- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Педофил ли съм ?
Не си педофил, ама си бая ограничен за сметка на това.
ne si pedofil spox prosto si leko hmm.. defektem po otnoshenie na psihikata :}} ama da ti kaja povecheto momicheta na po 16 si padat po "sladki batkovci" tei che mn lesno shte ti se otvori parashuta ama ako tatenceto razbere... nz... :} tatkovcite predpochitat da sa na po 16...
ne si pedofil,no si adcki zadrusten i povurhnosten 4ovek! kak moje da gleda6 samo zadnika na jenite? tova e pulen absurd!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
И аз мисля такаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
mi ne si pedofil . tva 4e si padash po 16-18 god e dobre kvo nqma da si padash po nekvi babeta) predofil 6te si ako se zanimavash s 10 -12 godishni momi4eta ili po malki .
Брато естествено , че не си педофил бе ... Как може да си задаваш този въпрос... Просто различни хора , различни интереси. На теб ти харесват по малките примерно 18 годишни, аз пък съм също на толкова а пък ходя и се заглеждам само по минимум с 2 години по големи ... така , че всеки си избираСамо гледай да не минеш по надолу от 17-18 , че тогава ще отговоря на въпроса ти с Да ....
СпокойноЕдва ли си педофил. Приеми го така, че напоследък момичетата еволюират, така да се изразя. Тези на по 15-16 приличат на по 18-19 едва ли...Не знам какво става, но не е на добре май. И найстина тези момичета май и това целят. Обличат се предизвикателно по първа мода и вече всички мъже са им в краката. Имам една позната, която е 9 клас и от скоро работи в едно кафене, където често среща някакви възрастни мъжа, които постоянно и подмятат някакви фрази от рода на 'ти колко струваш', 'много си сладка, искам ти да ме обслужиш'. Тя найстина е доста предизвикателна. Беше станала Мис в училището си, но това не значи, че това я прави по-голяма.
Колкото до момичетата на твоята възраст, които не те привличали, пак спокойноМоже би не си попаднал на подходящо момиче, което да те накара да я харесаш. А защо не се загледаш по по-малките от теб (но не прекалено)? Тези на около 18-19-20...За който няма да изглеждаш, като педофил. Има ги хубавички...А и предполагам, че сегашното ти влечение е моментно...А ако не е, значи е нормално. Всеки иска по-младичкото, а и май е в природата на мъжете това. Зависи
![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
Май не ви е ясно значението на думата педофил![]()
Педофил ще си, ако ти допадат деца до 10-12 годишна възраст.
Виждам аз онзи ден едно много готино момиче, страхотно тяло и характер /не я виждам за пръв път/, развита от където и да я погледнеш.. с една дума - събира мъжкото око, в това число и моето от пръв поглед - оказа се в 7 клас![]()
Е извинявайте, ама и личната карта да и видя, пак няма да повярвам, че е 7 клас.. имам приятелка на моята възраст, която е десетократно по-неразвита от въпросната и ако ме видят с нея, ще ме арестуват за педофилия..
![]()
Така че, в крайна сметка не е толкова важна възрастта, а външния вид и характер.
Boje boje kakto vika edin frend lele male lele ili da kaja po drug na4in :
Muhahahhhahahahdahadhadiaihaiahahuhahahhehehaha .
Moje li da vi pitam 6to naro4no se praite ako ne ste v deistvitelnost tolko prosti v kan4eto. Ot si4kite mnieniq povqrvaite mi is4etoh si4ko daje 2 pati vidqh samo 1-2 s koito moga da se saglasq 100 % ne kazam 4ii sa 6toto ako se varna da vidq 6te se okaje na 1 4ovek koeto 6te e mnogo jalko. Kakvi sa tiq gluposti deto pi6ete ako 4oveka e v deistvitelnost na 23 mnogo dobre znae otgovora v seki slu4ai otgovra e qsne ne e pedofil. Vurpsoa tuka e drug kolko sme6ni ste si4ki e tova e rabotata. Licemerieto vzima vruh nad vsi4ko i vsi4ki ne moga da kaja 4e i az ne sum licemer kogato mi iznasq no razliaka mejdu mene i vas e 4e az si go kazvam i ih4 ne mi puka kvo 6e si mislqt drugite. Bil ograni4en ili nz si kakvo are be ograni4en kolko ot vas momi4eta 6te vob6te ob6tuvate s nekav nerpivlekatelen muj da kajeme pulen ili mnogo slab ili pup4iv ili psroto neprivlekatelen bez izlu4vane? A kolko q dignete race ? A kvo alooo ne6to mnogo digate q se zamislete ne pitam kvo bihte iskali da napravite ili postapili ami kvo v deistvitelnost pravite i struvate. A pa mom4eta prsot da ne govorime kv o6e mi kajete 4e nqkva deto gaza i e kato diferencql na tatra moje da vi privel4e seksualno ili vi privli4a sekusalno kakto se kazva fat6ta okot ot parviqt pat ??? A kakvo mai pove4eto se zamislihte. Golemiqt zadnik moje i da e atraktiven v nqkoi 4asti na planetat ili v drugi epohi ama opredeleno ne e aktualen tuk i sega. Kvo 4oveka pone 4estno si kazva kakvo go otvra6tava i mene opredeleno ne mi haresvat golemite zadnici.
