Такам аз си имам приятели и приятелки извън класа, но в класа никой Ммм едно от момичетата започнахме така да излизаме насам натам заедно, но ми постави някакво условие да се опитам да се намърдам при другите разни такива и че не иска да ми бъде приятелка, за да не я намразят другите- разни детски истории други две момичета започвахме да си лафим с тях и с едната много си паснахме, но другата започна да ревнува разни такива и да и постави условие да избира между мен и нея, а тази същата дето се раздразни и едната дето си беше харесала едно момче и то хареса мен ! Както и да е, но уж класа е раделен на няколко групички: "готините момичета", "зубарките" и момчетата и аз в нито една от тях! Такам детско разделение, вече се чудя дали съм за там, а момчетата поне да бяха свясни 8 клас сме, а те да се бият междучасието, да ритат капачки и разни такива ! Нз какво да правя скапват ми настроението всяка минута и като стана по-близка с някоя те започват да ме коментират и да ми говорят зад гърба нз вече, но не издържам толкова е трагично положението вече не издържам! Има една учителка младичка и понеже имаме най-много при нея и тя забеляза това мойто проблемче и един ден си говорихме с нея и тя ми каза, че няма за какво да се притеснявам, че те завиждат, но в един момент се чудя защо ккато познавам мн хубавки момичета и с никоя не се държат така Сори за дългите романи но се надявам някой за ме разбере и да ми помогне