- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПроБлем отново
Та...може да се каже,че вече почнах да забравям бившият си и да ме поиска няма да съм с него щот осъзнах каф идиот е и че не ме заслужава...Е все още мн силно го обичам ама го заебах от всякаде и е въпрос на време да го забравя.Харесах си един мн голям пич,той мн ме харесва и ме сваляше още като ходих с Росен.Но ето проблема той е най-добрият приятел на бившият ми.И ако тръгна с него ще виждам постоянно Росен и сигорно ще ме помисли за някоя курва.Може да се каже,че Христо,беше една от причините да се разделя с росен ама не ми се мисли за тва.И ся Христо е без гадйе,скъсаха с приятелката си и иска да е с мен.Но де да знам,страмен е,много е готин ама докато имаше сериозна приятелка той ме сваляше и се опитваше да ме раздели с Росен.От както ме зарязаха ицо се опитва да излезем на кафе и да се видим ама аз се се дърпам.Объркана съм...не знам ко да правя,знам че Росен се отанся супер гадно с мен,но знам че ще ме намрази ако тръгна с ицо...не,че ся не ме има за някаква непозната и само ми се ключва да се хвали с коя е спал и с коя има среща,наистина все още ревнувама ама се държа с бившият си студено и безразлично.Освен бившият имам една супер добра приятелка,която мн обичам и уважавам.Тя е най-добарат приятелка на бившият ми и преди няколко месеца беше влюбена в Христо ама той не знаеше коя иска и мн години си беше играл с чуствата си и тя ся го смята за олигофрен и го намарзи.Добре сега какво да правя?!Ако тръгна с ицо ще загубя една приятелка и едно бивше гадеж завинаги,всъщност не знам даже дали така ще стане...само предполагам.Та някакви съвети?
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Мъже бол - остави ги Христо и Росен да си вървят по пътя - нямаш работа с човек, който сваля други момичета /в слуачая теб/, докато има сериозна приятелка. А и без друго - най-добрата ти приятелка ще ти се сърди. От какъв зор тогава точно на него си метнала око?
Яяяяя ела на попа утре вечер в 20:00, да ме видиш по червените ми прашки, в комбинация с това тяло на древногръцко божество и еластични, еротични движения, като трикратен световен шампион по спортни танци гаранция - ще ги забравиш и двамата на мига![]()
![]()
![]()
ново гадже определено не е равно на едно приятелство(ако е истинско)
би било ГЛУПАВО от твоя страна да си зарежеш приятелката заради поредното гадже....
п.п.мачока кфи са тия предложения от тебе![]()
"Целувка за лека нощ"
Nedei zaebava edna priqtelka zaradi nqkakav si hlapak... kakto go opisvash ne e mnogo stoka opredelenono se pak ti edinstveno si izbirash.. no nedei pravi greshkata da se karash s priqtelka zaradi momche prosto nqq smi
Ох вече не ми пука за тапият ми бивш...а за приятеля му не знам ко ще правя...мн ме кефи,де да го знам дали е стока или не ама нищо не ми пречи да рискувам.А за приятелката си говорих с нея...на нея не и пука за него и каза само да сам щастлива тва е вжано...значи ще рискувам с готиният батко![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ami taka kato gledam toq Hristo neznae kakvo iska i s koq iska da e.Za misli se dali ako e s teb,nqma pak da se zaribqva s druga,prosto 6toto ti ve4e ne si mu "interesna"...ne si zaslujava..puk i plus tva po-dobre edna mnogo dobra priqtelka ot kolkoto edno mom4e,za 1-2 meseca...tva e moito mnenie...nameri si novo mom4e,zareji i ico i rosen (mislq 4e taka se kazvaha)
Мила искам да ти кажа,че имах почти същия проблем преди месеци...Бях влюбена в едно момче,но той си имаше приятелка и за да го забравя тръгнах с най-добрия му приятел..Ходихме 3 месеца на кръс и скъсахме,поради ред причини..Сега съм с момчето в което бях влюбена и всичко е наред..Никой никого не мрази.Искам да ти кажа,че ако имате силни чуства един към друг нищо не трябва да ви спира.А колкото до приятелката ти.. ако наистина ти е 'приятелка' трябва да те разбере.. Помисли наистина какво искаш и не се съобразяваи с хората,който няма да се съобразят с теб! Желая ти успех
![]()
![]()
ммм аз не тръгвам с Христо да направя на пук на Росен,а за щото мн си го харесах още докат ходих с Росен.Не знам как приятелката ми ще реагира ама преди да направя нещо ще говоря с нея,даже вчера я питах и казах,че мн ме е страх нещо или някое момче да не ни раздели и тя ми каза да не се тревожа за глупости.Страх ме е Росен как ще реагира,макар вече да не ме уважава,а все още го уважавам и някак си ще ми е гадно като му кажят с кого ходя...Блях,ама се пак той вече не иска даже да излезе с мене..Опитва да тръгне с друга...Абе само да се оправя с приятелката си и ицо да не си няма гадже,защото е супер готин и сладък и дано не ми прави проблеми както с последната си приятелка...
Az sym napylno syglasna s tova....Първоначално написано от sisi{P}
Kazva6 4e nz kak 6e reagira Rosen...ami da ti kaja puka li ti?toi ako e imal o6te nqkakvi 4uvstva kym teb nqma6e da kysate ...ili 6te6e da se postarae da si opravite otno6eniqta!![]()
6to se otnasq do priqtelkata ti....hm..emi moje bi 6te i stane gadno no ako ti e ISTINSKA priqtelka 6te te razbere! Mila uspeh s toq Ico i da ne ti puka za Rosen![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!