.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Объркан ?
    Guest

Педофил ли съм ?

Напоследък забелязах че жените на моята възраст (23) години изобщо не ме привличат.Най ме отвращава това че имат по голям задник от моя а аз съм мъж.За сметка на това 16-18 годишните момичета изглеждат страхотно само че са по малки от мен.А наистина са с невероятни тела ( е не всички де но повечето са слабички и много много сексапилни).

Помогнете ми моля ви се почвам да се чувствам като педофил, но просто всички по големи от 23 ми се струват дебели и грозни

Re: Педофил ли съм ?

Цитирай Първоначално написано от Объркан ?
    ...моята възраст (23) години...

Помогнете ми моля ви се почвам да се чувствам като педофил, но просто всички по големи от 23 ми се струват дебели и грозни

Защо ти трябват по-големи от теб?можи да си търсиш момиче между 18-23
    а по въпроса дали си педофил: Да се загледждаш по момичета на по 16 можи,ама нищо повече,щото верно ще изглежда педофилско
    Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32575&start

bojeeeee shte me pobyrkate!!!ne moga da proumeq kak moje da si na 23 i pyrvoto,koeto da zabelqzvash da byde zadnika,awe nz dali si pedofil,no si mega povyrhnosten,koeto ne bi haresalo na nikoe momiche,nezavisimo dali e na 16 ili na 25

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32575&s

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    ne moga da proumeq kak moje da si na 23 i pyrvoto,koeto da zabelqzvash da byde zadnika

Ем външноста винаги има значение
    ти представяш ли си да се влюбиш в човек тежащ 120 кг ,а?
    Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Живей си живота. Педофилия е от 16 надолу.

Предполагам, че това е поредния бъзик тук, защото ако въпросът е сериозен и авторът е на реална възраст... определено има голям проблем!
    Първо, откога жените трябва да имат по-малък задник от мъжете? Мале, мале, не ми се мисли какъв задник има питащия...
    Второ, щом на тази възраст още възприема жените по задниците им... бягай на психолог, мой човек!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32575&s

Цитирай Първоначално написано от SExTaZi
    ти представяш ли си да се влюбиш в човек тежащ 120 кг ,а?
    a ti predstavq6 li si da si 120 kila a? Kak bi se po4uvstvala ti togava?Te ne sa li hora?Nqmat li pravo na jivot? Sega se podigravai no jivota rano ili kusno podnasq iznenadi...

sorry za offtopic-a ta po temata.. emi az sum vijdal kakvi li ne hora na po 30 godini da hodqt s 16 godi6ni momi4eta taka 4e ti si angel4e pred tqh...

Супер фен
    Ако си на 23 а се заглеждаш по 18 годишни Не си педофил

Педофил ?
    Guest
    Да предпочитам готините мадами пред разни тролове където се разхождат по над 100 кила и приличат на свине.Дънки с ниска талия и отгоре преливат разни сланини нежно наречени любовни дръжки.

Колкото до обиколката на задника ми тя е 89 което ще рече че искам някаква фина мадама а не нещо като на хипопотама Неси майка му.

Просто 16 годишните момичета имат много по фина структура от останалите прасета.За сравнение вижте само колко готини мадами има в този форум...какво да кажа повече ?

Pi4
    Guest
    Pi4ove az sum 120 kilograma 1.85 visok na 15 sum

Imam averka ot 6 meseca tq e 165. 50 kilograma.

Strashno mnogo se obichame. Na men po4ti ne mi li4i che sum 120 kila.

"Lubovta e slqpa za vunshniq vid".

Vii ste tuka nekvi pesove deto gledate koi po-golemi muskuli i zadnik ima

Ae peace please {}

И откъде разбре колко са готини мадамите тук? От аватарите ли??? Ама ти си бил много инфантилен! Освен, ако не си поредното 10 годишно хлапе, което се мъчи да се е..ва с големите! :P
    Я погледни моя аватар - не съм ли красавица? Тъкмо гадже по твоя вкус!

