.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Тема: VIP Brother

VIP Brother

Kakvo mislite za poredniq Big Brother? 6te go sledite li? Kakvo mislite za u4astnicite? Abe kajete mnenieto si!

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

vilinkaaa
    Guest
    ujasno eeeeeeeeeeeeee

Emi mislq,ako imam vreme da go sledq.A za y4astnicite-Galq e mn pe4ena,no ponqkoga e dosta ligava,ina4e mi haresva misleneto i,Di4o e pi4aga,Lili e macka,drygite 4akam da vlqzat...

Повече от фен

миии

засега го гледам и сички певци и певици който са вътре засега ме кефат ного
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Svetovno neizvestni sa polovinata (za sega) .. pak shte e golqma izlaga mi se struva ..

Супер фен
    tva e vuzmojno nai nai nai nai tupoto predavane na sveta po dobre da sedna da gledam brazdi po kanal edno za tva kak se sadqt repi4ki i kak se polivat basipo ve4e 6te mi interesno

btw zabravih da kaja 4e si4ki det 6te sa vutre zna4i sa basi ne6tasnicite!!!

Супер фен
    Zasea Raina[ot izvestnite]vleze
    aide ne6to Preslava,Azis,niama li?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Zasea Raina[ot izvestnite]vleze
    aide ne6to Preslava,Azis,niama li?
    dano vleznat i drugite za da stanat za posme6i6teda gi vidi cqla bulgariq 6to za bokluci sa teq ne6tasnici

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    tva e vuzmojno nai nai nai nai tupoto predavane na sveta po dobre da sedna da gledam brazdi po kanal edno za tva kak se sadqt repi4ki i kak se polivat basipo ve4e 6te mi interesno
    напълно съм съгласна с тебе..тва е по-зле и от концерта за Евровизия..
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    тряаше да вкарат 1-2 раперяги или да се редят по м/у си или да хранят другите...

Голям фен
    Град
    София
    От тези, които влязоха засега най-симпатични са ми майката с детето, Весела оперната певица, Дичо, Галя и другата Галя. Райна и Константин нещо не ми харесва как се държат.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми аз сега видях кои са влезнали хахах не ми се мисли с тфа малко детенце...ще го съсипят
    ама все пак тяхна си работа нали няма да ги гледам
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    mn si e qkoooooooooooooo

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Миии мен хората нещо не ми допаднаха....тъпичко ми се струва.... ам...аз така и така няма да го гледам..за мен самата идея на предаването е била мног отъпа... не ми допада самото шоу....а този Пищова като го видях и се отвратих!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Re: VIP Brother

Цитирай Първоначално написано от iv4eto_87
    Kakvo mislite za poredniq Big Brother? 6te go sledite li? Kakvo mislite za u4astnicite? Abe kajete mnenieto si!
    tiq uchastnici sa gola vodaa osobeno onaq debela svinq pishtova li e kaf e bahti hodeshtata loi e toia kefi me samo manekenkata s 4ernata kosi4ka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ахахах,щом Митьо Пищова е вътре,значи ще се сцепим от простащина
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

shugarbaby_f
    Guest
    abe,tiq producenti ne razbraha li ve4e 4e na horata ne im e interesno!i ako tova sa nai-izvestnite hora v balgariq,zna4i az sam svetovno izvestna. a onova detence....gorki4koto!6te go napravat idiot4e kato tqh.da go izvedat miloto,4e s tiq svine nqma da ocelee.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от shugarbaby_f
    abe,tiq producenti ne razbraha li ve4e 4e na horata ne im e interesno!i ako tova sa nai-izvestnite hora v balgariq,zna4i az sam svetovno izvestna. a onova detence....gorki4koto!6te go napravat idiot4e kato tqh.da go izvedat miloto,4e s tiq svine nqma da ocelee.
    Абе ако питаш мене на повечето хора в любимата ни родина Big Brother им е все още доста интересно. Поне според мен сега ще бъде доста по-добре от последния бозав сезон. Но аз наистина се чудя как ГОЛЕМИЯ продуцент(този дето е измислил Биг Брадър и отговаря за шоуто във всички страни) е пуснал 3 годишно момиченце в къщата. И се надявам, пичовете да осъзнават, че само за секунди да го дадат голо по телевизията, могат и нова и продуцентите за доста да ги осъдят.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Фен
    Град
    Plovdiv
    ammm...modelkite gi bia...pishtova sha prai smiah...ae sha go pogledam

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Яко се надявах на Азис и Мишо Шамара, ама греда.

Супер фен
    de da znam struva mi se interesno i 6te go gledam redovno...dano da e int :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Аз попринцип не го гледам, но днеска специално в 20:00 бях наредена пред телевизора! Много съм разочарована от участниците - повечето не са чак толкова известни!
    Писателят адски много наподобява Евгени Минчев. Дим Дуков е умишлено в къщата, за да скандализира. Лили ще е потенциалната "курва" (нещо като Елена), така че тези, които очакват да видят секс в къщата могат да разчитат на нея. Кирил Вълчев е влязал сякаш да се пофука малко, но той също има реален шанс да прави секс в къщата. Манекенката с тъмната коса (не и помня името) е отвратително тъпа и безинтересна личност, която след като излезне от къщата 99% ще си легне с Пищова...защо ли? А пък и този силикон в устните и е май най-голямата и грешка или просто резултат от операция на некадърен хирург. Галя от Каризма е лигла, прави се на кукличка, всъщност е доста смешна и истерична. Райна и Константин са големи сладури, ще ги видим по нататък. Оперната певица е с прекалено голямо самочувствие! А майката с детето е малко лекосмислена, но тук отново всичко е направено умишлено! Те двечките скоро ще излязат и...цяла България ще е под напрежение кой ли ще влезе на тяхно място хахаха. По вестниците го писаха - това ще е Азис! Той ще се появи малко, срещу заплащане, колкото да вдигне рейтингът на шоуто.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az o4akvah azis i evgeni min4ev ama uvi ne stana sega 6te vidim ako vlezne na mqstoto na niakoi...

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Май от цялата работа само Райна и Константин ми допадат повече. Галя е лигла, оня Скалата ли къф беше е малоумник... ама то мозък и мускули де сте виждали... Мамчето с детето кво да ви кажа горкото дете, ще го побъркат, пък и тя е луда да го подложи на това, а уж искала най-доброто за дъщеря си... Повечето VIP персони на България май не съм ги и чувала... Ееее щях да забравя Пищова Срам и позор за търновци Вече никъде да не казвам, чесъм от Търново. Ужас Освен, че излага себе си, излага ни и хубавия град Ама има и добра страна.. известно време няма да се мярка из Търново да му гледаме противната физиономия

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    напълно съм съгласна с тебе..тва е по-зле и от концерта за Евровизия..
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си