Значи може би ще ви се сторя смешен,или ще си помислите че ви лъжа.Но аз искам да си излея душата и такива като Доктор Смърф бих искал най-вече да си дават мненията.
Значи аз имам един проблем - след мастурбация винаги ми се случват кофти неща.Например се скарвам с майка,или пък в даскало нещо кофти се получава,или пък...да не изброявам...все кофти неща.Та,водейки се от тази моя логика(Която се е доказала многократно...вече споменах)аз реших една седмица да не мастурбирам,защото бях казал на сестра ми че пуша.И през тази седмица уж да се прочистя,или нещо такова.Нали ви казах по-горе все какво ми се случва след мастурбация.В същото време бях ял дюнери,а майка ми все ми казва да не ям,щото ги внасяли от Турция и можело да ме хване птичия грип.Обаче,аз,следвайки примера на сестра ми,която ми каза че същия ден била яла,ядох.И сега това влизаше в мойта си уговорка.Обаче какво става преди 2 часа.Провалих се!Просто не издържах...КАЖЕТЕ ВЕ,КАК СЕ ИЗДЪРЖА ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗ ЛЪСКАНЕ?!Нейсе,искам вашето мнение за това,дали ще ми се случат тези неща,за които съм се договорил със...себе си.Защото определено не ми се умира,или пък баща ми да научава че пуша.Моля ви,кажете според вас дали това ще се случи след като се издъних така.Аз се моля да не стават!
П.П.Казах ви че ще съм ви смешен,но това е просто истината.Не ви будалкам!