.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: samoubiistvo

girl_diee
    Guest

samoubiistvo

Xora imam edna golqma molba!Kajete mi kak da se samoubiq xap4eta ili s prerqzvane na venite?plz kajete 6oto ve4e mi e pisnalo ot si4ko!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    или просто ти е скучно
    не мисли че като пуснеш тема"ще се самоубивам" на някой ще му припука
    ако искаше да го направиш определено сега нямаше да ти е до компютъра
    "Целувка за лека нощ"

няма смисал от самоубииства това ти е моментно мислене ще ти мине има закво да са живее

Никога не бих се самоубила! Колкото и да ми е криво в момента и да не ми се живее, и да си мисля, че животът няма смисъл, и че на никого не му пука за мене...
    И знаете ли защо? Защото съм мно-о-о-о-о-го любопитна! Не мога да си представя, че утре ще стане нещо интересно, някой ще ми каже нещо мило, а аз няма да го видя или чуя! И че този, който ме е огорчил, ще се радва на живота, пък мене да ме ядат червеи??? Как не! По-добре да му стъжня неговия живот! Ами да! \/
    Животът е един и трябва да си го живеем докрай! А какъв ще е - зависи главно от нас!

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: samoubiistvo

Цитирай Първоначално написано от girl_diee
    Xora imam edna golqma molba!Kajete mi kak da se samoubiq xap4eta ili s prerqzvane na venite?plz kajete 6oto ve4e mi e pisnalo ot si4ko!

Nameri si nqkoi da te naebe hubavo .. za da ima za kakvo da pojiveesh oshte malko .
    A ako vse pak naistina si reshila da se samoubivash - napishi mi LS ili na meil za da pogovorim za niakoi po-lesni nachini!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    mi vzemi edin noj i si prereji gurloto kato tolkova iska6

АнИт0о0оо0-Sad!
    Guest
    Не,не не!!! Няма смислъл от това!Ако е за въпрос надали имаш проблеми като моите в момента,защото моите са огромни!Не съм си и помисляла за самоубийство!Ти вероятно се и шехува6,но юе го кажаІ---ТОВА Е НАЙ-ТЪПОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВЗЕМА!Доказваш се като слаба и глупава,бори се със живота и се докажи-100% има за какво да живее6!НО ТВОе е решението-явно не си се дооценила!

А по темата-Знам 4е най-приятната смърт е бялата смърт-------след дълго ходене в планината се отпускаш в снега и си затваряш о4ите(може и не след далго ходене),отпускаш се и ти става толкова приятно 4е заспива6 и умираш от измразване!

но няма смисъл....

girl_diee
    Guest
    Ne xora ne se 6eguvam!!Prosto ve4e mi pisna ot si4ko!!!Nqma i edna pri4ina zaradi koqto da znam 4e si struva da jiveq pisna ot nqkoi xora!!!10x vse pak!:}

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ne xora ne se 6eguvam!!Prosto ve4e mi pisna ot si4ko!!!Nqma i edna pri4ina zaradi koqto da znam 4e si struva da jiveq pisna ot nqkoi xora!!!10x vse pak!:}
    togava jivei zaradi men

girl_diee
    Guest
    xax za sajalenie ne e tolkova prosto!(

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    e za6to da ne e prosto?Jivei zaradi drugite we 4ovek.Ako se samoubie6 6te mi e mnogo kofti.. ni6to 4e ne te poznavam.. nedei taka

girl_diee
    Guest
    zaradi koi drugi??zaradi drugite zaradi sa6tite teq zaradi koito iskam da go napravq?!?!mi 6oto ne e prosto!Pak i ne razbira6 mn xora iskat da go napravq dori sobstvenite mi roditeli!!i ne kazvaite 4e mislq gre6no 6oto li4no mi go kazaxa i to nevednaj,no i ne samo zaradi tqx!prosto nqq smisal!((

Ха, здрасти! Казали й били! И кво от това???
    Ами ние пък ти казваме - недей! И кво? Ти за хората ли живееш или за себе си? Я се взимай в ръце! Човек има един-единствен дар в този живот - самия живот! И никой няма право да му го отнема или да му казва колко трябва да продължи! Колкото - толкова!
    Не си мисли, че ще накривиш шапката на тези, които ти мислят злото. Най-много да се напият от радост. Номерът е да живееш и да им правиш напук. Да им докажеш, че си нещо повече от тях. Че въпреки всичко ще продължиш да съществуваш и че ще им докажеш, че животът ти има смисъл и е по-пълноценен от техния! Че трябва първо да изпълниш дълга си на тази земя - да оставиш поне едно дете след себе си. Поне едно дърво. Поне едно добро дело. Пък тогава вече можеш да умреш с чиста съвест, че си изпълнила дълга си. Защото животът е дар, но и голям дълг. А всеки от нас трябва да си плаща дълговете!

zaradi koi drugi??zaradi drugite zaradi sa6tite teq zaradi koito iskam da go napravq?!?!mi 6oto ne e prosto!Pak i ne razbira6 mn xora iskat da go napravq dori sobstvenite mi roditeli!!i ne kazvaite 4e mislq gre6no 6oto li4no mi go kazaxa i to nevednaj,no i ne samo zaradi tqx!prosto nqq smisal!((
    Ти какво? Готова си да правиш каквото ти кажат другите ли? Нямаш ли собствена воля?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

girl_diee
    Guest
    mersi za si4ko tva!!struva si da se zamislq nad napisanoto!!10x

Guest
    Idi sa metni ot 4-q ETAJ Na HUMANITARNA GIMNAZIQ - VARNA !

