.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    MainA CitY

S nego ili bez nego?!

Zdrasti.dano da mi pomognete s problema mi...6toto se 4uvstvam mn zle ot nqkolko dena...
    I taka vsi4ko zapozna predi okolo 1na godina,kogato se zapoznah s edno mom4e(N.)..s nego hodihme 4 meseca.Skusahme dekemvri...Ta mn puti sme se karali i sdobrqvali i toi mn me e naranqval.V4era si pogovorihme s nego,za6toto toi mi be6e syrdit.Az mu kazah 4e ne mojem da se my4im pove4e da se sybirame zaedno,za6toto mi postavq mnogo usloviq kato nqkoi ot tqh sa "da ne izlizam s drugi mom4eta,da me otdelq ot priqtelkite mi,da ne hodq na diskoteka bez nego,s koi da sigovorq i skoi ne".Az kolkoto i da iskam da gi spazvam,za da sme zaedno prosto nemoga..V4era toi mi kaza 4e me obi4a i 4e mn iska da e s men,ama ne moje,6tom az ne mu spazvam usloviqta.Az stra6no mnogo go obi4am i naistina iskam da sum s nego.Znam 4e ako ne sme zaedno toi 6te mi lipsva adski mnogo,6te mi lipsvat dori i karanicite s nego.No su6to taka znam 4e ako trugnem pak,toi 6te me narani pak mnogo...Neznam kakvo da pravq...PLS pomognete mi i daite syvet!
    Sori 4e stana tolkova dulgo i mersi 4e otdelihte vreme da go pro4etete.Mersi za mneniqta predvaritelno!

Фен
    Град
    леглото
    ами мога да ти кажа какво бих направила аз на твое място/то така е най-лесно,ама като се пържиш ти на огъня е друго../..та значи ако на мен някой ми казва с кого да излизам и с кого не и кога да ходя на дискотека,бих се замислила сериозно заслужава ли си ,защото все пак сега ти се иска да правиш точно това-да се забавляваш..освен това - не се разтапяй като ти е казал че те обича след като една година сте ходили..в смисъл може и да се е почувствал застрашен ,че ще скъсате и да го е казал колкото да те омилостиви..офф ти си пецени дали е такъв че да те излъже за нещо сериозно..
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Фен
    Град
    Велико Търново
    Колкото и да обичаш някого, ограниченията, които той ти поставя(ако ти поставя) са най-гадното възможно нещо... Може би след изневярата обаче...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Tova momche e golqm egoist i ima dosta kompleksi bih kazala. Nqma da ti lipsvat karanitzite s nego, povqrvai mi. Skoro se e sluchilo i oshte ne si iztrypnala. Podobni usloviq sa gluposti i ne si zaslujavat. Ti, ako mu postavish takiva usloviq,shte se syglasi li? A moje bi gorkiq e tolkova sduhan, a ti si po-vesela, i go e strah da te zagubi. Ne se ostavqi da te manipolirat taka, plsssssss!!!!

Guest
    Знаеш ли какво?Любовта е свобода.Затова,ако наистина те обичаше толкова,колкото твърди нямаше да ти поставя условия и да те ограничава.Кой е той,че да ти казва с кой да говориш и с кой не?Ти си свободен човек и можеш сама да решаваш.А да те кара да пренебрегваш приятелите си заради него?!Честно ли е?Каква любов е това изобщо?

Ами той като толкова държи на теб ще се съобрази и с теб.Какви са тия условия да те отделя от приятелки и да ти подбира хората с които да общуваш! Ти не си му давала поводи нали?
    Ако ли пък не те разбере..не бъди с него!
    Успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Град
    MainA CitY
    Ole mnogo vi blagodarq na vsi4ki za syvetite...znam 4e ste pravi i 6te se opitam da se otdrupna ot nego,ama 6te mi e malku drugo da si priznaq.. no po-dobre sega,ot kolkoto posle da me narani pove4e..A na vuprosa...da nikoga ne sum mu davala povodi da si misli 4e mu izneverqvam,....mersi pak na vsi4ki

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В една връзка е много важно да има доверие, а като гледам тук го няма. Самият факт, че ти поставя какви ли не условия с цел да не му изневериш едва ли не, достатъчно ясно показва, че ти няма доверие.
    Няма смисъл да се събирате отново. Колкото и трудно да звучи, се опитай да го забравиш. Това е.
    Успех.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от DimmuBorgir
    Колкото и да обичаш някого, ограниченията, които той ти поставя(ако ти поставя) са най-гадното възможно нещо... Може би след изневярата обаче...
    Napylno sm saglasna!!

Guest
    Баси тоя човек те обича егати и ти си недоволна не е ясно как така те обича ма край.

Радвай се и стой с него защото едвали ще намериш някой друг който явно да изпитва някакви чувства.Постави се на мястото на повечето момичета който копнеят за това момчето да е винаги с тях и т.н

Striva mi se,4e tova mom4e ima 4yvstvo za sobstvenost-misli si,4e si negova.Egati i 4oveka!Emi po princip v edna vrazka trqbva da ima kompromisli i ot dvete strani,ne samo ot tvoqta.6te ti lipsva,no spored men po-dobre bez nego,no za vseki sly4ai pogovori s nego o6te vednaj i,ako ne stane..."Bye,bye!"

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    В една връзка е много важно да има доверие, а като гледам тук го няма. Самият факт, че ти поставя какви ли не условия с цел да не му изневериш едва ли не, достатъчно ясно показва, че ти няма доверие.
    Няма смисъл да се събирате отново. Колкото и трудно да звучи, се опитай да го забравиш. Това е.
    Успех.

Наистина много правилно. За каква любов говорите, щом той не те пуска да излизаш без него. То тва си е направо терор.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Град
    София
    Комплексарщина мога да кажа...а я само да питам тоя образ да не е от София,Овча купел 2...хаха че ше се убия от смях,ако се окаже,че говорим за 1 и същ човек...ако ли не-леле майко,колко мъка има по тоя свят

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Успех.
    tova e istinata!toq 4ovek qvno ti nqma doverie....nai ve4e tui s mom4etata i diskotekite!t.e. da ne se zaribqva6 s nqkoi drug....mm nz toi qvno ima golemi 4uvstva kym teb i pravilata mu sa kato za6tita da ne te zagubi...ne misli6 li?
    i moq syvet e ako naistina ima6 4uvstva kym nego govori s nego i mu kaji 4e ti dyrji6 mn na nego i tezi "usloviq" ne sa nujni!
    uspeh
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами знаеш ли какво.. след като той ти поставя някакви такива неприемливи ограничения, за да му покажеш какво е, направи и ти същото
    кажи му, че ще тръгнеш с него и ще спазваш "нарежданията" му, обаче и ти ще му поставиш някои "малки" условия, като например да излиза с приятелите си само, когато ти позволиш, да поздравява само определени от теб хора, да не стои в компанията на други момичета и т.н.
    100% ще има СпЕк и ще се замисли

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Хм,ако те обичаше никога не би ти поставил такива условия!По-добре без него...ще ти липсва месец два и ще намериш друг
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си