- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коремни преси
abe za kwo wi sa tiq presi?! Pravete grub a korema ne e vajen
i kwo kato ne mogat da si pravat deca, twa da ne vi pla6i: TRAIN HARD!!!
хаи ква е ползата от 500 коремни на веднъж дет ги праите . земете тренирайте разумно. аз праа в залата с тежест 3x30 и 2х25 със завъртане + дигане на крака за долната част. оше малко и за лятото ще откроя фаянса
![]()
Правя секи ден:
Изписвам числата от 1 до 10 по 3 пъти;
3 серий по 30 за горните коремни мускули;
3 серий по 30 за долните коремни мускули(бавно повдигам краката и после пак плавно ги спускам)
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
100 сутрин и 100 вечер.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Преди имах страхотна преса.... в последната година,година и 1/2 ги спрях за да кача нефи килца.....не качих много,но въпреки липсата на упражнениея за въпростата област,тя пак си е в супер състоянийце![]()
преди правех по 1-2-3 серийки по 150-200![]()
Правя рядко у дома, когато се сетя. Предпочитам да правя на училище, в час по физическо. Чувала съм, че на шведската стена се отразявали по - добре.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
С коремните преси
изобщо може ли да си стегнеш
долния сектор
на коремната мускулатура,
в сми под пъпа![]()
Междо другото чух, че от коремните преси пениса става по малък.., незнам дали е вярно и ако някой знае да сподели
.Иначе аз правя половинки колкото мога 30-40 и се задържаш горе 1 секунда за да има напрежение
![]()
1 - 2 пъти в месеца 1 път по 100 около 10 различни упражнения, които включват всички части на корема.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Цял месец не правиш никакви упражнения и изведнъж правиш 100 коремни? тва ако ти се струва нормално..![]()
Стандартните коремни преси са абсолютно най-непрактичното упражнение за корем..
А 90% от хората правят само такива..
ХХХХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
Еми когато ми дойде музата си правя серийки по 8х20 със 2 минути почивка ... :P
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Първоначално написано от dragismexurko
![]()
![]()
![]()
Лол.
А аз като момиче като правя коремни и клиторът ми става незабележим![]()
Драги Смехурко...
ZipFail е напълно прав за коремните, стандартните коремни много бързо 'омръзват' на корема и е добре да се правят всякви упражнения.
Наскоро си взех книжка за каланетиката и там едно добро, което не мога да обясня, но с малко Гугъл и вие ще си го намерите. . .
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз много исках това лято да направя корава преса, да си купя розов и жалт потник на армане или вирсаче и да се изруся!
то густо, то пусто
Че то напоследък жените имат повече целулит от мъжете бе, аз като отида на басейн и се покъртвам че имам по малко мазнини от 90% от момичетата..![]()
Мен си ми върши работа. Всеки да се оправяПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
така такаПървоначално написано от terrorclub
![]()
аватара е дарение от най-големия ариец и катарист на форона
Всички сте машини, бе!
А къде е Rounder ? Сигурен съм, че той прави минимум 500 коремни преси за загрявка !![]()
и аз правя по 300 всеки ден на серии 6х50 и има голям ефект за около месец страшно много ми се прибра корема