ami spored men trqbva pyrvo da si otgovori6 na vyprosa kak iska6?... iska6 li go samo za sebe si... ili go iska6 po princip
za6toto ako go iska6 samo za sebe si to se bori za nego, kaji mu 4e ne si typa4ka s koqto moje da si igrae, kaji mu 4e ne iska6 da hodi6 s nego sled kato sled 2h e s druga, neka da useti 4e te gubi, da useti lipsata ti ... moje da stanat dve ne6ta- ili da osyznae 4e dyrji na teb ili da ti tegli mainata-tova e i dobyr 6ans da vidi6 kolko dyrji na teb i ne si li samo onaq s koqto se celuva otvreme navreme...
ako pyk tova koeto ima6 te udovletvorqva koeto ne mi se vqrva da e taka sled kato puska6 tazi tema... no da go kajem po drug na4in ako ne iska6 da pravi6 tova za6toto te e strah da ne go zagubi6 napylno... ami... kazah ti , samo i edinstveno ti trqbva da si dade6 smetka kakvo 4uvstva6 i kakvo iska6 ot nego i kak iska6 toi da te priema... kato onazi s koqto se celuva i koqto 6te byde vinagi negova ili kato momi4e koeto si ima cena i koeto pak se nadqva da spe4eli...
P.S. vsi4ko koeto napisah moje da byde nenujno i neizpylnimo... zavisi ot tova kakva to4no e vryzkara momejdu vi...