Kakvo da kaja mnenieto moje i da e prosta6ko i ubidno na nqkoi ama za msetka na tova da go kaja taka e google procenta vqrno (za teq eto vikat 4e sa mnogo inteligentni da mi kajat 6to kazvam taka ). Vie ako ne set vijdali to mnogo lesno moje da si predstavite grozna kartinka kakto e pisla po gore 4oveka dunki s niska taliq i preliva6ti mesa ot gore a priqtno li ve e vazbujda li vi mom4eta a vas momi4eta mislsite l i4e e ok? Moje i o6te po frapira6ta kartinka dunki s niska taliq i pra6ki ama ne ot tiq plitkite seki znae s kava cel se prai tva da se vidqt pra6kite to daje ve4e ne e i tolko aktualno basi daje e sme6no ama q si gopretstavete tva na mom4e s nadnormeno teglo ne ste l ivijdali mi da vi kaja togava mani go tva 4e preliva ot dunkite mi te pra6kite potavat v mesata pone nali sa lastici ama i te se pridarjat kam fizi4nite zakoni i mesto da se optqgat do bezkrai prsot se vpivat v meseto i is4ezvat pod 2-3 sloq maznini. Povqrvaite mi ne e priqtna gledakata vijdal sum na jivo 6tqh da si varna obqda. Sled si4ko tova ako pak nqkoi mi kaje 4e mu haresva debela zakralgena jena i mi kaje 4e az sum lud 4e ne si padam po takiva moje da hodi toi da se pregleda spokoino 6toto na mene ni6to mi nqma. Puk ako tolko mnogo si padate po takiva idete v turciq tam e prieto jenata da e po-pulna 6toto za teq koti ne znaqt i si mislqt 4e turskite maaneta deto na6enski 4algarki gi kopirat se parqqt ot 50 kilogramovi edrogurdesti sex bobmbi kakto se pokazva po filmite i 6ou biznesa 6te ostanete nepriqtno iznenadani v turciq slabite jeni ne varvqt mnogo mnogo to kato cqlo daje v arabskiqt svqt ne sa koi znae kolko aktualni 6toot maaneta se praqt ot debeli i puhkavi jeni da ima kvo da drusat i povqrvaite mi naistina drusat si4ko deto moje da se drusa. Ako vi haresvat pulnite jeni ili vie s ste takava zaminavaite u sasedna turciq tam 6te ste dovolni garanciq.Да предпочитам готините мадами пред разни тролове където се разхождат по над 100 кила и приличат на свине.Дънки с ниска талия и отгоре преливат разни сланини нежно наречени любовни дръжки.
Колкото до обиколката на задника ми тя е 89 което ще рече че искам някаква фина мадама а не нещо като на хипопотама Неси майка му.
Просто 16 годишните момичета имат много по фина структура от останалите прасета.За сравнение вижте само колко готини мадами има в този форум...какво да кажа повече ?
Takaaa tva kazah kvot kazah mi da kaja togava i za tva "pedofilsko" razbirane. Dve dumi : bez dumi. Vie seriozno li gi mislite si4kite teq ne6ta deto gi kazahte pove4eto??? Kakvo verno gi mislite li ami mnogo lo6o za vas togava. Mom4eto e na 23 i kakvo kato mu haresvat 16-18 godi6ni koe po to4no vidqhte za stranno 4e ste ispisali 3 stranici s komentari ??
