- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Педофил ли съм ?
СпокойноЕдва ли си педофил. Приеми го така, че напоследък момичетата еволюират, така да се изразя. Тези на по 15-16 приличат на по 18-19 едва ли...Не знам какво става, но не е на добре май. И найстина тези момичета май и това целят. Обличат се предизвикателно по първа мода и вече всички мъже са им в краката. Имам една позната, която е 9 клас и от скоро работи в едно кафене, където често среща някакви възрастни мъжа, които постоянно и подмятат някакви фрази от рода на 'ти колко струваш', 'много си сладка, искам ти да ме обслужиш'. Тя найстина е доста предизвикателна. Беше станала Мис в училището си, но това не значи, че това я прави по-голяма.
Колкото до момичетата на твоята възраст, които не те привличали, пак спокойноМоже би не си попаднал на подходящо момиче, което да те накара да я харесаш. А защо не се загледаш по по-малките от теб (но не прекалено)? Тези на около 18-19-20...За който няма да изглеждаш, като педофил. Има ги хубавички...А и предполагам, че сегашното ти влечение е моментно...А ако не е, значи е нормално. Всеки иска по-младичкото, а и май е в природата на мъжете това. Зависи
![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo