- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- VIP Brother
Kakvo mislite za poredniq Big Brother? 6te go sledite li? Kakvo mislite za u4astnicite? Abe kajete mnenieto si!![]()
![]()
![]()
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
ujasno eeeeeeeeeeeeee
Emi mislq,ako imam vreme da go sledq.A za y4astnicite-Galq e mn pe4ena,no ponqkoga e dosta ligava,ina4e mi haresva misleneto i,Di4o e pi4aga,Lili e macka,drygite 4akam da vlqzat...![]()
![]()
засега го гледам и сички певци и певици който са вътре засега ме кефат ного![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Svetovno neizvestni sa polovinata (za sega) .. pak shte e golqma izlaga mi se struva ..
tva e vuzmojno nai nai nai nai tupoto predavane na sveta po dobre da sedna da gledam brazdi po kanal edno za tva kak se sadqt repi4ki i kak se polivat basipo ve4e 6te mi interesno
btw zabravih da kaja 4e si4ki det 6te sa vutre zna4i sa basi ne6tasnicite!!!
Zasea Raina[ot izvestnite]vleze
aide ne6to Preslava,Azis,niama li?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
dano vleznat i drugite za da stanat za posme6i6teПървоначално написано от Eleonora
da gi vidi cqla bulgariq 6to za bokluci sa teq ne6tasnici
напълно съм съгласна с тебе..тва е по-зле и от концерта за Евровизия..Първоначално написано от korn___
![]()
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
тряаше да вкарат 1-2 раперяги или да се редят по м/у си или да хранят другите...
От тези, които влязоха засега най-симпатични са ми майката с детето, Весела оперната певица, Дичо, Галя и другата Галя. Райна и Константин нещо не ми харесва как се държат.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ми аз сега видях кои са влезнали хахах не ми се мисли с тфа малко детенце...ще го съсипят
ама все пак тяхна си работа нали няма да ги гледам![]()
"Целувка за лека нощ"
mn si e qkoooooooooooooo
Миии мен хората нещо не ми допаднаха....тъпичко ми се струва.... ам...аз така и така няма да го гледам..за мен самата идея на предаването е била мног отъпа... не ми допада самото шоу....а този Пищова като го видях и се отвратих!!!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
tiq uchastnici sa gola vodaa osobeno onaq debela svinq pishtova li e kaf e bahti hodeshtata loi e toiaПървоначално написано от iv4eto_87
![]()
![]()
![]()
![]()
kefi me samo manekenkata s 4ernata kosi4ka
![]()
ахахах,щом Митьо Пищова е вътре,значи ще се сцепим от простащина![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe,tiq producenti ne razbraha li ve4e 4e na horata ne im e interesno!i ako tova sa nai-izvestnite hora v balgariq,zna4i az sam svetovno izvestna.a onova detence....gorki4koto!6te go napravat idiot4e kato tqh.da go izvedat miloto,4e s tiq svine nqma da ocelee.
Абе ако питаш мене на повечето хора в любимата ни родина Big Brother им е все още доста интересно. Поне според мен сега ще бъде доста по-добре от последния бозав сезон. Но аз наистина се чудя как ГОЛЕМИЯ продуцент(този дето е измислил Биг Брадър и отговаря за шоуто във всички страни) е пуснал 3 годишно момиченце в къщата. И се надявам, пичовете да осъзнават, че само за секунди да го дадат голо по телевизията, могат и нова и продуцентите за доста да ги осъдят.Първоначално написано от shugarbaby_f
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
ammm...modelkite gi bia...pishtova sha prai smiah...ae sha go pogledam
Яко се надявах на Азис и Мишо Шамара, ама греда.![]()
de da znam struva mi se interesno i 6te go gledam redovno...dano da e int :P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Аз попринцип не го гледам, но днеска специално в 20:00 бях наредена пред телевизора! Много съм разочарована от участниците - повечето не са чак толкова известни!
Писателят адски много наподобява Евгени Минчев. Дим Дуков е умишлено в къщата, за да скандализира. Лили ще е потенциалната "курва" (нещо като Елена), така че тези, които очакват да видят секс в къщата могат да разчитат на нея. Кирил Вълчев е влязал сякаш да се пофука малко, но той също има реален шанс да прави секс в къщата. Манекенката с тъмната коса (не и помня името) е отвратително тъпа и безинтересна личност, която след като излезне от къщата 99% ще си легне с Пищова...защо ли?А пък и този силикон в устните и е май най-голямата и грешка или просто резултат от операция на некадърен хирург. Галя от Каризма е лигла, прави се на кукличка, всъщност е доста смешна и истерична. Райна и Константин са големи сладури, ще ги видим по нататък. Оперната певица е с прекалено голямо самочувствие! А майката с детето е малко лекосмислена, но тук отново всичко е направено умишлено! Те двечките скоро ще излязат и...цяла България ще е под напрежение кой ли ще влезе на тяхно място хахаха.
По вестниците го писаха - това ще е Азис! Той ще се появи малко, срещу заплащане, колкото да вдигне рейтингът на шоуто.
az o4akvah azis i evgeni min4ev ama uvi ne stana sega 6te vidim ako vlezne na mqstoto na niakoi...
Май от цялата работа само Райна и Константин ми допадат повече. Галя е лигла, оня Скалата ли къф беше е малоумник... ама то мозък и мускули де сте виждали... Мамчето с детето кво да ви кажа горкото дете, ще го побъркат, пък и тя е луда да го подложи на това, а уж искала най-доброто за дъщеря си... Повечето VIP персони на България май не съм ги и чувала... Ееее щях да забравя ПищоваСрам и позор за търновци
Вече никъде да не казвам, чесъм от Търново. Ужас
Освен, че излага себе си, излага ни и хубавия град
Ама има и добра страна.. известно време няма да се мярка из Търново да му гледаме противната физиономия
![]()
Първоначално написано от emotions
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!