- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намирам се в странна ситуация...
Е аз го казах по нагоре, по времето когато зарибявах приятелката и, няколко пъти стана така, че я отбягвах като приятел (отбягвах е много силна дума, просто не ми беше интересно да бъдем приятели с нея(макар че и тогава я намирах за сладка), първо защото тогава си мислех, че е много надменна -после разбрах, че самочувствието и е с покритие - и второ тогава бях замаян от момичето, нейната приятелка, в което бях влюбен...) И основната случка беше един ден, когато я засекох сама на спирката(по принцип понякога засичах нея и момичето, в което бях влюбен заедно и отивах при тях и така тримата си ходехме на училище или се връщахме заедно) и бях в много гадно настроение и не ми се говореше с никой и си помислих: "защо да ида при нея, като Е.(момичето, в което бях влюбен) не с нея", и тя сигурно си е помислила, че нещо не искам да комуникирам с нея и оттогава не ме поздравява...Първоначално написано от cold_kiss
![]()
А за идеята да сближа с компанията и... - еми не мога или по скоро не знам как, защо не познавам никой от компанията и и плюс това компанията и в училище е само от момичета...