.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Майка по задължение

Здр. Всички сигурно се чудите що ли за простотия е написал този ...
    Ето как стоят нещата :

преди около месец имах проблеми с няколко човека ( бой и др. подобни ) Майка ми научи за това и ми Обеща ,че ще направи нещо по въпроса до 1 седмица ... мина 1 минаха 2 и т.н. , но резултат няма супер много съм разочарован от моят супер герой ( Майка ми ). Не казах нищо за това нейно обещание ( в смисъл не съм и го натяквал ) , но тя знае моето мнение ... Както и да е зарязах тази мечта и реших да се оправям сам , но точно това няма голямо значение в момента ...
    Вчера ми обеща че след сватбата ( 1 аверка на сем. се омъжи... ) ще прекара деня си с мен , но това така и не се случи тя препочете да продължи с купона , скарахме се и реших още нещо и то е - Никога да не вярвам на обещанията й ...
    Не и говоря от вчера ( за 1-та случка не си лафихме 2 седмици ) и тя реши ,че е време да поговори с мен ...
    ( Само за пояснение майка ми пътува постоянно и не може да се докаже като майка ... но не я упреквам за това - прави го за мен )
    Не пожелах да разговарям с нея на тема "Аз и мойте Проблеми" и както се предполагаше строши каквото и бе под ръка и каза " Аз не съм ти майка , знам че никога не съм била такава , но и ти не ми помагаш" ( не помня точно все още съм в шок... )
    Като сложи точка на разговора ни с думите : "Вече съм ти майка само по задължение , аз съм просто тази която плаща твойте сметки и раззноски" ПЛС за ХЕЛП... (разговора ни приключи преди около 10мин.)

Град
    SeloSofia
    lele mnogo gadno tva we... kogato iskash q popitai za6to e kazala 4e ne ti e maika.. nz ama dosta grubo. kak da ti pomogna to4no nz osven edin seriozen razgovor da napravish s neq i to daje e po4ti nalojitelno govori s neq puk nz kakvo dr moje6 da zagubi6
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Ох нз.. в днешно време е адски трудно да си говорим нормално с родителите.И особено като решат да са категорични в изказванията си.. Трудно е да се приеме че ти е казала това "Вече съм ти майка само по задължение , аз съм просто тази която плаща твойте сметки и раззноски" обаче от друга страна не мислиш ли че си осъзнава грешката която е направила.Това за мен щеше да означава страшно много.. нз, рядко се намират родители които са толкова прями!!
    Поговорете,обсъдете проблемите които имате,кажи й, че ти не смяташ да си й син "само по задължение" и ще се постараеш да й помогнеш да се справи като истинска майка!!
    а за това че не намира достатъчно време да се справи с проблемите около теб виждам ,че сам си обясняваш защо е така

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    съвсем сериозно - получавала съм такава реплика от баща ми.бях в шок и аз като тебе , е преживях го
    майка ми ест не знае за това и както при теб нашите постоянно пътуват.
    приеми че сам си се оправяш, така или иначе не може да направиш нищо по въпроса няма смисъл от травми и така нататък - поне ще си самостоятелен до някаква степен. може да звучи ужасничко родител да каже нещо такова на детето си, но както виждате се случва
    "Целувка за лека нощ"

Ще се опитам ... нз дали ще успея и как точно ще стане , но ще опитам ... някой ако можеда допълни нещо моля да го направи ! Мерси за съветите
    ( В момента пътува за Пловдив до колкото разбрах ,а не искам да говоря по тел. за това )

Наистина е много лошо това с родителите!Те просто са безотговорни,но нищо неможеш да направиш!Ето говорил си с майка си ,а тя..
    Може би и от работата е така,родителите се мъ4ат заради нас!И се налага много да работят и нямат време за нас,така ние децата сме лишени от родителска оби4,тъжно наистина Но трябва да бъдеш силен!Все някога ще трябва да се отделиш от тях за цял живот и да си имаш свое семейство.Още от сега навлизаш в самостоятелния живот .
    Ако искаш нещо да споделиш sunny_stz@abv.bg

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Трудно е , когато родителите ти се различават от общата представа за родител...
    Но си мисля, че майка ти те обича все пак. Може би е прекалено натоварена и затова реагира така. Според мен трябва да поизчакаш малко да се поуспокои и да поговорите пак. Тя говори все пак с теб...значи те обича и се интересува от теб.
    Така че не се отчайвай. Прояви търпение и не спирай да й показваш обичта си...Според мен отношенията ви ще се изгладят.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Преди минута бях в хола по желание на майка ми , отново се опита да говори с мен като ми задава най-различни въпроси . След около 1час мъл4ание от моя страна , чух думите " Край аз бях до тук , нито ти имаш майка нито аз син , прехвърлям ти къщата и всеки по пътя си ..." и най- смешното беше ,че ми го обеща ... за 1 път не искам да държи на обещанието си ... Нз много ме е страх , но не искам да говоря с нея , няма причина просто не искам .

Повече от фен
    тя не мисли тва дето го казва.изчакай няколко дена да се успокои.започни да и говориш.и като започне разговора в никакъв случай недей да я нападаш и се старай да не се скарате.кажи и какво чувстваш и че ти е гадно че не ти обръща внимание,кажи и че я обичаш..абе направо се разреви!
    надявам все всичко да се оправи

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    тя не мисли тва дето го казва.изчакай няколко дена да се успокои.започни да и говориш.и като започне разговора в никакъв случай недей да я нападаш и се старай да не се скарате.кажи и какво чувстваш и че ти е гадно че не ти обръща внимание,кажи и че я обичаш..абе направо се разреви!
    надявам все всичко да се оправи
    И аз си мисля,че това може да помогне!Пробвай!
    I was lost and I'm still lost...

Guest
    ИСкам да благодаря на алл к' изразиха мнение и се опитаха да ми помогнат ... =D> По принцип не съм от тези к' обичат да говорят за това което ги претиснява и т.н. , майка ми го знае много добре ...
    Няколко часа след разговора ни в хола тя реши че не може да ме промени ( всепак съм на 18 ) и както в повечето случаи след тези разговори ( този беше най-гадния) се опита да се извини като ме попита "Гладен ли си ?..." Без да почака отг. ме засипа с още няколко въпроса " Каде ще вечеряме?Ако искаш може да се преоблечеш , но по-бързо ..." и т.н.
    Благодаря Ви !!!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    pi4 spokoino..kogato maikite se qdosvat kazvat takiva ne6ta...pomnq vednuj maika mi mikaza 4e sum propadnala ama posle razbrah 4e ne go e mislela..gore glavat si4ko she se opravi
    no exit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си