.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от thE`reASoN
    da znae6,4e ne si samo ti,li4no az te razbiram i te podkrepqm.nz dali si 4ela i az predi nqkolko dena pysnah takova problem4e,samo 4e nie ne sme se vijdali i sestra my ne6to mnogo my vliqe,6oto go pazi i taka,abe naistina adski myki sa,oba4e yspex
    да мила мисля,че видях темата ти ако не се лажа и писах! мерси на тебе ти пожелавам успех!тя пак сестра му каде се бърка хихи

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Da takava vruzka moje da sushtestvuva! No e mn trudno da se izdurji! Purvo trqbva da imash golqmo doverie v choveka koito obichash! No rastoqnieto nqma znachenie, vajnoto e che se obichate i iskate da budete zaedno! Drugoto go ostavete na vreeemeto!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    As moga da kaja samo 2neshta...
    1. Takiva vruski mogat da sushtestfuvat !
    2. Te se gradqt na doverie....ako go nqma...vruskata e obrechena
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

da takava vruska moje da sa6testvuva no e mnogo trudno i za dvamata i pri men e su6tata rabota i az taka sam sega s edno momi4e ot sofiq i ve4e ne sme zaedno 1 nqkolko 4asa i mi e super gadno a kato znam 4e 6te trqbva da 4akam 10 dena da se vidim a posle sigorno pove4e i taka 6te po4nem se po rqdko da se vijdame i znam no az q obi4am kakto i ti obi4a6 tova mom4e taka 4e ako naistina ima lubov nqma zna4enie koga 6te se vijdate vajnoto e 4e izob6to 6te se vijdate
    i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !

пожелавам на абсолютно всички,които са в моето положение много успех и да не им пука за растоянието!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Когато има силна и истинска любов,разтоянието не би било голяма пречка.Наистина трябват компромиси,доверие,чувства ,сили да устоиш на липсата и да се премириш че не винаги този човек,може да е до теб,но пък и да прекарваш всяка възможна секунда с него.Трудничко си е ,но от друга страна когато не е близо до вас ще оцените колко много значи за вас и ще и е още по-приятно когато сте заедно.Километрите не могат да разрушат нещо създадето от 2 сърца,които се обичат

И на мен ми се случва това в момента... Той дори не живее в България, ех да беше от друг град просто..
    Не знам какво ще стане... Всъщност няма какво да стане, едва ли ще го видя скоро, но не пречи на чувствата - да, напротив - засилва ги.. поне до едно определено време.. после не знам, ще ти кажа като мине време...
    А сега .. просто ми е гадно, че си отива

Цитирай Първоначално написано от бойна кокошка
    И на мен ми се случва това в момента... Той дори не живее в България, ех да беше от друг град просто..
    Не знам какво ще стане... Всъщност няма какво да стане, едва ли ще го видя скоро, но не пречи на чувствата - да, напротив - засилва ги.. поне до едно определено време.. после не знам, ще ти кажа като мине време...
    А сега .. просто ми е гадно, че си отива
    мхмм напълно те разбирам!Но нищо скоро пак ще го видиш не губи надежда!А пък и да ви кажа като 4ели тези връзки са по трайни не мислите ли?и някак си така като е по далече от тебе и като го видиш светът ти става розов поне аз така мисля де

Еми, не аз не мисля така.
    Но имай предвид, че аз никога не съм имала подобен проблем. ПРосто не мога да си представя как една връзка може да съществува без близост.
    Предполагам пък, че то си зависи и от хората - дали са способни да издържат раздялата без да потърсят утефа у някой друг.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne mislq 4e ima problem da sa6testvuva vrazka ot raztoqnie no trqbva da si mnogo silna i da se opita6 da ne si mn tajna kogato toi ne e do teb KASMET

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    ne mislq 4e ima problem da sa6testvuva vrazka ot raztoqnie no trqbva da si mnogo silna i da se opita6 da ne si mn tajna kogato toi ne e do teb KASMET
    хихи амии това е лесна работа! с този проблем се оправям някак си!мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си