.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: dali me obi4a?

milaa
    Guest

dali me obi4a?

Mnogo sam ot4aqna!hoda po4ti 1 godina s gadjeto mi i ve4e po4vam da se 4udq dali me obi4a,az go obi4am i v sa6tiq moment mi pisva ot nego!Kazva mi da ne hodq tam i tam,da ne obli4am poli bluzi ot koito malko mi se vijdat cicite...az donqkade ispalnqvam otva koeto mi kaje!Oba4e toi ponqkoga si popiiva s piqteli i to4no kogato se skarame,i togav ne misli kvo govori i me obijda kazva mi kurva i dr. raboti,a na drugiq den kato se osaznae po4va da mi se izvinqva!pomolih go da ne pie toi mi kaza 4e 6e se postarae,toi ne me slu6a men,ama az nego trqbva molq vi kajete mi kvo da pravq,mnogo go obi4am

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Явно много го обичаш, но според мен трябва да го разкараш от живота ти. Знам, че това е трудно, но ако питаш мен тоя е ебати кашона. Аз никога не бих се държал с гаджето ми така, дори и когато съм пян.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    4e ti go obi4a6-v tova nqma sumnenie no negovite postupki i deistviq ne govorqt li dostata4no kolko toi obi4a teb...? i tova 4e e piinal ne e opravdanie ama vaob6te..i kvo ozna4ava tva da ti zabranqva da hodi6 kadeto i da e puk da ne govorim za drehite nee ako bqx na tvoe mqsto,kolkoto i da go obi4am ne bih turpqla podobno durjanie
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

чудя ти се как го търпиш още...

Град
    София
    mislq 4e trqbva da mu postavi6 vuprosa rebrom... kazva6 mu iskam da govorq s tebe i go pita6 dali ima nqkakvi 4uvstva kum tebe. ako tvurdi 4e ima takiva, nakarai go da ti gi dokaje! a ako rpblema e samo kato e piqn zna4i tozi 4ovek ima problem s alkohola!!! togava nqma sumnenie 4e trqbva da go napusne6 i da go zabravi6... 6te ti bude trudno, no tova 6te bude edinstveniq izhod. a kogato umee6 da obi4a6 i da dava6 lubovta si, to togava vse nqkoi den 6te ti se vurne tazi lubov...
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

Охо аз да имах такова гадже,което да ми казва как да се обличам до ся да съм му била шута!И аз така преди кат ходих с едно момче,което страшно мн обичах и му се карах дет пие и пуши трева,най-накрая то не издаржа и ме заряза.Не мога да кажя дали те обича или не ама явно те ревнува и те кара да не се обличаш предизвикателно,и да си по-малко желана.По-добре го зарежи и си намери друг!Ако го обичаш му кажи или престава да ти казва как да се обличаш и да се държиш или край!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    А стига бе.. каква е тая глупост ? Съгласна съм, че ти го обичаш, ама той теб? Или пък го прави по много примитивен начин. Както всички казаха наистина е по-добре да го няма в живота ти! За какво ти е човек,който ще те контролира , тормози .. и на всичкото отгоре дори не си сигурна в чувствата му към теб!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

AiKaTa`
    Guest
    moito mnenie e 4e vmesto da pita6 nas trqq pogovori6 s nego...ako ti iska6 da byde6 s nego kakvoto i da se pi6e v tozi forum ti 6te si nasoit4iva...ako iska6 da razbere6 dali naistina te obi4a moq savet e da pogovorite pak i ako produlji da prai si4ko mu postavi usloviq..ili si s men i ne pie6 ili...a ako se okaje 4e ne te obi4a kolkoto i da ti e trydno ostavi vsi4ko...trydno e vryzkata vi e godina 4e i otgore ama...jivota e takyf!uspeh!by AiKa

preci dali si zaslujava da bude6 s 4ovek,koito ne ocenqva lubovta ti i te obijda i naranqva.ne ti trqbva egoist,a 4ovek,koito te obi4a kolkoto ti nego.lubovta ne e samo da vzima6,no i da dava6.vse pak dobre pogovori s nego i pomisli dali iska6 da ste zaedno
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    EE v toq sait e pylno s takiva gadjeta deto se neshto zabranqvat.. ama tova izobshto ne trqq da go tyrpite...opitai se da izbqgash ot nego..nqma dryg nachin

уоу е тва държание ли е??кво е?как ще ти говори така? не те ли боли като ти говори така? имай малко достоинство и ти знам ,че е трудно но се постарай или да го забравиш или говори с него и му кажи как се чувстваш!!поне аз така мисля. успех!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си