.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Vejdite....

Guest

Vejdite....

Zdraveite!Moje da vi se stori malko stranna i banalna temata,no iskam da pi6at samo seriozni hora!Mom4e sum i stava vupros za vejdite ot skoro taka vzeh da si gi brusna taka lesko s brasna4a da gi dooformq ama vze da raste i mn tupo ponqkoga se polu4ava neravnomerno...kajete mi kfo da pravq golqm problem mi e? ;((( nqkoi da kaji nqkfi ideiki...PLS

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Пробвал ли си да идеш на козметик?

a pyk ako pita6 men mom4e da si brysne vejkite i da gi oformq e bati geiskoto osven ako nqma6 edna vejda togava moje

are pi4 zamisli sa nad tva
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ti si lud da si brusne6 vejdite.To 6e stane kakto s bradata - kolkoto pove4e q brusne6 tolkova pove4e kosuma stava po-debel i tvurd.. golqma gre6ka si napravil

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Малеее как ще си бръснеш веждите бе?! Такова нещо не бях чувала Като толкова искаш да ги оформяш си има за тая работа пинсети...или пък козметикът също е вариант,ама да ходиш сяка седмица пък и да даваш пари ( не че са много и се пак ) Абе според мен тряя да ги оставиш 1-2 седмици да порастат и после даваш с пинсетата!Друго решение не се сещам...

ПП Каква е тая мания мъжете (хмм... )да си оформяте веждите?!?! Скоро ще четем теми от сорта на "размаза ми се фон-дьо-тенът хелппп" и то написани от "мъжки" индивиди...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Малеее как ще си бръснеш веждите бе?! Такова нещо не бях чувала Като толкова искаш да ги оформяш си има за тая работа пинсети...или пък козметикът също е вариант,ама да ходиш сяка седмица пък и да даваш пари ( не че са много и се пак ) Абе според мен тряя да ги оставиш 1-2 седмици да порастат и после даваш с пинсетата!Друго решение не се сещам...

ПП Каква е тая мания мъжете (хмм... )да си оформяте веждите?!?! Скоро ще четем теми от сорта на "размаза ми се фон-дьо-тенът хелппп" и то написани от "мъжки" индивиди...
    e i ti da si s "edna vejda" i ti 6e iska6 da si gi poddurja6

...как ще си бръснеш веждите бе?!
    Като толкова искаш да ги оформяш си има за тая работа пинсети...
    Не ги бръсни!!! . . . Пинцетка бе, човече!
    Това го бях чела някъде:
    Правилно е веждите да се скубят само отдолу, с което се увеличава разстоянието от окото до веждата и очите изглеждат по-големи.
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Повече от фен
    Град
    orange county

orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си