.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Guest
    Ne prochetoh drugite mneniq, zashtoto ot opit shte ti otgovorq. Az bah v syhstoto polojenie, daje malko po-losho, zashtoto az jiveq na edin okean razstoqnie i ne e kato da hvana vlaka i da otida da go vidq. Shtom i dvamata ste v BG, nqma nikakyv problem i moje i da ne e vryzka ot razstoqnie. Zapoznah se s gadjeto mi nachaloto na edno lqto, kogato si doidoh za vakantziqta. Tzqlo lqto ogyn goreshe...vsichko beshe super. I az si misleh, che kato zamina neshtata shte se promenqt, NO ne se poluchi taka. Daje oshte poveche se sblijihme. I tzqla godina go karahme po tel-a vsqka sedmitza. Tova lqto kato si doidoh beshe nezabravimo. Nikoga ne sym imala podobna vryzka. V podrobnosti smisyl da obqsnqvam. Misylta mi e izobshto da ne se otchaivash. Razstoqnieto e nai-dobriq pokazatel za edna vryzka. Ako se obichate, shte preodoleete VSICHKO!!! Ama vsichko...Razstoqnieto sblijava...Zapomni go tova i ne se depresirai...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne prochetoh drugite mneniq, zashtoto ot opit shte ti otgovorq. Az bah v syhstoto polojenie, daje malko po-losho, zashtoto az jiveq na edin okean razstoqnie i ne e kato da hvana vlaka i da otida da go vidq. Shtom i dvamata ste v BG, nqma nikakyv problem i moje i da ne e vryzka ot razstoqnie. Zapoznah se s gadjeto mi nachaloto na edno lqto, kogato si doidoh za vakantziqta. Tzqlo lqto ogyn goreshe...vsichko beshe super. I az si misleh, che kato zamina neshtata shte se promenqt, NO ne se poluchi taka. Daje oshte poveche se sblijihme. I tzqla godina go karahme po tel-a vsqka sedmitza. Tova lqto kato si doidoh beshe nezabravimo. Nikoga ne sym imala podobna vryzka. V podrobnosti smisyl da obqsnqvam. Misylta mi e izobshto da ne se otchaivash. Razstoqnieto e nai-dobriq pokazatel za edna vryzka. Ako se obichate, shte preodoleete VSICHKO!!! Ama vsichko...Razstoqnieto sblijava...Zapomni go tova i ne se depresirai...
    Гост много ми хареса твоето мнение!ми както казах по-нагоре опитвам се да живея някак си макар,че мъката ме убива.мерси за куража!УСПЕХ и на тебе предполагам все още съществува тази връзка м/у теб и твоя човек????

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Може да има такава връзка разбира се! Но трябва да си имате огромно доверие иначе нищо няма да стане! Потърпи още малко, после той ще дойде при теб и търпението ви ще е възнаградено!
    Успех!
    dam.........
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    село Габрово
    Бръм Бръм Бръм ... айде и аз да са пооплача ,че и на мене ми е много мъчно и имам други проблеми и незнам вече како преживявам ама си скърцам .....
    Айде мн здраве на сички...

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Цитирай Първоначално написано от B1as3d
    Бръм Бръм Бръм ... айде и аз да са пооплача ,че и на мене ми е много мъчно и имам други проблеми и незнам вече како преживявам ама си скърцам .....
    амии то квото и на тебе такова и на мене!!

Град
    село Габрово
    Ам ... айде вече спорим в/у тоя въпрос на друго място ... така,че няма смисъл да пиша тук!

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    немога да прегледам всички мнения но мисля че се пише растояние без "з"

Град
    село Габрово
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    немога да прегледам всички мнения но мисля че се пише растояние без "з"
    Неуместно ми са струва това но както и да е ... има си модератори и админи за тая раота!
    И вкарайте малко ред в целия форум ... ебати анархията!

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Ам ... айде вече спорим в/у тоя въпрос на друго място ... така,че няма смисъл да пиша тук!
    ми аре де, не пиши!!