Guest
    az sam po4ti 17 a gajeto mi e po4ti na 25;( ama toi ne e pedofil:P qka dvoika sme si tai 4eeeee to zavisi ot darjanieto ti spored mene neznam

----

Педофил не бих казала,но объркан определено.Ако критерият ти за момиче е само външността,която не отричам е изключително важна,но не и на първо място,тогава явно си наистина доста объркан и повърхностен.А що се отнася до килограмите...познавам много 22-23-годищни,които са по 48 килограма.........!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не си педофил.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не си педофил, но си злеееееее
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Предполагам, че това е поредния бъзик тук, защото ако въпросът е сериозен и авторът е на реална възраст... определено има голям проблем!
    Първо, откога жените трябва да имат по-малък задник от мъжете? Мале, мале, не ми се мисли какъв задник има питащия...
    Второ, щом на тази възраст още възприема жените по задниците им... бягай на психолог, мой човек!!!
    напално сагласна сам

.обаркан..много си прост и ми ем но интересно от каде знае6 4е са 16 годи6ни като има някои дето са на по 12-13 а прели4ат на 15-16 ...и тогава ве4е 6те си педофил ! аи по тези ти мнение мяса6 не на 23 годи6ен а на 13 .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Re: Педофил ли съм ?

1vo ne moa da razbera kaf e problema edno mom4e na 23 da hodi s momi4e na 16 ili 17? v tova nqma ni6to nenormalno....a ina4e za6to momi4eto pak trqbva da e po golqmo ot mom4eto

Супер фен
    ee pi4 seki si ima mnenie.ti pone se zaglejda6 po po malki ama sa momi4eta vse pak mislq 4e ti trqbva jena t.e. da se ojeni6 i taka vsi4ko 6te e OK

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е в тези времена е нормално тийнейджърка да си има за приятел, момче по-голямо с няколко години от нея. Поне в нашия град е така...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аз не мога да разбера какво му скачате на човека. Момичетата между 14 и 20 години са най-красивите създания в божия свят. Тогава са в разцвета на външния си вид, изпълнени със сила и живот. Когато бях на 8 харесвах такива момичета, когато съм на 18 харесвам такива момичета и това ще си остане, докато умра.

Това, че вижданията ми за света ще се променят с годините и няма да мога да водя истински разговор с някоя, която може да ми бъде дъщеря, няма нищо общо с физическото привличане, което е напълно естествено.

:)

baby nz na kolko si no spored men si4ki se vazhi6tavat na hubavite tela ili na mladite momi4eta tva z amen e normalno imam priqtelka koqto hodi s bratov4ed mi a toi e na 30 i ne ehubav i slab prosto ti e pisnalo da se 4uka6 s neprivlekatelni jeni spox ne pedofil

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32575&start

vyhhhhhh! ne prosto nqmam dumi veche,i tva sa hora na 23 god,koito bi trqbvalo da sa osmislil kakvo iskat ,em pich bravo na tebe ako si mislish,che zadnika na bydeshtata ti jena e nai-vajnoto vyv vashta vryzka.evala ti pravq. tva za mene e mega typo,verno vynshniq vid e ot znachenie,no 30 40 % ot edna vryzka.ebi mu maikata,no ti mu otdavash kato chuvam taka 95 %sig,da ne kaja 100. po princip i dvete momcheta,s koito sam, bila sa na po 20,i spored men po-qko e priqtelq ti da e po-golqm ot teb, no kato te gledam tebe predpochitam da si hvana nqkoi 15 god,pone nqma da mu lichi,che e typ. awe to si e tvoq rabota samo da te svetna,che ne ti ostavat oshte mn ergenski god,rano ili kysno shte se ojenish,jena ti shte rodi,i togava ne vinagi bi uspqla da zapazi prekrasnata si figura

Град
    София
    Почти всички дотук бяха прави... Виж, секса е важен за една връзка, но само дотук... Не е най-важното нещо, нали ?! И кажи ми как може едно момиче на 16 да излиза с 23 годишен и да правят секс... Осъзнай се, теб могат да те окошарят за това... Първо това не говори добре за нея, че ходи с теб, и за теб, че си паднал на такова ниво... Има мацки на по 20-23 дет са бати парчетата, просто не знам... със затворени очи ли седиш, не излизаш ли, или се мотаеш само по детските дискотеки... Хвани да отидеш на някоя яка дискотека, има много яки мадами... И стига си мислил за малки момичета...
    Проблемите си имат вече решение...

Град
    София
    не си педофил , и аз съм така !

Za pedofil ...Ne si pedofil.No ne ti li e malko stranno s momi4e po malko ot teb s po4ti 10 god? Az ne gi odobrqvam teq ne6ta.....
    If You Want To Be Rich You`ve got to be a bitch!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си