Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам! цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често! но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!! според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива !!