Цитирай Първоначално написано от dream_for_you
az mislq,4e purvo trabva da se spriqteli6 s momi4eto,a ne da hodi6 napravo da i razkriva6 4uvstvata si,za6toto tq vse pak e priqtelka na momi4eto,koeto si zaribqval i ne se znae kak bi reagirala.puk bi bilo malko 6okira6to da ne se pozdravqvate i ti izvednuj da otide6 i da i kaje6,4e q haresva6. USPEH!!!!!!!!!!
absolutno sym syglasna o6te pove4e 4e ti kaza 4e ima samo4uvstvie(vypreki 4e e s pokritie)predpolagam 4e moje da ne reagira osobeno dobre ako napravo otide6 i j kaje6...."vij sorry za tva deto napravih ama....ve4e si smenih mnenieto i vze mn da me kefi6"riskuva6 da se otnese otvratitelno s tebe...
btw kakvo tolkova si napravil za6toto tova ima golqmo zna4enie za byde6tite vi otno6eniq za6toto...ako e ne6to mn gadno 6te ti se naloji da se potrudi6 dosta
moje da kajem da se sbliji6 s nejnata kompaniq i taka da po4nete da izlizate zaedno(vypreki uj ne s takava cel)pri koeto da j spe4eli6 otnovo simpatiqta i doverieto taka 4e....dam malko 6te ti e trudno za tova trqbva da re6i6 dali naistina go iska6 i si tvyrdo re6en da go spe4eli6 tova momi4e...
uspeh ot mene