Zdrasti.dano da mi pomognete s problema mi...6toto se 4uvstvam mn zle ot nqkolko dena...
I taka vsi4ko zapozna predi okolo 1na godina,kogato se zapoznah s edno mom4e(N.)..s nego hodihme 4 meseca.Skusahme dekemvri...Ta mn puti sme se karali i sdobrqvali i toi mn me e naranqval.V4era si pogovorihme s nego,za6toto toi mi be6e syrdit.Az mu kazah 4e ne mojem da se my4im pove4e da se sybirame zaedno,za6toto mi postavq mnogo usloviq kato nqkoi ot tqh sa "da ne izlizam s drugi mom4eta,da me otdelq ot priqtelkite mi,da ne hodq na diskoteka bez nego,s koi da sigovorq i skoi ne".Az kolkoto i da iskam da gi spazvam,za da sme zaedno prosto nemoga..V4era toi mi kaza 4e me obi4a i 4e mn iska da e s men,ama ne moje,6tom az ne mu spazvam usloviqta.Az stra6no mnogo go obi4am i naistina iskam da sum s nego.Znam 4e ako ne sme zaedno toi 6te mi lipsva adski mnogo,6te mi lipsvat dori i karanicite s nego.No su6to taka znam 4e ako trugnem pak,toi 6te me narani pak mnogo...Neznam kakvo da pravq...PLS pomognete mi i daite syvet!
Sori 4e stana tolkova dulgo i mersi 4e otdelihte vreme da go pro4etete.Mersi za mneniqta predvaritelno!