.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    x3m_boys
    Guest

za6to trqbva vav vraskata da ima sex

nemoga da razbera 6to kato 4ovek e s edno momi4e trqbva da se pravi sex zna4i az sam po4ti 9 meseca s priqtelkata mi i o6te ne sme spali razbirame se 4udesno i t.n. No nqkoi friend me pita da li sme spali. AZ nemoga da go izlaja za takova ne6to parvo mu kazvam 4e ne e negova rabota. No posle si priznavam 4e ne sme spali. i prosto vseki mi kazva da q zareja 6tot ne mi puska. Ta nemoga da razbera 6to seki si misli 4e sexa e nai-vajen, spored men nai-vajno e obi4ta i razbiraneto v edna vrazka.

Ами защото, моето момче, някои търсят любов, а други само секс. Някои се впечатляват от човека отсреща, а други трупат бройки. Лошото е, че някои продължават с трупането цял живот... Какво да се прави - емоционални инвалиди!
    А ти не се притеснявай, прав си. И отсега да знаеш - когато го направите, ще бъде прекрасно! =D>

Мега фен Аватара на machoka
    Кой те излъга, че е толкова важен?

mi nikoi ne e kazal 4e e nai vajen...ama imagolqmo zna4enie v edna vryzka...pyk ako slu6a6 razgoneni puberi deto gi trese hormona na zle 6te trygnat rabotite kogato mu doide vremeto 6te pravite sex nikoi ne e kazal koga to4no trqbva da stane
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

pi4 kakvo e taq tapa tema ti kato ne iska6 da pravi6 sex, ne pravi , a ne se izlagai s tapiteti razmisli

Мега фен
    За мен сексът е на едно ниво с любовта, разбирането, общите интереси и т.н. Което не означава, че бих зарязала някой, защото сексът веднъж или два пъти не е бил невероятен. Все пак, сексът се прави от двама и те се напасват. Както и други неща в една връзка.

Re: za6to trqbva vav vraskata da ima sex

Цитирай Първоначално написано от x3m_boys
    Ta nemoga da razbera 6to seki si misli 4e sexa e nai-vajen, spored men nai-vajno e obi4ta i razbiraneto v edna vrazka.

кво ти пука другите кво мислят?
    важното е ТИ какво мислиш по въпроса,щото тва засяга теб ,не тях

п.с. мислиш както трябва :P
    такива момчета като теб са рядкост продължавай в същият дух
    Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Здравата връзка се гради на добри взаимоотношения, а сексът е един вид взваимоотношение. Самият факт, че не те е срам да си гол/гола пред нея/него показва, че и свикнал с присъствието му и така...

Фен
    Град
    sofia
    sexa ne e nai-vajnoto!lubovta e po-vajna no kogato ima i sex mejdu dvama vlubeni vsi4ko e prosto prekrasno!!!!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    като ти се ебе ебеш като ти е друго на сърцето прави тва което ти казва

Мега фен
    Само аз ли съм на мнение, че страстта е немаловажна част от връзката? Колкото и да се обичат двама души, обикновено идва момент, в който страстта изчезва и остава само едната свикналост с другия. Което е лошо.

Guest
    Ей мачок, глупако, не лъжи човека! Без ебане една връзка не става. РАЗБЕРЕТЕ ГО!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Death Whore: и аз така мисля. Причината, поради която се разделих с първото момиче, с което правех секс, бе, че вече не изпитвах никакво желание към нея. Отмря страстта, а с това и останалите ми чувства. Опитах се да съживя нещата, но просто не се получи. Когато се разделихме и тя ме пита защо, аз отговорих "защото вече те чувствам само като приятел"

А към момчето - не слушай приятеля си. Той може да е верен и да е винаги до теб, но приятелите и любовта не бива да се смесват. Един от двамата души, които чувствам най-близки, постоянно си сменя мнението и винаги ме съветва нещо: "сексът няма никакво значение", "бати, ако не я чукаш, за какво ти е" и подобни напълно противоположни мнения. Всеки път просто му се усмихвам и го оставям да си говори.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    абре пич ти да не обратен как така 6те ходиш с някоя и няма да ти се иска да 'мърсувате' бре нз ама аз ако ходя с някоя повече от 1-2 семици и не ми е пуснала наи малко ша "лигави мръвката" то си има нужди е твоито може да е някое болестно състояние отиди на лекар брато
    или си педал или нещо ти е болен мозъка
    ама кат не ти се ебе не еби прави това което ти казва сърцето хаха как звучи само
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Мега фен
    Защо трябва да обиждаш? Изобщо не разбра какво каза той.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    абре един от вродените инстинкти е "размножаването" пък на тоя пич не6то не му се размножава като гледам ко пише може при него да не се е "вродил" пък тва е лошо не мислиш ли ?
    Admin-Coki:

Мега фен
    Абе, наясно съм с вродените инстинкти на живите същества. Обаче дори и кучето не би ебало кучка, която не излъчва определена миризма. Може пък да не го е възбуждала, мамка му. Или сексът с нея да не му е харесвал.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    секса нямало да му хареса мале не ти знаеш ли ко говориш щом е бил с нея 9 месеца значи го превлича тва момиче пук ако го превлича и секса ша му хареса пук ако секса не му харесва много лошо
    Admin-Coki:

Мега фен
    Сексът не е невероятен по часовник. И някъде не прочетох колко е бил с нея.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)

Re: za6to trqbva vav vraskata da ima sex

Цитирай Първоначално написано от x3m_boys
    az sam po4ti 9 meseca s priqtelkata mi i o6te ne sme spali
    тва кво е аве ти маи имаш не6то срещу мене бре каде живееш
    Admin-Coki:

Мега фен
    Извинявам се тогава. И да ти кажа къде живея, ще дойдеш да набиеш момиче и то ниско? Герой си.

Ако "не ти пуска", значи или сте лапета на години, или на акъл. Ако любовта и разбирането са най-важни, не трябва да се налага някой да пуска и друг да ебе, а сексът е израз на страстта и чувствата между двамата.

Vajnoto e 4e se obi4ate, 6tom se 4uvstvate 6tastlivi taka ne trqbva da se pritesnqvate za tova kakvo kazvat drugite. 4estno kazano ne vqrvam 4e sa ostanali mnogo mom4eta kato teb - evala

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    `Death`Whore` браво е тука ма заби без маитап мислех си да прекратя живота на "мъжа ти" (някаде прочетох че имаш такъв после ) пред очите ти после да се гавря с семеиство то ти докъто те изнасилват 3-4 човека пред очите им ти после разбира се ще видиш празните им погледи докъто ги разфасовам и те накарам да си хапнеш малко от тях но щом ми се извиняваш няма проблем (тва е в кръга на обидата някои да не си помисли нещо)
    Admin-Coki:

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    ся по темата -да е така си е малко са момчетата като теб жалко може и да си единствения па шапка ти свалям тва 9 месеца не е малко време (ако си дествен вече е друго)
    пук секса може да развали връзката ви щото като си омръзнете и става лошо
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Ами защото, моето момче, някои търсят любов, а други само секс. Някои се впечатляват от човека отсреща, а други трупат бройки. Лошото е, че някои продължават с трупането цял живот... Какво да се прави - емоционални инвалиди!
    А ти не се притеснявай, прав си. И отсега да знаеш - когато го направите, ще бъде прекрасно! Applause
    Абсолютно съгласна съм ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си