Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аз попринцип не го гледам, но днеска специално в 20:00 бях наредена пред телевизора! Много съм разочарована от участниците - повечето не са чак толкова известни!
Писателят адски много наподобява Евгени Минчев. Дим Дуков е умишлено в къщата, за да скандализира. Лили ще е потенциалната "курва" (нещо като Елена), така че тези, които очакват да видят секс в къщата могат да разчитат на нея. Кирил Вълчев е влязал сякаш да се пофука малко, но той също има реален шанс да прави секс в къщата. Манекенката с тъмната коса (не и помня името) е отвратително тъпа и безинтересна личност, която след като излезне от къщата 99% ще си легне с Пищова...защо ли? А пък и този силикон в устните и е май най-голямата и грешка или просто резултат от операция на некадърен хирург. Галя от Каризма е лигла, прави се на кукличка, всъщност е доста смешна и истерична. Райна и Константин са големи сладури, ще ги видим по нататък. Оперната певица е с прекалено голямо самочувствие! А майката с детето е малко лекосмислена, но тук отново всичко е направено умишлено! Те двечките скоро ще излязат и...цяла България ще е под напрежение кой ли ще влезе на тяхно място хахаха. По вестниците го писаха - това ще е Азис! Той ще се появи малко, срещу заплащане, колкото да вдигне рейтингът на шоуто.
Райна и Константин със семейните си скандали ще се разделят, всички ще гледат да видят какво става с тях и пак като ББ2