Та...може да се каже,че вече почнах да забравям бившият си и да ме поиска няма да съм с него щот осъзнах каф идиот е и че не ме заслужава...Е все още мн силно го обичам ама го заебах от всякаде и е въпрос на време да го забравя.Харесах си един мн голям пич,той мн ме харесва и ме сваляше още като ходих с Росен.Но ето проблема той е най-добрият приятел на бившият ми.И ако тръгна с него ще виждам постоянно Росен и сигорно ще ме помисли за някоя курва.Може да се каже,че Христо,беше една от причините да се разделя с росен ама не ми се мисли за тва.И ся Христо е без гадйе,скъсаха с приятелката си и иска да е с мен.Но де да знам,страмен е,много е готин ама докато имаше сериозна приятелка той ме сваляше и се опитваше да ме раздели с Росен.От както ме зарязаха ицо се опитва да излезем на кафе и да се видим ама аз се се дърпам.Объркана съм...не знам ко да правя,знам че Росен се отанся супер гадно с мен,но знам че ще ме намрази ако тръгна с ицо...не,че ся не ме има за някаква непозната и само ми се ключва да се хвали с коя е спал и с коя има среща,наистина все още ревнувама ама се държа с бившият си студено и безразлично.Освен бившият имам една супер добра приятелка,която мн обичам и уважавам.Тя е най-добарат приятелка на бившият ми и преди няколко месеца беше влюбена в Христо ама той не знаеше коя иска и мн години си беше играл с чуствата си и тя ся го смята за олигофрен и го намарзи.Добре сега какво да правя?!Ако тръгна с ицо ще загубя една приятелка и едно бивше гадеж завинаги,всъщност не знам даже дали така ще стане...само предполагам.Та някакви съвети?