.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Връзка от разстояние!?

Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам! цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често! но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!! според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива !!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много е трудно да съществува такава връзка, но не е невъзможно. Ако и двамата си имате доверие и сте честни един към друг, всичко би трябвало да е ок.
    Да се надяваме, че след 12клас ще дойде в Пловдив.
    Успех.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Trudno e naistina da se poddarja takava vrazka. No sled kato chuvstvata vi sa vzaimni i ste izdarjali do tuk... mislq che shte mojete i oshte malko, stiga toi da uspe da vleze Uspeh! \/
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Naistina mnogo e trudno da syshtestvuva takava vryzka.. kakto sa kazali horata "ochi koito ne se vujdat se zabravqt".Mnogo e trudno naistina i za dvamata...No to ne prech i da opitate no samo shte se naranqvate zaimno

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Може да има такава връзка разбира се! Но трябва да си имате огромно доверие иначе нищо няма да стане! Потърпи още малко, после той ще дойде при теб и търпението ви ще е възнаградено!
    Успех!

ей, много ви благодаря за мненията!! да наистина е така мн е трудно,но се опитвам да продалжавам напред и да му имам доверие както и тои на мене!!благодаря се пак!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    v momenta i az sum v su6tata situaciq Hubavo e 4e ima takava tema i se nadqvam naistina avtorkata na temata da polu4i 6tastieto..Nadqvam se skoro i men da me ogree ama.. edva li 6te stane to4no kakto sum go planiral...

skate_warrior мерси много!! нядявам се и при тебе да се получи и ако не е тайна защо мислиш,че няма да стане?кое те кара да мислиш така?. вече почвам да се обеждавам,че е пално с такива хора,които са в мойта ситуация хич не е лесно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    razbira se 4e ne e taina.Ami prosto imam takova 4uvstvo nqmam predstava.. nqkakuv strah da ne se provalq.Vsi4ko e tolkova hubavo i ako precakam ne6to 6te stane mnogo gadno.
    A i ima veroqtnost da ne me haresa koeto 6te me susipe totalno...

ц-ц-ц-ц и на тебе не ти е лесно ами нз какво да ти кажа!!недей да се страхуваш и аз бях мн страхлива да не ми изневери и да не ми каже или пък като ме види на живо да му изглеждам по различно!! но го преодолях попринцип съм оптимистка и ако ми се случи нещо лошо никога не мисля за него и продалжавам напред!така че споко!! успех и на тебе skate_warrior!!!!

Знаеш ли колкото и странно да прозвучи дам бях в подобна даже почти същата ситуация, но не успях да запазя тази връзка
    и знаеш ли смятам, че за да се запази една подобна връзка то преди да се разделите трябва да сте я градили ловко и умело така че тя да издържи през дългите разстояния...
    но със сигурност не е невъзможно...мн трудно, но не и невъзможно...
    зависи и от двама ви...
    успех
    Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    такава връзка може да съществува, но трудно
    според мен след известно време ще се уморите от това разстояние
    "Целувка за лека нощ"

Mnogo trudno e da produlji dulgo tazi vruzka, no ne e i nevuzmojno. Gadnoto e 4e vremeto v koeto ne ste zaedno i ti i toi se promenqte, vupreki 4e si 4atite ne e su6toto. I v edin moment se vijdate, sedite edin sre6tu drug i se 4udite "tva li e 4oveka v koito se vlubih", pone s men taka se slu4i

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    такава връзка може да съществува, но трудно
    според мен след известно време ще се уморите от това разстояние
    to4no tova e gadnoto....ai kazva6 4e 6e kand. v pld sled 12ti klas...emi do 12ti klas oba4e kakvo li ne moje da se slu4i...nz mila mn trudni sa vryzkite ot raztoqnie...no ako ima mn 4uvstva te prodyljavat...kolko dylgo zavisi samo ot vas dvamata..
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Mного сте прави всички!! така е не знам как ще се запази тази връзка много е трудно но верно не е невазможно! пак и то скоро ще се разбере дали ще стане нещо след 3 4 месеца наи-много!като си направи изпита и резултатите като излезнат всичко ще е ясно! мерси на всички за мненията!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Истории такива много има :!: :!: :!:

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

тва не е толко трудно бе хора просто поддържайте по 4ест контакт,говорете си,споделяйте си,и що да не успеете да запазите връзката си ?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от Spell
    тва не е толко трудно бе хора просто поддържайте по 4ест контакт,говорете си,споделяйте си,и що да не успеете да запазите връзката си ?

Да но не е същото. Част от всичко се губи, когато любимия човек не е до теб .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Tака Мене питате ли ме кво ми е когато не е до мене много е гадно! нито телефон помога нито разговорите ж mIRC нищо! емии... това е живота!

Супер фен
    Ако не си изневерявате докато той дойде при теб,не е проблем,лошото е,че не може да се виждате всеки ден

Град
    село Габрово
    Уффф май само бръмчите ми са стува но както и да е!Тай като са замисля върху нещата мога да кажа,че когато не виждаш определен човек доста време още повече искаш да си с него,но това не зависи само от едното лице!Та да издадем тайната sLadKo_Mi6Le ... мисля,че няма да имаш нищо против ...(надявам се де!).Та момчето за което говореше това сладкото съм аз ... и аз много много не намирам смислъл във такава връзка,но е въпрос на лично мнение!Обичкам си я и си хода при нея и т'фа е .... от мене толкоз!
    На другите мн здраве

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Цитирай Първоначално написано от B1as3d
    Уффф май само бръмчите ми са стува но както и да е!Тай като са замисля върху нещата мога да кажа,че когато не виждаш определен човек доста време още повече искаш да си с него,но това не зависи само от едното лице!Та да издадем тайната sLadKo_Mi6Le ... мисля,че няма да имаш нищо против ...(надявам се де!).Та момчето за което говореше това сладкото съм аз ... и аз много много не намирам смислъл във такава връзка,но е въпрос на лично мнение!Обичкам си я и си хода при нея и т'фа е .... от мене толкоз!
    На другите мн здраве
    амииии.....междудругото нямам нищо против за издаването на тайната с теб ще си поговорим лично по този въпрос със смисъла в тази връзка! аиде на вс мерси

Голям фен
    Град
    софия

Re: Връзка от разстояние!?

Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам! цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често! но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!! според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива !!
    моето гадже ще замине за друг град , знам какво е повярваи ми още не е заминала но не издържам , досега бях с нея и....... абе подписа ми говори

Re: Връзка от разстояние!?

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    моето гадже ще замине за друг град , знам какво е повярваи ми още не е заминала но не издържам , досега бях с нея и....... абе подписа ми говори
    PLAMENKO повярвай ми много е гадно! но не губи надежда всичко е възможно!на мене лично тази връзка не ми пречи макар и той да не е до мене малко е кофти така,но....NO CHOICE! подписът ти е хував УСПЕХ и не губи надежда!

Голям фен
    Град
    софия
    аз не губя надежда , тя ще се върне отива там поради лични проблеми така да се каже (няма да навлизам в подробности) отива за няколко месеца или дори година , и ще се върне ... въпроса е дали когато се върне ще ме обича както сега ... тва ме изяжда отвътре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си