- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние!?
Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам!
цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често!
но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!!
според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!
![]()
Много е трудно да съществува такава връзка, но не е невъзможно. Ако и двамата си имате доверие и сте честни един към друг, всичко би трябвало да е ок.
Да се надяваме, че след 12клас ще дойде в Пловдив.![]()
Успех.![]()
Trudno e naistina da se poddarja takava vrazka. No sled kato chuvstvata vi sa vzaimni i ste izdarjali do tuk... mislq che shte mojete i oshte malko, stiga toi da uspe da vlezeUspeh! \
/
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Naistina mnogo e trudno da syshtestvuva takava vryzka.. kakto sa kazali horata "ochi koito ne se vujdat se zabravqt".Mnogo e trudno naistina i za dvamata...No to ne prech i da opitate no samo shte se naranqvate zaimno
Може да има такава връзка разбира се! Но трябва да си имате огромно доверие иначе нищо няма да стане! Потърпи още малко, после той ще дойде при теб и търпението ви ще е възнаградено!
Успех!![]()
v momenta i az sum v su6tata situaciqHubavo e 4e ima takava tema i se nadqvam naistina avtorkata na temata da polu4i 6tastieto..Nadqvam se skoro i men da me ogree ama.. edva li 6te stane to4no kakto sum go planiral...
![]()
razbira se 4e ne e taina.Ami prosto imam takova 4uvstvo nqmam predstava.. nqkakuv strah da ne se provalq.Vsi4ko e tolkova hubavo i ako precakam ne6to 6te stane mnogo gadno.
A i ima veroqtnost da ne me haresa koeto 6te me susipe totalno...
![]()
![]()
ц-ц-ц-ц и на тебе не ти е лесно ами нз какво да ти кажа!!недей да се страхуваш и аз бях мн страхлива да не ми изневери и да не ми каже или пък като ме види на живо да му изглеждам по различно!! но го преодолях попринцип съм оптимистка и ако ми се случи нещо лошо никога не мисля за него и продалжавам напред!така че споко!!
успех и на тебе skate_warrior!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли колкото и странно да прозвучи дам бях в подобна даже почти същата ситуация, но не успях да запазя тази връзка![]()
и знаеш ли смятам, че за да се запази една подобна връзка то преди да се разделите трябва да сте я градили ловко и умело така че тя да издържи през дългите разстояния...
но със сигурност не е невъзможно...мн трудно, но не и невъзможно...
зависи и от двама ви...
успех![]()
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!
такава връзка може да съществува, но трудно
според мен след известно време ще се уморите от това разстояние
"Целувка за лека нощ"
Mnogo trudno e da produlji dulgo tazi vruzka, no ne e i nevuzmojno. Gadnoto e 4e vremeto v koeto ne ste zaedno i ti i toi se promenqte, vupreki 4e si 4atite ne e su6toto. I v edin moment se vijdate, sedite edin sre6tu drug i se 4udite "tva li e 4oveka v koito se vlubih", pone s men taka se slu4i![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
to4no tova e gadnoto....ai kazva6 4e 6e kand. v pld sled 12ti klas...emi do 12ti klas oba4e kakvo li ne moje da se slu4i...nz mila mn trudni sa vryzkite ot raztoqnie...no ako ima mn 4uvstva te prodyljavat...kolko dylgo zavisi samo ot vas dvamata..Първоначално написано от midnight...
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Истории такива много има :!: :!: :!:
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
тва не е толко трудно бе хора просто поддържайте по 4ест контакт,говорете си,споделяйте си,и що да не успеете да запазите връзката си ?
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Първоначално написано от Spell
Да но не е същото. Част от всичко се губи, когато любимия човек не е до теб.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Ако не си изневерявате докато той дойде при теб,не е проблем,лошото е,че не може да се виждате всеки ден
Уффф май само бръмчите ми са стува но както и да е!Тай като са замисля върху нещата мога да кажа,че когато не виждаш определен човек доста време още повече искаш да си с него,но това не зависи само от едното лице!Та да издадем тайната sLadKo_Mi6Le ... мисля,че няма да имаш нищо против ...(надявам се де!).Та момчето за което говореше това сладкото съм аз ... и аз много много не намирам смислъл във такава връзка,но е въпрос на лично мнение!Обичкам си я и си хода при нея и т'фа е .... от мене толкоз!
На другите мн здраве![]()
БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!
моето гадже ще замине за друг град , знам какво е повярваи ми още не е заминала но не издържам , досега бях с нея и....... абе подписа ми говориПървоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
![]()
аз не губя надежда , тя ще се върне отива там поради лични проблеми така да се каже (няма да навлизам в подробности) отива за няколко месеца или дори година , и ще се върне ... въпроса е дали когато се върне ще ме обича както сега ... тва ме изяжда отвътре![]()
![]()
![]()