- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние!?
As moga da kaja samo 2neshta...
1. Takiva vruski mogat da sushtestfuvat !
2. Te se gradqt na doverie....ako go nqma...vruskata e obrechena
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
da takava vruska moje da sa6testvuva no e mnogo trudno i za dvamata i pri men e su6tata rabota i az taka sam sega s edno momi4e ot sofiq i ve4e ne sme zaedno 1 nqkolko 4asa i mi e super gadno a kato znam 4e 6te trqbva da 4akam 10 dena da se vidim a posle sigorno pove4e i taka 6te po4nem se po rqdko da se vijdame i znam no az q obi4am kakto i ti obi4a6 tova mom4e taka 4e ako naistina ima lubov nqma zna4enie koga 6te se vijdate vajnoto e 4e izob6to 6te se vijdate
i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !
Когато има силна и истинска любов,разтоянието не би било голяма пречка.Наистина трябват компромиси,доверие,чувства ,сили да устоиш на липсата и да се премириш че не винаги този човек,може да е до теб,но пък и да прекарваш всяка възможна секунда с него.Трудничко си е ,но от друга страна когато не е близо до вас ще оцените колко много значи за вас и ще и е още по-приятно когато сте заедно.Километрите не могат да разрушат нещо създадето от 2 сърца,които се обичат![]()
И на мен ми се случва това в момента... Той дори не живее в България, ех да беше от друг град просто..
Не знам какво ще стане... Всъщност няма какво да стане, едва ли ще го видя скоро, но не пречи на чувствата - да, напротив - засилва ги.. поне до едно определено време.. после не знам, ще ти кажа като мине време...
А сега .. просто ми е гадно, че си отива![]()
Еми, не аз не мисля така.
Но имай предвид, че аз никога не съм имала подобен проблем. ПРосто не мога да си представя как една връзка може да съществува без близост.
Предполагам пък, че то си зависи и от хората - дали са способни да издържат раздялата без да потърсят утефа у някой друг.