4e edno mom4e ne te e ocenio ne trqbva da te ot4aiva-za vseki vlak si ima putnici
    \/

Повече от фен
    Град
    sofia
    ако вече доста пъти ти казвал че си малка по добре да спре6,но ако ти го е казвал един път продължавай но според мен се откажи

6tom te misli za malka zna4i do krai 6e e taka kolkoto i da uposrtva6 primerno kolkoto i da si vliubena v nego nai dobre go zabravi..nameri si nqkoi dr koito nqma da te misli za "malka" kakto e kazal dr....

aaa i 3 godini ne sa 4ak takava golqma razlika tapo izvinenie e tva

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това, че си по-малка от него с 3 години какво му пречи да разбере, че го обичаш?!?
    В крайна сметка си зависи по какъв начин му го показваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Това, че си по-малка от него с 3 години какво му пречи да разбере, че го обичаш?!?
    В крайна сметка си зависи по какъв начин му го показваш.
    napulno sum saglasna s tova

Супер фен

Re: OBI4AM GO!!!NO TOI NE ME RAZBIRA!!!

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    imam problem i tozi problem produljava ve4e godina i polovina.obi4am edno mom4e no toi ne me razbira.smqta 4e sum malka a razlikata ni e samo 3 godini.pls pomognete mi.daite mi suvet kak da postupq.dali e uda4no da go zabravq i kak,ili da produljavam s tazi liubov.HELP MEEE!!!!!
    Първо колко е голям???На мене преди доста време ми се случи същото...той мислеше че съм малка аз какво не му говорих,че го харесвам,че го обичам,а той знаеше неговата,че трябва да си намеря някой на моята възраст...Но вече мина доста време и отдавна го превъзмогнах..дори разбрах,че наистина той не е кой знае какво!!!

Аз мисля че това с годините е просто оправдание.Съжалявам, но момчето наистина май не те харесва и колкото и да се опитваш да му докажеш, че не си малка той си е изградил това мнение и не можеш да го промениш! Ако не е това и ако за него наистина са много 3 години и не може да оцени че го обичаш въпреки разликата просто не те заслужава намери си някои,който ще те оцени такава каквато си без да се доказваш и да се правиш на голяма работа само,за да го впечатлиш!

Opitai da go zabravi6.Mislq,4e toi ti e dal da se razbere,4e ne proqvqva interes kam teb i moje bi e kazal tova,4e si malka za nego,za da ne te narani prekaleno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си