- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- herpes i gybi4ki-2 v edno
predi 3-4 meseca mi izleze genitalen herpes.... hodih na lekar i mi kaza 4e imam i gybi4ki.... ot herpesa se otyrvah slava na boga no gubi4kite pak se poqviha.ne sym sigurna dori dali sa iz4ezvali.imam dva vyprosa.pyrviqt e moga li da zarazq priqtelq si s herpes pri polojenie 4e sega mi nqma ni6to, no ne izpolzvame prezervativi? i vtoriqt - kakvo da vzimam protiv gybi4ki i moga li da izpolzvam recepta ot lekar ako e leko skysana?![]()
Zdrasti, kategori4no mojesh da zarazish priatelia si kakto s gubi4ki taka i s G herpes. Ne moga da ti kaja kakvo da vzimash dokato ne razbera kakvo sa pokazali izsledvaniata ti i kakvo pokazva antibiuogramata. Gubite ne sa lesni za lechenie. Mnogo sa uporiti a ti triabva da si 5 outi po0uporita ot tiah
Na kolko godini si?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
dr smurph kakvo zna4i da si 5 puti po uporit ot tqh?
Гъбичките се лекуват безкрайно бавно и упорито. Това изисква спазване на определен хигиенен, хранителен и медикаментозен рережим. Лекарствата не бива да бъдат спирани самоволно само защото си решила, че вече си излекувана. Гъбичките имат удивителната способност да хронифицират и да добиват резистентност ако не са правилно лекувани, а често се случва те да не се махнат след приложението на първият препарат. Изискват също така комбинирано лечение защото монопрепаратите обикновенно не дават очакваният добър резултат. Повече от задължително е да използваш презервативи докато изясниш (след съответно повторно или трето изследване), че резултатите са негативни!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
na 17 sym.... kato hodih na lekar prosto me pregleda i kaza 4e osven herpesa,za koito znaeh imam i gybi4ki i samo mi predpisa ednokratno hap4e i nqkakvo mazilo i edno ot tiq vaginalnite....oba4e naskoro gybi4kite pak se poqviha i me pritesnqvat.a nqkoi moje li da mi kaje kakvo da vzemam za tiq gybi4ki 4e sym finansovo grozna naposledyk i nqmam 50 leva izli6ni
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
Ооо, непременно вземи пари от някъде... не се оставяй това да ти е проблема, за да не се излекуваш! По-добре отиди отново на лекар и си кажи там проблемите, защото наистина гъбичките са много "нахални"
Здравейте!Искам и аз да попитам нещо-малко глупаво ще ви се стори,но за мен е много важно-от доста време имам притеснения,че имам гъбички(няколко години
,въпреки че не съм била с момче. Ходих на лекар,но някак си мисля си каза"ах то хлапето се е притеснило,детинска му работа ". Много повърхностно ме прегледа,дори не прави изследвания в лаборатория,ами само под микроскопа.И аз продължавам да се притесняам.Какво бихте ме посъветвали?
![]()
Не, че съм склонен да оправдавам гинеголога ти, но след като поне на микроскоп е видял пробата - бъди сигурна, че там се виждат подобни твари стига действително да е погледнал поне.Първоначално написано от Анонимко
Трудно е да се каже през интернет имаш или нямаш гъбки, но ако те притеснява нещо - или сподели ясно проблема или направи изследване!
Не са толкова важни тези 50 лева. По-важно е дали имаш желание да се оправи ситуацията ти. Би ли могла да кажеш ЯСНО какво беше хапчето и какво мазилото. За да не правиш реклама - можеш да ми пишеш и лично съобщение.Първоначално написано от ^JeWeL^
За да се каже какво да вземеш за гъбички както вече казах се прави антибиограма на която самото изследване показва от какви препарати се "плашат" гъбките и от какви - НЕ.
А както разбирам ти изследвания не си правила, а това са заключенията на лекаря ти!
Благодаря за информацията.Явно просто се притеснявам без нужда. Току що прочетох тук из форума за церикалната течност-явно наистина съм се объркала.Но какво да правя-можеше да ми обясни доктора, нямаше да му отнеме повече от 3 мин.
a s klotrimazol 6te ima li nqkakvo podobrenie ili e bezmisleno?![]()
![]()
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb