Първоначално написано от
LiPs_of_an_AnGeL
От ей такива плиткоумни мозъци ме е срам че са българи !!! "Смени си гражданството" - и какво ? Това ли ще е решението,което ще оправи мързеливия му задник? (извинете ме за грубия език...) А за по-горния - като е кенеф България кво още стоиш тука? Изнасяй се бе...заради такива като вас страхливци ,които си отиват България е така.Ако всички тръгнат да се махат от тук мислите,че ще живеят по-добре ли? Където и по света да отидеш си просто ЧУЖДЕНЕЦ ако ще и гражданството им да приемеш!И във Франция примерно да живееш, във вените ти няма да текне френска кръв! Пътувала съм в други държави - прости гледат с различни око на теб,това е факт! А относно автора - само ти ли имаш проблеми както казаха в другите мнения???А? Мразиш Родината си - ок,но я помисли как можеш да се оправиш вместо да мислиш как да се самоубиеш или още някаква такава простотия.Явно не си видял/а що е нямане - виждам и компютър си имаш и интернет...! Българина е свикнал да оправдава мързела си с държавата...,но само си мърмори пред шишето с ракия вечер,а не му стиска нищо да направи.И което е по-зле - младите,които са бъдещето на България,не хранят и капка патриотизъм в себе си...нито уважение! Жалко...а те са единствената надежда да спаим България! Бягството не е решението,драги....това е временно спасение за вас и гибел за родината....