шшшшшшшшшшттттттттт тиху не променяйте темата моля ви!! [/b]

Guest
    Лесно ти е на теб, всеки уикенд можеш да ходиш до тях, а аз мога ли да летя до Германия всяка седмица . Възможно е, стига да осъзнаеш, че така или иначе ще си с него, дотогава обаче можеш да си с друг.

Супер фен
    Гадно е да има такава връзка....Тя направо не може да съществува...Не си мислете че съм казала че не може...

Да...трудно е наистина да съществува такава връзка, но както казаха всички не е невъзможно и ти го знаеш! Затова не бива да се отчайваш все пак не е като изобщо да не се виждате.Ако толкова много се обичате не трябва да ви попречи едно растояние (е само малко) А и както казваш ти той може да дойде да учи при теб, дано стане така наистина, така че споко всичко ще се подреди! Само недей прекратява тази връзка, защото си мислиш, че не можете да преодолеете едно растояние. Все пак УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лесно ти е на теб, всеки уикенд можеш да ходиш до тях, а аз мога ли да летя до Германия всяка седмица . Възможно е, стига да осъзнаеш, че така или иначе ще си с него, дотогава обаче можеш да си с друг.
    е да ама и при мене не е лесно!пък и нямам възможност да ходя заради родителите ми,които се се правят и не ме пускат! за това много се дразня

Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Да...трудно е наистина да съществува такава връзка, но както казаха всички не е невъзможно и ти го знаеш! Затова не бива да се отчайваш все пак не е като изобщо да не се виждате.Ако толкова много се обичате не трябва да ви попречи едно растояние (е само малко) А и както казваш ти той може да дойде да учи при теб, дано стане така наистина, така че споко всичко ще се подреди! Само недей прекратява тази връзка, защото си мислиш, че не можете да преодолеете едно растояние. Все пак УСПЕХ!
    амииии.. не съм си и помисляла да прекратявам връзката квото стане стане!аз съм оптимист и се си мисля,че един ден всичко ще се подреди!мерси

mi i az bqh taka we .. zapoznah se s mom4eto i sled tva ne sme se vijdali edna godina i samo po 4ata si komunikirahme ama ne si omraznahme daje se zaobi4ahme pove4e i nakraq toi doide pri men i o6te sme si zaedno .. ve4e 2 godini .... za lubovta nqma granici weeee

Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    mi i az bqh taka we .. zapoznah se s mom4eto i sled tva ne sme se vijdali edna godina i samo po 4ata si komunikirahme ama ne si omraznahme daje se zaobi4ahme pove4e i nakraq toi doide pri men i o6te sme si zaedno .. ve4e 2 godini .... za lubovta nqma granici weeee
    браво на вас! да така е за любовта няма граници :P

Град
    Vratsa
    При мен е същата работа - имам приятел от няколко месеца - той живее в Монатана,а аз във Враца, но това никога не се е отразявало на връзката ни. Вярно,не можем да се виждаме всеки ден,но пък си говорим по телефона или по скайп или си чатим и така. Даже понякога е по-добре,че не го виждаш всеки ден,защото така тръпката е по-силна :P

Цитирай Първоначално написано от Natali_vr
    При мен е същата работа - имам приятел от няколко месеца - той живее в Монатана,а аз във Враца, но това никога не се е отразявало на връзката ни. Вярно,не можем да се виждаме всеки ден,но пък си говорим по телефона или по скайп или си чатим и така. Даже понякога е по-добре,че не го виждаш всеки ден,защото така тръпката е по-силна :P
    Mhmmm NoT OnLy Me!!

Град
    село Габрово
    Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    Aм да ти кaжа не е така ... знаеш какво имам в предвид не е само бремето на връзката ни ами и другите проблеми които вече са неразделна част от ежедневието ми!

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Град
    село Габрово
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    ми аре де, не пиши!!
    OFF TOPIC
    Не мисля,че говорех на тебе човече ... и след като не си чел всичките мнения ще те помоля да не се месиш без причина и да се мъчиш да направиш нещо което е доста невъзможно да ме трогне!

БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Istinata e 4e naistina mnogo trudno moje da su6testvuva takava vryzka.
    Sega az sym v sy6toto polojenie (vryzka ot rastoqnie) i ne znam kakvo da pravq. Poznavam momi4eto samo ot pic i vupreki tova moga da kaja 4e mnogo q obi4am.Imahme edna vuzmojnost da se vidim oba4e se provali. Ne znam kak da produlja nqkak si hem ne iskam da q zagubq , hem si mislq kak dosta mom4eta ot neiniq grad se zabivat s neq i flirtuvat.Hodi po diskoteki , kafeta i t.n. i prosto nqma na4in kak edin den da sre6tne nqkoi nov 4ovek i az prosto da iz4ezna ot suznanieto i. Ot druga strana i az ne sum mnogo smel , za6toto moga da otida do grada i , no prosto me obzema obi4ainiq strah ot roda na "dali 6te me haresa takuv kakuvto sum?" ili "kak li 6te reagira?" , "dali 6te doida to4no v nai-nepodhodq6tiq moment i 6te q zavarq s drug" Ve4e ne znam kakvo da pravq ne znam vuob6te dali nqkoi e iz4el glupostite mi ako ste si napravili truda mersi mnogo i se nadqvam da kajete kakvo mislite.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Istinata e 4e naistina mnogo trudno moje da su6testvuva takava vryzka.
    Sega az sym v sy6toto polojenie (vryzka ot rastoqnie) i ne znam kakvo da pravq. Poznavam momi4eto samo ot pic i vupreki tova moga da kaja 4e mnogo q obi4am.Imahme edna vuzmojnost da se vidim oba4e se provali. Ne znam kak da produlja nqkak si hem ne iskam da q zagubq , hem si mislq kak dosta mom4eta ot neiniq grad se zabivat s neq i flirtuvat.Hodi po diskoteki , kafeta i t.n. i prosto nqma na4in kak edin den da sre6tne nqkoi nov 4ovek i az prosto da iz4ezna ot suznanieto i. Ot druga strana i az ne sum mnogo smel , za6toto moga da otida do grada i , no prosto me obzema obi4ainiq strah ot roda na "dali 6te me haresa takuv kakuvto sum?" ili "kak li 6te reagira?" , "dali 6te doida to4no v nai-nepodhodq6tiq moment i 6te q zavarq s drug" Ve4e ne znam kakvo da pravq ne znam vuob6te dali nqkoi e iz4el glupostite mi ako ste si napravili truda mersi mnogo i se nadqvam da kajete kakvo mislite.
    ами аз си направих труда да го прочета не защото трябва ами просто ми е интересно другите какво мислят по темата и има ли такива като мене за това написах тази тема!ми то и аз познавах моето момче само от пик и чат,но един ден всичко се получи!та защо не отидеш да се видите няма от какво да се притесняваш,бъди себе си отиди,ако ти се отдаде възможност и се вижте!аз ако можех щях да го правя почти всяка седмица,но родители те ми не биха ме псунали сама ей това е едното нещо,което ме дразни много! при теб се надявам няма такива проблеми от страна на родителите ти skate_warrior?

Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    Aм да ти кaжа не е така ... знаеш какво имам в предвид не е само бремето на връзката ни ами и другите проблеми които вече са неразделна част от ежедневието ми!
    да знам за какво ми говореше!и аз исках да ти кажа,че каквото ти е на тебе такова е и на мене щом ти си тъжен и аз съм така за тебе не знам,но аз кзах че съм странна личност и на мене ми кофти кагато ти стане нещо е най-вече заради това,че не мога да те видя това е всичко!охх....колко е трудно така повярвайте ми

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    da znae6,4e ne si samo ti,li4no az te razbiram i te podkrepqm.nz dali si 4ela i az predi nqkolko dena pysnah takova problem4e,samo 4e nie ne sme se vijdali i sestra my ne6to mnogo my vliqe,6oto go pazi i taka,abe naistina adski myki sa,oba4e yspex
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си