Poznavam pove4e ot 50-na dvoiki kolko ot tqh mislite 4e momi4eto i mom4eto sa na edna vuzrast ? a kolko aide predpolojete de haha ne se opitvaite ot si4ktie samo 1 ot dvoikite sa na edna vuzrast gore dolu (razlika pod godina ne go mislq az za razlika) v absoliutno vsi4ki drugi mujut ili mom4eto e po golqmo ot momi4eto s minimum 2 godini nai-frapira6tiqt e mujut na 45 jenata na 20 . Koe mu e stranoto a ni6ot strano nqma bih kazal az 4ovek pravi kakvoto mu haresva i tova e za tiq s po frapira6ta razlika si4ki znaem kakva e pri4inata ama ima i drugi priemrno imah sau4eni4ka koqto v 9 klas hode6e s 30 godi6en policai dan ekajete 4e e zaradi parite ima gi sqkakvi vaprso na vkus i sobstveni kriterii. Si4ko do tuka ako nqkoi ne e saglasen da go pro4ete pak 6to sum sigurn 4e ne e razbral. Q mi kajete kolko 4esto se vijda momi4e i mom4e na edna vuzrast da sa seriozni pod4ertavam seriozni gadjeta smisal na seriozni ne samo za ednoto ebane i tn 6otot za drug tip serioznosts ot roda na seriozna vruzka pove4e ot 5 godini primerno s auditoriqta tuka ne moje da stava duma prosto. A ima nali rqdkost ama ima namirat se takiva individi kade pove4e kade po malko. A q sega mi kajete kolko varzi znaete vijdali ili ste 4uvali mom4eto da e po malko ot momi4eto ??? Az za vsi4ktie si 21 godini ne sum sre6tal vijdal ili 4uval takova ne6to. Pa posle tragnal ida mi kazvat 4e mujete bili nz si kakvo i 4e mom4eto bilo zle i nz si kakvo tam o6te. 6to ne si bil fanel nqkoq na naegovite godini mi 6to 6toto 6ansa da se slu4i ne6to takova e prenebrejimo malak ima strahotni madami na 21-22-23-25-30 godini ama pove4eto smee6 l ida gi pogleden6 daje q se ogeldaite 4e moje do tqh da ti4a bezvratoto ku4e paza4. Vsi4ko hubavo e zaeto a ako ne e vervaite 4e ima osnovatelna pri4ina da ne e. Za6to dragi dami ne si hva6tate maje na va6ata vuzrast ili po-malki ne bili dorasli li ne bili inteligentni li ili moje bi ne sa dostata4no seriozni to poneje vie ste mnog po-po-nai . Moje ida sum ispusnal ne6to da kaja ma ne to golqma rabota na dal inqkoi 6te pro4ete si4koto ako puk ima takiva deto da pro4eta i da se zaqdat 6te si dopulnq propuskite 6tot sum siguren 4e gi ima kade naro4no kade slu4aino.
PS:
Samata tema e adski glupava no vuprostie koito povdiga zaslujavat vnimanie spored mene i ako si mislite 4e nqmad a se polu4i tuka offtopic .
PS : Sorry ako nary6avam nqkoi pravila ama prsot mnogo mi dodie na sarceto taq tema
Леле...предния гост как ни се накара..Баси, много мразя някой да ми казва аз каква съм, какво обичам и не обичам, какво правя и какво целя
Все пак аз съм си аз и най- добре зная всичко това. Но както и да е. Нали за това сме тук, всеки да си изказва мнението, без да го критикуват, както правят някой хора. Ти...Гост(
) не си никой, за да ни съдиш. Да ни казваш дали сме прави или не...Айде да не се караме и обиждаме така, щото и без това нищо не се постига...
Колкото до това дали ние (момичетата) общуваме с момчета, които са дебели, много слаби и всичко, което изреди, какво да ти кажа...Всеки сам избира с кого да общува.Иначе ДА, аз общувам с такива! Може да не ти се вярва, но е така. И не ми пука дали някой от тук ми вярва или не...![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
Predpolagam 4e goovri6 za nenormalno dulgiqt post koito prinadleji na mene. Parvo Ne se karam prsot iskazvam mnienie ako se priema kato karane i upreci mi kvo da ti kaja ne sum viziral nbqkogo konkretno ako te zasqga v nqkakva stepen moje samo da se zamisli6 za6to e taka.
