.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Малък пенис...

Значи проблема ми е наистина голям.На 12 години съм,а пенисът ми е едва 8-9 см.На другите момчета от класа ми са по 11-12.Та искам от вас един съвет какво да направя!И изобщо мога ли да направя нещо?Чувал съм че може и защото съм дебел(75 кг.Не!Не е майтап!!!)може да ми е малък,но не знам.Моля ви,кажете,щото ще се побъркам.

П.П.http://www.max-man-bg.com/
    Това дали ще ми свърши работа?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Никак не ти е малък. Все пак си на 12 и както се казва още не си навлезнал в пубертета. Не се безпокой - твоите съученици са склонни да лъжат въпреки, че няма смисъл.
    Това, че си доста пълничък никак не е добре. Бих те посъветвал да направиш всичко възможно за да влезеш в нормални килограми за да не страдаш МНОГО като пораснеш. Безкрайно много труднолечими болести идват поради наднормено тегло и липса на двигателна активност. Не забравяй и фактора момичета, защото те обикновенно рядко харесват самоходни топки!

А относно измислените хапчета -
    Само може да ти навреди!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Никак не ти е малък. Все пак си на 12 и както се казва още не си навлезнал в пубертета. Не се безпокой - твоите съученици са склонни да лъжат въпреки, че няма смисъл.
    Това, че си доста пълничък никак не е добре. Бих те посъветвал да направиш всичко възможно за да влезеш в нормални килограми за да не страдаш МНОГО като пораснеш. Безкрайно много труднолечими болести идват поради наднормено тегло и липса на двигателна активност. Не забравяй и фактора момичета, защото те обикновенно рядко харесват самоходни топки!

А относно измислените хапчета -
    Само може да ти навреди!

10x!

Re: Малък пенис...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи проблема ми е наистина голям.На 12 години съм,а пенисът ми е едва 8-9 см.На другите момчета от класа ми са по 11-12.Та искам от вас един съвет какво да направя!И изобщо мога ли да направя нещо?Чувал съм че може и защото съм дебел(75 кг.Не!Не е майтап!!!)може да ми е малък,но не знам.Моля ви,кажете,щото ще се побъркам.

shte porasnesh i toi shte porasne na 12 god e normalno da ti e malyk

Супер фен

Re: Малък пенис...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Искаш да кажеш имаш "малък" проблем. Генетика е тва батка, и тухла да закачиш нема стане по-голям. Колкото е на баща ти толкоз и твоя общо взето.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    На 12 си. Има още време.
    От къде знаеш, че на другите там верно са толкова, а не се правят на велики?!? хахахахах

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Останалите вече ти отговориха на повечето въпроси.

Относно килограмите ти и репродуктивната система. Да, връзка има! Бедрата ти притискат прекалено силно целия ти пакет и това води до редица усложнения. За целта е хубаво да отслабнеш. Още си на 12 и не са нужни специални диети. Движи се повече, намали консумацията на мазно, тестяно и газирано, хвани някакъв спорт и не яж между трите основни ядения - нито закуска в училище, нито сандвич вкъщи. Като те хванат хормоните, тялото само ще влезе в оптималната си форма.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Гостчето я се регни и ми пиши на лична pls че искам да те питам нещо.

Мега фен Аватара на machoka
    Има важна тема в раздел Секс относно размерите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си