- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коремни преси
Правите ли коремни преси във вас? Ако да колко и на какви серии разделени?
Ще ми кажете ли какви да правя за ДОЛНИТЕ коремни мускули?
Блгагодаря предварително за отговорите.![]()
За долните си вдигай краката. Правя 4-5 серии по 50-60. Рекорда ми е 800 на една серия.
Не правя редовно
И аз само когато имам време и не съм скапана от даскало...Първоначално написано от Master_88
![]()
Хмм ми когато ми дойде музатаабе горе-долу 2-3 пъти седмично,ама не по много-2-3 серии по 10-20 за горните мускули и още толкова с дигане на краката.А иначе ако не ме мързи правя и едни много гадни-едновременно с краката и горната част на тялото или пък с вдигнати крака и изписваш да кажем цифрите до 10...абе има толкова видове...ама МЪРЗЕЛ,МЪРЗЕЛ...
![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ами миналото лято реших яко да си стегна корема и понеже си беше лятото т.е. бяхме в лятна ваканция,всеки ден правех по доста коремни преси и други упражнения освен тях.оттогава корема си ми е стегнат и даже от едната страна си личи един мускул.сега правя когато имам време и не съм изморена-по около 50.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
az pravq na trnirovki po taekwondo . demek 3 pati na sedmica po 40-50 a nekoi pyt i do 100 awe razli4no zavisi kolko vreme imameПървоначално написано от cod
Haha ti si nqkuv kulturist,nali?Първоначално написано от Стеснителната
![]()
![]()
![]()
бих прави много коремни преси ама от тва болят мусколите на корема, немога да хпвам след тва
Преди правех...когат се сетя ...демек 2-3 пъти седмично по 100 на серий по 20...Сега мускулите ми са стегнати ама има какво да се сваля отгоре та ми трябват ...некфи изпотявщи нещица хаха...
6 пъти в седмицата:
4х50 нормални
4х50 за горни коремни мускули
4х50 за долни коремни мускули
.
старая се през ден да правя 2х50..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
абе в далечните времена когато се сещах за коремни преси си правех веднъж по 50-60![]()
"Целувка за лека нощ"
az koremni pravq sutrin- 20 , i kato se vurna ot daskalo ako ne sum izmoren o6te 30.
ina4e pravq licevi opori - 2x30 malko po4ivka i sled tva o6te 20 licevi. prez den dva vdigam i 6tangi.
To nali motora teji nad 100 kila i kato karam po 2-3 4asa ne mi trqbvat uprajneniq i serii. ama i mn studeno za mator, 4ak viziora na kaskata mi zamruzna![]()
ROCK will save the world
КикбоксиоркаПървоначално написано от Анонимко
. Стегам меха да държи на тупало.
az koremni presi ne moga da pravia kato horata,no ne mi puka kogato mi doide muzata pravia nai razli4ni za gorna.dolna 4ast
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Аз миналата година правех по доста,ама са мн ме мързи и само похапвам.Ама миналата година правех:3*20 за горни предни,3*20 за горни странични,4*20 за долни!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Започни да правиш ВСЕКИ, абсолютно всеки ден по 300 и след 1 и половина ще си имаш хубави плочки .![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Културист не би направил подобна безмислена, идиотска простотия.Първоначално написано от Анонимко
от около два месеца насам всяка вечер 2х50
Да затова на културиста като му теглиш един бой и му изтече целата вода от мускулите.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Леко го плеснеш и он - "лелее глей ко ми напраи бицепса"
mi az pravq vseki den 2 serii po 90 sutrin i ve4er
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
2x150...oba4e prez den...normalnopove4e natovarvane ot tfa na mene ne mi trqq
btw teq kulturistite sa mn sme6ni 6toto edinstvenoto koeto imat e tfa 4e sa oformeni a edinstveno izglejdat qki...ot himiqta deto zimat nemogat da praqt deca posle....
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.