Попадали ли сте в любовен триъгълник?.. Разбира се че сте попадали. До скоро си мислех "бе тва само по филмите го има няма да ми се случи на мене". И ето че за едни никакви 4 месеца ми се случва вече втори път. Ебати простотията е тва. Ама явно в живота през всичко трябва да се мине. За моите скромни 17 години живот съм осъзнала че нещата не стават като в приказките..с принца и принцесата и идеалната им любов..не че не мечтая все пак реализмът надделява.
Тъкмо за едни мигове се чустваш щастлив, влюбен..и ето че трети човек се появява в картинката. Неизбежен. Кофти ако тоя трети човек ти е враг.. хиляди пъти по кофти ако ти е близък приятел. Аз успях да попадна и в двете ситуации. Какво да правиш в такъв момент?..Да се отдръпнеш за пореден път, за да не свършиш накрая ти наранен?Да подтиснеш собственото си щастие за да бъдат другите щастливи?Да се бориш?Появява се изневиделица трети човек който искаш-неискаш ти се набърква в нещата.И естествено следват най-засуканите интриги, от които ме боли глава и ми се повръща. Та така де..исках да питам по-сериозните форумци.. дали сте изпадали в такива положения.Благодаря за вниманието.