Vaprosa mi ne e dali ob6tuva6 ti ili drugite to basi ostaa6e i da ne ob6tuvate hahahahadali gi vazpriemate kato sexsualen obekt ili po 4ovek koito bihte imali ne6to pove4e ot priqtelstvo vie glavno za toav go opliuhte 4e e plitku v kan4eto 4oveka deto e postnal temata 4e ne gi namria debelaniet za sexsualno privlekatelni. Drugo da ti kaja ne si edinstvena deto razgovarq6 ili dori moje bi ima6 priqteli s tiq ka4estva deto izbroih i az imam gorzni priqtelki i debeli i sqkakvi oba4e ne gi vazpriemam kato seksualni obekti. Ne sudq nikoi za ni6to tova 4e 4ovek e grozen debel ili tam kavot iskate ne zna4i ni6to oba4e da sudite drug 4ovek 4e iskazva mnei 4e ne haresvavaprosen tip hora sexsualno prost mi podeistva na nervite.
PS PoTTerKa evalata ako si pro4ela si4koto tova koeto sum napisal li4no az ako vidq tolko dulag post bih si pomisli ldai 6te go 4eta celiqt ako taka si napraila moga samo ad kaja 4e ima o6te nadejda za nqkoi horakoeto razibra se e bazik
Нали знаеш "На стар вълк,младо агънце му се полага" Не се плаши педофил си ако се заглеждаш по децата от детската градина или в 5-ти клас.Това 16-18 годишни е нормално.Бях дочул,че в едно даскало от 7-ми клас нагоре почти нямало девствено момиче,всички го правили защото това било срамно ако не си спала с момче.Епа значи там половината са педофили![]()
Прави любов, а не война!!! Пий Кока-Кола, а не боза!!!
bro za tvoita vyzrast optimala ti e 18...pod nego ne padai![]()
awe za men vs tva,prodyljava da si ostava edna glupost i tva e,ne moje ti da ocenqsh horata samo po vynshniq im vid,tva e prekaleno typo i ogranicheno i osobeno da si na 23,ai stiga de,veche ne si 14 godishen teen,svyrshiha se bezgrijnite godinki,po-huu da se vzeme v ryce,che s taq mu logika nikoi nqma da mu se vyrje(pone ako horata mislqt kato men)
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ne si pedofil, ama si qko tup za smetka na tova...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Преди да давате определения, информирайте се малко...![]()
Човек над 14 години в България ИМА право да прави секс с когото си иска, без това да е незаконно.
Педофилия е, ако е под 14.
А иначе- не си педофил, но пък си доста ограничен![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
E edva li si pedofil. V slu4aq mislq,4e problema ne e dali e na 23 ili na 16 momi4eto,dali ima debel zadnik ili ne.Qvno ne si sre6tnal istinskoto momi4e,koeto da te privli4a.Ponqkoga i zakruglenkite dupeta sa sexy...![]()
---------------------------------------------------------------------------Първоначално написано от Майка ти
Аз сам на 29години и съм в този форум от чиста любопитност,понеже ми
предстои да стана родител!!!
Плаша се като чета кви неща имаш за нормални...
Първоначално написано от lid77
Dude po dobre da ne se zadarja6 mnog 6toto kato stane6 roditel jalna ti maika i go kazvam v nai dobriqt smisal koito e vazmojen
ami nz....hvani si nqkoq mejdu 18 i 23 za da ne ti se struva debela ili groozna![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Дам това си бие на педофилия но все още си в нормалните граници 23 години с момиче на 18 е що годе нормално въпросът е да не стане 29 с 16 тогава може да се притесняваш.
Za syjalenie,mislq 4e ne samo tozi e na tova mnenie po otno6enie na jenskite zadnici i vyn6nost!Masovo mom4etata(ne kazvam vsichki,razbira se) mislqt po tozi na4in!E,stava vypros za15-18 godishnite,taka 4e pi4 pomisli na kakvo intelektualno nivo si,az ne iskam da te obijdam!![]()
![]()
![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
crystal_tear:"......taka 4e pi4 pomisli na kakvo intelektualno nivo si,az ne iskam da te obijdam!"
huuu mu go kaza.az se umorih da go povtarqm tva![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
o boje .. mi az sam na 17 a priqtelq mi na 28 .. pedofil li e aaaaaaaa