Значи имам един проблем и бих искъл някое съветче! Значи преди доста време бях се влюбил в едно момиче... Запознахме се, но нищо не стана... Както и да е, мина доста време... Но тогава покрай нея се запознах и с нейни приятелки. Имах добри отношения с тези момичета, но понеже нямах кой знае какъв интерес да бъда приятел с тези момичета един ден направих нещо, без да искам, и едното момиче оттогава не ме и поздравява даже С другите момичета и това, в което бях влюбен си запазихме приятелски отношения до някаква степен и до днес... Но стана така, че започнах да се влюбвам в това момиче, с което не си говорим вече... Което е още по-интересно имах чувството, че тя ми беше хвърлила око още отпреди откогато свалях приятелката и... И сега забелязвам, че ме гледа доста продължително като се засечем някъде из училището (но за това не съм 100% сигурен, но почти съм убеден) НО ние с нея не се поздравяваме дори, а преди сме си говорили доста и сега това е по моя вина - просто един път на спирката се правех, че не я виждам, пък и беше сама (момичето, което тогава харесвах не беше с нея) и аз си мислех тогава "защо пък трябва да говоря с нея като Е. я няма днес!" И оттогава е така! Но това беше преди година и повече... И след като вече усетих, че между мен и момичето, което харесвах няма нищо да стане почнах да се влюбвам в точно това момиче, което не трябва Нещо като ирония... Много гадно!!! И сега не знам как да постъпя... Ако може някое съветче, идея! Мерси!