- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- samoubiistvo
Xora imam edna golqma molba!Kajete mi kak da se samoubiq xap4eta ili s prerqzvane na venite?plz kajete 6oto ve4e mi e pisnalo ot si4ko!
или просто ти е скучно
не мисли че като пуснеш тема"ще се самоубивам" на някой ще му припука
ако искаше да го направиш определено сега нямаше да ти е до компютъра
"Целувка за лека нощ"
няма смисал от самоубииства това ти е моментно мислене ще ти мине има закво да са живее
Никога не бих се самоубила! Колкото и да ми е криво в момента и да не ми се живее, и да си мисля, че животът няма смисъл, и че на никого не му пука за мене...
И знаете ли защо? Защото съм мно-о-о-о-о-го любопитна! Не мога да си представя, че утре ще стане нещо интересно, някой ще ми каже нещо мило, а аз няма да го видя или чуя!И че този, който ме е огорчил, ще се радва на живота, пък мене да ме ядат червеи??? Как не! По-добре да му стъжня неговия живот! Ами да! \
/
Животът е един и трябва да си го живеем докрай! А какъв ще е - зависи главно от нас!![]()
Първоначално написано от girl_diee
Nameri si nqkoi da te naebe hubavo .. za da ima za kakvo da pojiveesh oshte malko .
A ako vse pak naistina si reshila da se samoubivash - napishi mi LS ili na meil za da pogovorim za niakoi po-lesni nachini!![]()
![]()
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
mi vzemi edin noj i si prereji gurloto kato tolkova iska6![]()
![]()
Не,не не!!!Няма смислъл от това!Ако е за въпрос надали имаш проблеми като моите в момента,защото моите са огромни!Не съм си и помисляла за самоубийство!Ти вероятно се и шехува6,но юе го кажаІ---ТОВА Е НАЙ-ТЪПОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВЗЕМА!Доказваш се като слаба и глупава,бори се със живота и се докажи-100% има за какво да живее6!НО ТВОе е решението-явно не си се дооценила!
А по темата-Знам 4е най-приятната смърт е бялата смърт-------след дълго ходене в планината се отпускаш в снега и си затваряш о4ите(може и не след далго ходене),отпускаш се и ти става толкова приятно 4е заспива6 и умираш от измразване!
но няма смисъл....![]()
Ne xora ne se 6eguvam!!Prosto ve4e mi pisna ot si4ko!!!Nqma i edna pri4ina zaradi koqto da znam 4e si struva da jiveq pisna ot nqkoi xora!!!10x vse pak!:}
togava jivei zaradi menПървоначално написано от girl_diee
![]()
xax za sajalenie ne e tolkova prosto!(
e za6to da ne e prosto?Jivei zaradi drugite we 4ovek.Ako se samoubie6 6te mi e mnogo kofti.. ni6to 4e ne te poznavam.. nedei taka![]()
zaradi koi drugi??zaradi drugite zaradi sa6tite teq zaradi koito iskam da go napravq?!?!mi 6oto ne e prosto!Pak i ne razbira6 mn xora iskat da go napravq dori sobstvenite mi roditeli!!i ne kazvaite 4e mislq gre6no 6oto li4no mi go kazaxa i to nevednaj,no i ne samo zaradi tqx!prosto nqq smisal!((
Ха, здрасти! Казали й били!И кво от това???
Ами ние пък ти казваме - недей! И кво? Ти за хората ли живееш или за себе си?Я се взимай в ръце! Човек има един-единствен дар в този живот - самия живот! И никой няма право да му го отнема или да му казва колко трябва да продължи! Колкото - толкова!
Не си мисли, че ще накривиш шапката на тези, които ти мислят злото. Най-много да се напият от радост. Номерът е да живееш и да им правиш напук. Да им докажеш, че си нещо повече от тях. Че въпреки всичко ще продължиш да съществуваш и че ще им докажеш, че животът ти има смисъл и е по-пълноценен от техния! Че трябва първо да изпълниш дълга си на тази земя - да оставиш поне едно дете след себе си. Поне едно дърво. Поне едно добро дело. Пък тогава вече можеш да умреш с чиста съвест, че си изпълнила дълга си. Защото животът е дар, но и голям дълг. А всеки от нас трябва да си плаща дълговете!
Ти какво? Готова си да правиш каквото ти кажат другите ли? Нямаш ли собствена воля?Първоначално написано от girl_diee
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mersi za si4ko tva!!struva si da se zamislq nad napisanoto!!10x
Idi sa metni ot 4-q ETAJ Na HUMANITARNA GIMNAZIQ - VARNA !
Si4ko shte mine dobre![]()
![]()
![]()
Zdravey milo momi4e, mislq 4e teeneidjurite sme na takava vazrast v koqto i nai-malkoto moje da ni nakara da mislim za smart-ot4aqnie ili kakvoto i dac e drygo....nedey taka .Povqrvay mi i az sam imala takiva momenti, v koito sam iskala da si pusna"4erven gerdan", da se nagaltam s rakiq i xap4eta, da se xvurlq prez prozoreca taka, 4e nikoi da ne razbere za men.....no sled vreme osuznavam kolko glupavo sam razsujdavala........Zamisli se sigyrna ne sam ti pomognala mnogo, no povqrvay mi jivota e edin taka, 4e trqbnva da go izjivee6 pulnocenno i da en pada6 duxom!!!!!!
Значи глей сега:
1.Режеш вената на едната ти ръка по ДЪЛЖИНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! За да може по бързо да ти изтече кръвта и да не може после да те спасят...с една дума няма да оживееш ,няма да боли много,няма да виждаш ваште как се притесняват...!![]()
2.Недей да се меташ от никъде,но ако толкова искаш направи го от много високо ..че не ти заблазявам ако оживееш![]()
3.С хапчета също е вариант.Но задължително преспивателни и мнoгoоо :твистед:
4.Ти си 1384769 пубер в света които сега мисли да се самоубива.Защото \"няма смисъл да живее\"
5.Мацка съветвам те да успокоиш хормончетата(което е леко трудно ),защото в тази възраст на всеки поне един път му иде да се самоубие.
6.Погледни оптимистично на нещата.Всичко има и лоша и добра странаОткрии добрата,за да не ти хрумват такива идейки.
Айде със здраве и УМНАТА!!!
a ako iskam da se samoubiq taka 4e predi da umra da izpitvam ogromna bolka kakvo 6te me posuvetva6?Първоначално написано от TheDarkLady
![]()
![]()
![]()
![]()
одрежи си пишока и след т'фа скочи от некои блокПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Znam mnogo na4ini,no moje da naru6a niakoi to4ki ot pravilnika na foruma (12t.) i (11t)Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
Хей, жива ли си още? аз искам само да ти кажа че всеки човек има период, поне веднъж в живота, си когато е отчаян и мисли за самоунийство. Изчакай извесно време и ще видиш, че има смисъл да живееш.
На колко години си? За да знам дали се опитвам да помагам на едно малко дете или .........на едно порасно дете![]()
не луди ли сте...
1 метър сезал е... колко .... 50 стинки!
бягай си земи 2-3 метра
намери здрав абажур и си сложи троба на главата преди да увиснеш
напиши си завещание
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Damz jiva sam o6te!Mi na 15 sam!
Браво! Като станеш на 115, ела ми се обади, ще се гръмнем двете! :P
BTW, аз ще съм на доста повече! :P \/