Si4ko shte mine dobre

Guest
    Zdravey milo momi4e, mislq 4e teeneidjurite sme na takava vazrast v koqto i nai-malkoto moje da ni nakara da mislim za smart-ot4aqnie ili kakvoto i dac e drygo....nedey taka .Povqrvay mi i az sam imala takiva momenti, v koito sam iskala da si pusna"4erven gerdan", da se nagaltam s rakiq i xap4eta, da se xvurlq prez prozoreca taka, 4e nikoi da ne razbere za men.....no sled vreme osuznavam kolko glupavo sam razsujdavala........Zamisli se sigyrna ne sam ti pomognala mnogo, no povqrvay mi jivota e edin taka, 4e trqbnva da go izjivee6 pulnocenno i da en pada6 duxom!!!!!!

Значи глей сега:
    1.Режеш вената на едната ти ръка по ДЪЛЖИНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! За да може по бързо да ти изтече кръвта и да не може после да те спасят...с една дума няма да оживееш ,няма да боли много,няма да виждаш ваште как се притесняват...!
    2.Недей да се меташ от никъде,но ако толкова искаш направи го от много високо ..че не ти заблазявам ако оживееш
    3.С хапчета също е вариант.Но задължително преспивателни и мнoгoоо :твистед:
    4.Ти си 1384769 пубер в света които сега мисли да се самоубива.Защото \"няма смисъл да живее\"
    5.Мацка съветвам те да успокоиш хормончетата(което е леко трудно ),защото в тази възраст на всеки поне един път му иде да се самоубие.
    6.Погледни оптимистично на нещата.Всичко има и лоша и добра страна Открии добрата,за да не ти хрумват такива идейки.

Айде със здраве и УМНАТА!!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от TheDarkLady
    Zna4i glei sega:
    1.Reje6 venata na ednata ti ruka po DULJINA ZADULJITELNO! Za da moje po burzo da ti izte4e kruvta i da ne moje posle da te spasiat...s edna duma niama da ujivee6 ,niama da boli mnogo,niama da vijda6 va6te kak se pritesniavat...!
    2.Nedei da se meta6 ot nikude,no ako tolkova iska6 napravi go ot mnogo visoko ..4e ne ti zablaziavam ako yjivee6
    3.S hap4eta su6to e variant.No zadaljitelno prespivatelni i mnogooo
    4.Ti si 1384769 puber v sveta koito sega misli da se samoubiva.Za6toto "niama smisul da jivee"
    5.Macka suvetvam te da yspokoi6 hormon4etata(koeto e leko trudno ),za6toto v tazi vuzrast na vseki pone edin put mu ide da se samoubie.
    6.Pogledni optimisti4no na ne6tata.Vsi4ko ima i lo6a i dobra strana Otkrii dobrata,za da ne ti hrumvat takiva ideiki.

Aide sus zdrave i YMNATA!!!
    a ako iskam da se samoubiq taka 4e predi da umra da izpitvam ogromna bolka kakvo 6te me posuvetva6?

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Zna4i glei sega:
    1.Reje6 venata na ednata ti ruka po DULJINA ZADULJITELNO! Za da moje po burzo da ti izte4e kruvta i da ne moje posle da te spasiat...s edna duma niama da ujivee6 ,niama da boli mnogo,niama da vijda6 va6te kak se pritesniavat...!
    2.Nedei da se meta6 ot nikude,no ako tolkova iska6 napravi go ot mnogo visoko ..4e ne ti zablaziavam ako yjivee6
    4.Ti si 1384769 puber v sveta koito sega misli da se samoubiva.Za6toto "niama smisul da jivee"
    5.Macka suvetvam te da yspokoi6 hormon4etata(koeto e leko trudno ),za6toto v tazi vuzrast na vseki pone edin put mu ide da se samoubie.
    6.Pogledni optimisti4no na ne6tata.Vsi4ko ima i lo6a i dobra strana Otkrii dobrata,za da ne ti hrumvat takiva ideiki.

a ako iskam da se samoubiq taka 4e predi da umra da izpitvam ogromna bolka kakvo 6te me posuvetva6?
    одрежи си пишока и след т'фа скочи от некои блок

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Zna4i glei sega:

Znam mnogo na4ini,no moje da naru6a niakoi to4ki ot pravilnika na foruma (12t.) i (11t)

A memory of light
    Guest
    Хей, жива ли си още? аз искам само да ти кажа че всеки човек има период, поне веднъж в живота, си когато е отчаян и мисли за самоунийство. Изчакай извесно време и ще видиш, че има смисъл да живееш.
    На колко години си? За да знам дали се опитвам да помагам на едно малко дете или .........на едно порасно дете

не луди ли сте...

1 метър сезал е... колко .... 50 стинки!
    бягай си земи 2-3 метра
    намери здрав абажур и си сложи троба на главата преди да увиснеш
    напиши си завещание
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

girl_diee
    Guest
    Damz jiva sam o6te!Mi na 15 sam!

Браво! Като станеш на 115, ела ми се обади, ще се гръмнем двете! :P
    BTW, аз ще съм на доста повече! :P \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си